Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(kincioskis @ 2009 02 23, 11:34)
pritariu,man duotu ir as paimciau biggrin.gif  tik nieks kazkodel neduoda blush2.gif  tongue.gif
o jei rimtai, pries duoti yra nesamone ir gal net per drasu butu imti,nes neaisku nei kas nei kur nei kaip...o po to jau gali ir pamastyti-buvo ar nebuvo uz ka smile.gif

drinks_cheers.gif zmogus duodamas kysi pries tikisi geriausio.bet nevisada gaunasi taip kaip norisi. O kas tada?va as daviau kysi o man taip padare doh.gif nei viena sesute negavo kysio, ir ka visos buvo malonios. Paaiskino ko tik klausiau.Jei neklausi tai ir nepasakos pati.
Dabar del vaiko padejimo ant krutines. Keli Mutu tau CZ dare? Nes jei taip tai niekur nededa po CZ schmoll.gif man ir nedejo. Nu ir kas ir nenumiriau,nes puikiai suprantu del ko. Jei normaliai gimdei ir nedejo tai gal buvo kokiu priezasciu mirksiukas.gif pvz vaikas gime priduses it t.t. Ir seip man nepatinka tavo kategoriskumas. Tu matai vien tik bloga. Tau RK isvis kasnors patiko?
Atsakyti
QUOTE(Shery @ 2009 02 22, 22:58)
Esamos mamos baikit pyktis ir negasdinkit busimu mamu mirksiukas.gif  4u.gif
Seip galiu pasakyt,kad RK labiau naturalistu ligonine ir jie tempia iki paskutines minutes su CZ. Pati ten gimdziau,taip kad zinau. Del gydytojos,tai as ja zinau,nes ji man irgi kakleli ziurejo ir ne viena karta.Taip palyginus su gyd. Puziene,tai skausmelis nerealus,bet ka, pakentejau ir nieko nenutiko juk ne valanda laiko ziuri irnesakyk.gif

O dar viena dalyka pastebejau,jei nuvaziuoji pati piktai nusiteikus ir nori prie smulkmenu kabinetis,tai ir jos atitinkamai elgiasi. Per visa laika kiek praleidau ligoninej visiem sypsojausi,buvau mandagi,sakiau aciu ir patikekit ta pati gavau atgal.
Taip kad paprasciau i viska ziurekit. Supraskit,kad vaziuojat ne i viesbuti ir viskas bus gerai. Kokia ten aplinka bebuvo,kai pagimdziau nieko nemaciau tik savo suneli wub.gif

Tikrai nesipykstu, bet kai tos pačios personos rašo vos ne kas savaitę tą patį ir stambiu šriftu doh.gif . Tai manau, kad čia nestuke.gif gąsdinimas. Na manau - nepasisekė, parašei savo nuomonę ir viskas.
Ir dėl to rašau, kad nestuke.gif nepanikuotų. Įsivaizduojat jautresnės nuvažiuoja ir priėmime pamato tą gydytoją... Taigi kai psichologiškai paveikia, tai visa veikla gali sustoti ir t.t. O ką daryti, kai nesitarus, rėkti g.gif : kvieskite bet ką lotuliukas.gif .
Svarbiausia nebijoti gimdymo ir gimdymas priklauso ne tik nuo gydytojos bet ir nuo pačios gimdyvės. Taigi nusiteikit optimistiškai mirksiukas.gif .

drinks_cheers.gif visada gyvenu, pagal tai, kad su kitais elkis taip, kaip nori, kad su tavim elgtųsi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ego: 23 vasario 2009 - 11:13
Sveikutes, gal kartais zinot kur galima rasti RK budinciu gydytoju darbo grafikus? ar neimanoma to rasti g.gif
ryt vaziuoju i konsultacija, tai kazkaip idomu kas budes. paruosiamieji sianakt vis stiprejo....visko gali buti...
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2009 02 23, 11:54)
Sveikutes, gal kartais zinot kur galima rasti RK budinciu gydytoju darbo grafikus? ar neimanoma to rasti g.gif
ryt vaziuoju i konsultacija, tai kazkaip idomu kas budes. paruosiamieji sianakt vis stiprejo....visko gali buti...

mmm...kaip as laukiu tos dienos.... wub.gif
o paruosiamieji tai cia kas...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shery @ 2009 02 23, 12:57)
Dabar del vaiko padejimo ant krutines. Keli Mutu tau CZ dare? Nes jei taip tai niekur nededa po CZ schmoll.gif  man ir nedejo. Nu ir kas ir nenumiriau,nes puikiai suprantu del ko. Jei normaliai gimdei ir nedejo tai gal buvo kokiu priezasciu mirksiukas.gif  pvz vaikas gime priduses it t.t. Ir seip man nepatinka tavo kategoriskumas. Tu matai vien tik bloga. Tau RK isvis kasnors patiko?

Aš pagimdžiau natūraliai, vaikas gimė nepridusęs, gavo 9 balus iš 9. Tiesiog jie nededa, jei neprašai, o aš neprašiau. Bet būčiau neprieštaravus, jei būtų padėję. bet jei nedėjo - tai va ir mąstau, kokie jie čia natūralistai, jei tokio atrodo savaime suprantamo dalyko nedaro rolleyes.gif taigi ir darau išvadą atitinkamą....

Nu visai nekategoriška aš ax.gif Aš aprašiau savo patirtį, ji tokia buvo, deja. Man pačiai dėl to labai gaila, aš labiau norėčiau kitokios - geresnės, kad galėčiau girti ir liaupsinti visą ligoninę. Ar atkreipėt dėmesį, kad aš linkiu visoms tik pačio geriausio ir nerašau, kad ir kitoms bus būtinai taip, kaip ir man mirksiukas.gif

Kas man patiko RK? Maistas (neptikėsit blush2.gif ), lovos ir mano daktaras, su kuriuo buvau susitarus biggrin.gif Dar patiko akušerytės, kurios priėmė mane priėmime ir kita akušerytė, kuri padėjo Danutei kai gimdžiau bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Keli Mutu @ 2009 02 23, 12:37)
1.Aš pagimdžiau natūraliai, vaikas gimė nepridusęs, gavo 9 balus iš 9. Tiesiog jie nededa, jei neprašai , o aš neprašiau. Bet būčiau neprieštaravus, jei būtų padėję. bet jei nedėjo - tai va ir mąstau, kokie jie čia natūralistai, jei tokio atrodo savaime suprantamo dalyko nedaro rolleyes.gif taigi ir darau išvadą atitinkamą....

2.Kas man patiko RK? Maistas (neptikėsit blush2.gif

1 nu nesąmonė kažkokia- aš tikrai neprašiau, kad man uždėtų - ir tikrai uždėjo!! turiu nuotraukų net... blink.gif
Tau tikrai kažkaip nepasisekė.... neįsivaizduoju 4u.gif ..
2. o man vienintelis, kad nepatiko šioje ligoninėje - tai maistas.....fe... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvena: 23 vasario 2009 - 12:58
aš tai nesikliauju kitų žmonių patirtim ir nuomone...kiekviena mes į tuos pačius žmones, dalykus reaguojam savaip. tikrai nedarau jokių stereotipų ir esu nusiteikusi turėti savo patirtį. žinau,kad važiuoju ne į kurortą, todėl turiu atitinkamus lūkesčius smile.gif
Atsakyti
Na cia kokios distkusijos blink.gif
Na del moalonios nemalonios, seip kaskaip nalabai prisimenu kokios ten su manim iki gymdimo jos buvo...nelabai ir rupejo, norejosi greiciau pasimdit ax.gif . Prisimenu vis klausdavau gyditojos ar dar ilgai, o ji 2 val nakties pasake, jei darisiu viska ka ji sakis, tai iki ryto pagimdisiu...na as ir nutariau taip darit, stengtis nerekt, nes veltuj jiegas prarandu, kviepot kaip ji moki ir t.t... Kokia 2.30 dar paklsisiau gal kokiu vaistu galima, tipo skauda (nors nesakiciau kad jau miriau taip sakant nuo skausmo, bet tikejausi, gal kokiu nuskauminomuoji), ji pasake, kad tai mano atveju visai nebutina, kad viskas ir tai gerai einas...na ir ka gi, pagiimdziau 3.45 tongue.gif , be jokiu vaistu ir t.t., tik kirpo, tai kai jau siuvo, tai uzsalde "ta vieta". Deja nezinau nei daktares pavardel, nei akusere, tai gi negaliu pasakit kuri cia buvo...nieko niekam nedaviau, ai mieluoju, daviau sesutei kuri i palata atveze ir gymdiklos kaskiek ten litu, neprisimenu, ta zadejo ateip 6 val, padet i tualeta nuei...bet taip ir neatejo, turbut per mazai daviau tongue.gif

O seip ligonine kap ligonine, gyndziau sausio men., beja laukie labai salta prisimenu buvo, o palatoi su be halato vaiksciojau, karsta buvo...

Del depeliacijos vaziavau susitvarkus, vyro sese 2 kartus vaziavo taip, tai sake kaip nalabai patiko kaip jie tai dare, tai manau geriau nors pries koki men, bet paciai.

Del daiktu kur duoda ligoninei. Man kai atvaziavau dave naktinius, norejau savus detis, bet pasake kad i gimdikla reikia ligonininiu, vaikui rubelius pampersus tirejau, ligoninei tik i koldrite papildomai susuko, kai aprenge. Del indu neprisimenu.
Atsakyti
noreciau visom patarti: jei del kokiu nors priezasciu jusu vaikuti laikys naujagymiu skyriuje, reikalaukit, rekit kad norit pacios maitinti.... as to nepadariau sad.gif del to labai gailiuosi... dabar mano vaikelis papuko neima-vien buteliukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laikine @ 2009 02 23, 14:42)
noreciau visom patarti: jei del kokiu nors priezasciu jusu vaikuti laikys naujagymiu skyriuje, reikalaukit, rekit kad norit pacios maitinti.... as to nepadariau sad.gif del to labai gailiuosi... dabar mano vaikelis papuko neima-vien buteliukas  doh.gif

mano vaika irgi laikė intensyvios terapijos skyriuje - bet manęs atsiklausė ar gali damaitint mišinuku is buteliuko ...ar gali duoti soskę,,,

LAIKINE - o tu vis bandyk duoti krūtį, nepasiduok - gal prades tavo mažučiukas valgyt ir iš kruties 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvena: 23 vasario 2009 - 14:49
QUOTE(laikine @ 2009 02 23, 15:42)
noreciau visom patarti: jei del kokiu nors priezasciu jusu vaikuti laikys naujagymiu skyriuje, reikalaukit, rekit kad norit pacios maitinti.... as to nepadariau sad.gif del to labai gailiuosi... dabar mano vaikelis papuko neima-vien buteliukas  doh.gif

kadangi as cezarine tai maniskis irgi gulejo naujagimiuose.Bet manes atejo paklause ar gali duot misinio ax.gif
Maniskis irgi papo paskui neeme. Bet pas mane ir pieno nebuvo. Siek tiek atsirado 5 diena po gimdymo...Tai labai nepergyvenu.
Atsakyti
O man prieš ir po gimdymo RK buvo praktiškai viskas gerai, na galbūt išskyrus maistą. Bet, deja, kaip vėliau paaiškėjo, gimę šioje ligoninėje gavome auksinę dovanėlę - hispitalinę infekciją auksinį stafilokoką verysad.gif Dabar manau, kad geriau jau būčiau važiavus kitur gimdyt g.gif Gariau jau ten kas nors ne taip su tavim, nei tokios dovaneles blink.gif tavo vaikui.
Atsakyti