Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(nomb @ 2009 02 23, 23:15)
O man prieš ir  po gimdymo RK buvo praktiškai viskas gerai, na galbūt išskyrus maistą. Bet, deja, kaip vėliau paaiškėjo, gimę šioje ligoninėje gavome auksinę dovanėlę - hispitalinę infekciją auksinį stafilokoką  verysad.gif  Dabar  manau, kad geriau jau būčiau važiavus kitur gimdyt  g.gif  Gariau jau ten kas nors ne taip su tavim, nei tokios dovaneles  blink.gif  tavo vaikui.

o kas tai per liga ir kaip ja uzsikreciama? gal zinant galima kazkaip apsisaugoti,m? g.gif
Atsakyti
man tai keista, kad Jus taip uzsipuolat keli mutu, juk jeigu jai taip viskas buvo tai ji taip ir pasakoja 4u.gif ir ka reiskia vaziuoju gimdyt o ne i kurorta? blink.gif Gimdyt tai kaip i kara ane?

o siaip vienas patarimas yra, jei norit kad gimdymo metu visi padoriai su jumis elgtusi, tai filmuokit. Is kart pasikeicia daktarai kai kamera issitraukti. ir maloniai kalbet pradeda ir nusisypso lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 02 24, 07:45)
man tai keista, kad Jus taip uzsipuolat keli mutu, juk jeigu jai taip viskas buvo tai ji taip ir pasakoja  4u.gif ir ka reiskia vaziuoju gimdyt o ne i kurorta?  blink.gif  Gimdyt tai kaip i kara ane?

na nepulkim i krastutinumus..zinoma kad ne i kara, bet jau tikrai ir ne i kurorta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nomb @ 2009 02 23, 23:15)
O man prieš ir  po gimdymo RK buvo praktiškai viskas gerai, na galbūt išskyrus maistą. Bet, deja, kaip vėliau paaiškėjo, gimę šioje ligoninėje gavome auksinę dovanėlę - hispitalinę infekciją auksinį stafilokoką  verysad.gif  Dabar  manau, kad geriau jau būčiau važiavus kitur gimdyt  g.gif  Gariau jau ten kas nors ne taip su tavim, nei tokios dovaneles  blink.gif  tavo vaikui.

vargšas vaikutis...... va jam 4u.gif
labai gaila, bet nuo šios hospitalinės infekcijos negalim būt apsaugoti niekur..mano kolege stafilokoką pasigavo Vilniaus gimdymo namuose spalio mėnesi.... bet yra dar daugiau vaikučių, kurie neužsikretė,,,Tad čia jau laimės dalykas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2009 02 24, 11:41)
vargšas vaikutis...... va jam  4u.gif
labai gaila, bet nuo šios hospitalinės infekcijos negalim būt apsaugoti niekur..mano kolege stafilokoką pasigavo Vilniaus gimdymo namuose spalio mėnesi.... bet yra dar daugiau vaikučių, kurie neužsikretė,,,Tad čia jau laimės dalykas  verysad.gif

o mano drauge juo uzsikrete antakalnio GN, taigi jo yra visur.pritariu, tai laimes dalykas
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 02 24, 07:45)
man tai keista, kad Jus taip uzsipuolat keli mutu, juk jeigu jai taip viskas buvo tai ji taip ir pasakoja  4u.gif ir ka reiskia vaziuoju gimdyt o ne i kurorta?  blink.gif  Gimdyt tai kaip i kara ane?

o siaip vienas patarimas yra, jei norit kad gimdymo metu visi padoriai su jumis elgtusi, tai filmuokit. Is kart pasikeicia daktarai kai kamera issitraukti. ir maloniai kalbet pradeda ir nusisypso  lotuliukas.gif

niekas nieko neužsipuola 4u.gif
Šiame skyrelyje dalinasi patirtimi tos, kurios ten gimdė, kad kurios dar negimdė galetų pasinaudoti mūsų patirtimi ir išsirinkti geriausias klinikas mažylio atėjimui. Ir jei ta patirtis yra labai neigiama - žinoma bandom išsiaiskinti detaliau kas kaip Įvyko - o ne skaityt vien grąsinimus - NEVAŽIUOKIT - NES BLOGAI TEN IR VISKAS ...
Atsakyti
laba,
o kaip tas stafilokokas pavojingas vaikuciui? g.gif
as irgi girdejau kad daugiausiai Ak uzsikreciama juo.
tikiuosi RK pavieniai atvejai.
siandien buvau konsultacijoj RK tai toniukus paklause ir vsio. paleido iki kito penktadienio-nustatyto gimdymo termino. oj kaip sunku islaukti....norisi jau greiciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2009 02 24, 17:31)

oj kaip sunku islaukti....norisi jau greiciau 4u.gif

tongue.gif , man tai nebuva kada galvot, kaledos, nauju metai sausio 1,2 per svecius pravarem, o vakare sausio 3 i ligoniuke nuvarem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2009 02 24, 17:31)
laba,
o kaip tas stafilokokas pavojingas vaikuciui? g.gif
as irgi girdejau kad daugiausiai Ak uzsikreciama juo.
tikiuosi RK pavieniai atvejai.
siandien buvau konsultacijoj RK tai toniukus paklause ir vsio. paleido iki kito penktadienio-nustatyto gimdymo termino. oj kaip sunku islaukti....norisi jau greiciau 4u.gif

oj, zirzekle, paziuriu i tavo liniiuote ir surpuliukai per nugara prabega.....
man mano trisdesimt kelios dienos taip nedaug atrodo, o kaip bus penkios net nezinau kaip jausiuos....
sekmes tau smile.gif nekantriai lauksim pasakojimo.... ir atsiliepimu apie ligonine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejusi @ 2009 02 24, 17:17)
oj, zirzekle, paziuriu i tavo liniiuote ir surpuliukai per nugara prabega.....
man mano trisdesimt kelios dienos taip nedaug atrodo, o kaip bus penkios net nezinau kaip jausiuos....
sekmes tau smile.gif nekantriai lauksim pasakojimo.... ir atsiliepimu apie ligonine  ax.gif

butinai parasysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 02 24, 08:36)
o kas tai per liga ir kaip ja uzsikreciama? gal zinant galima kazkaip apsisaugoti,m? g.gif

Apsaugoti galėtų ko gero tik atsakingas medicinos darbuotojų darbas, jei viską išsterilintų labai atsakingai. O dabar, kai ten eina viena gimdyvė paskui kitą, tai.... doh.gif Užsikrėst ko gero galima bet kur, nes nežinai kas prieš tave buvo gimdykloj sad.gif
O liga tai labai baisi, galimos pasėkmės: alergija, atopinis dermatitas, bronchinė astma, meningitas, sepsis, votys ant odos, pūliniai bet kur... blink.gif Ačiū Dievui mes sustojom ties atopiniu dermatitu ir alergija ir dar turim vilties, kad išgysim, nes gavom vaistukų, kurių mūsų brangioj Lietuvėlėj nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nomb @ 2009 02 25, 11:12)
Apsaugoti galėtų ko gero tik atsakingas medicinos darbuotojų darbas, jei viską išsterilintų labai atsakingai. O dabar, kai ten eina viena gimdyvė paskui kitą, tai....  doh.gif  Užsikrėst ko gero galima bet kur, nes nežinai kas prieš tave buvo gimdykloj sad.gif
O liga tai labai baisi, galimos pasėkmės: alergija, atopinis dermatitas, bronchinė astma, meningitas, sepsis, votys ant odos, pūliniai bet kur... blink.gif Ačiū Dievui mes sustojom ties atopiniu dermatitu ir alergija ir dar turim vilties, kad išgysim, nes gavom vaistukų, kurių mūsų brangioj Lietuvėlėj nėra  doh.gif

parasiau ir dingo viskas doh.gif
nesutinku su tavim schmoll.gif cituoju:
"Auksinio stafilokoko naturali gyv.aplinka-zmogaus organizmas.Bakterija dazniausiai aptinkama nosiarykleje ir ant odos.Auks.staf. nesioja (patys nezinodami) nuo 30 iki 60 proc. sveiku zmoniu. 20 proc. infekcija nesioja pastoviai.Paprasatai staf.plinta kontaktiniu budu: per rankas, ivairius namu apyvokos daiktus..Tiap pat jos plinta oru:ciaudint ar kosejant.Staf.galima uzsikresi visur kur yra saltinis ir jam imlus oraganizmas..." Mamos zurnalas-vasario men.
Dabar del dezinfekcijos.Staf.tampa atsparus naikino med.padetu nebent kapitalinis remontas. O tada ji vel kas nors atnestu.
Taip,kad nesiotojai galim but ir tu ir as, taip kad neteig jog kalta tik ligonine.
Taip zinau,kad tai baisi liga ir gaila,kad tavo mazgius pasigavo. Bet neissiaiskinus kaip yra istiesu negali sakyt,kad kalta ligonine mirksiukas.gif
Atsakyti