Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

Tai gi per echoskopija matuoja ar atitinka lelius pagal dydi g.gif bent jau man taip dare per nestumo viduri mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Margie @ 2009 05 19, 16:16)
Tai gi per echoskopija matuoja ar atitinka lelius pagal dydi  g.gif bent jau man taip dare per nestumo viduri mirksiukas.gif

kai yra pernešiojimas, svarbu ne tik leliaus dydis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2009 05 19, 15:55)
įdomu, kur visas ginekologes taip skirtingai moko... doh.gif  pirmą gimdžiau 7d. po termino, antrą - 5d. tai didelio strioko nebuvo, bet man jau 2 sav. po termino daugoka atrodo... aišku jei mėnesinės nereguliarios kita kalba, bet jei viskas tvarkingai buvo unsure.gif

Mano vyras ėjo pas ją, kad ji jam paaiškintų kaip skaičiuoja biggrin.gif
Padarė echo ir pasakė, kad viskas gerai, kad galima laukti dar dvi savaites, bet aš labai džiaugiuosi, kad gimdymas prasidėjo jau kitą vakarą, nes neaišku kaip viskas būtų pasibaigę g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2009 05 19, 16:19)
kai yra pernešiojimas, svarbu ne tik leliaus dydis mirksiukas.gif

Taip, bet jau neturi perskaiciuoti, kai yra nustatytas tikslus gimdymo terminas
Ir is vis keista kai viena daktare "geriau" zino, negu visos kitos gines lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 05 19, 15:23)
Mano vyras ėjo pas ją, kad ji jam paaiškintų kaip skaičiuoja  biggrin.gif
Padarė echo ir pasakė, kad viskas gerai, kad galima laukti dar dvi savaites, bet aš labai džiaugiuosi, kad gimdymas prasidėjo jau kitą vakarą, nes neaišku kaip viskas būtų pasibaigę  g.gif

Kazkoks siaubas blink.gif . As tai tukrai ne lauksiu dvi savaites g.gif , jeigu ka tai vaziosiu pas kita daktara ax.gif . Ziuriu ta Puziene labaj jau mandra g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2009 05 19, 17:54)
Kazkoks siaubas blink.gif . As tai tukrai ne lauksiu dvi savaites g.gif , jeigu ka tai vaziosiu pas kita daktara ax.gif . Ziuriu ta Puziene labaj jau mandra g.gif .

Mano cikle buvo didelis chaosas. 2 m. planavom lelių antrą. O ciklas nuo 32d. iki 39d. trukdavo, tai niekaip nepataikydavom blush2.gif
Tai Puziene del to ir priskaiciavo +5, -10, dar + kazkiek doh.gif doh.gif , surašė ant popieruko ir liepė laukti natūralios veiklos...Šiandien kažkas padoraus prasidėjo...
Atsakyti
man dar iki gimdymo pakankamai daug laiko, bet skaitau cia jusu visu pasisakymus ir taip pavydziu toms, kurios jau sulauke savo laiko 4u.gif smile.gif .
Man susidaro ispudis, kad Puziene RK daro savo tvarka, kokia jai patinka. tikiuosi tariantis del planinio Cezario nepateksiu pas ja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Margie @ 2009 05 19, 16:16)
Tai gi per echoskopija matuoja ar atitinka lelius pagal dydi  g.gif bent jau man taip dare per nestumo viduri mirksiukas.gif

Tai vat ir as su tais termoinais bijau. Pagal mano primitivius paskaiciavimus tureciau gimdit geguzes 28....na cia jei butu ciklas normalus, o manajame bardakas doh.gif . O mano gid. pagal visus pozimius, na ipo vaikelio vistimosi paskaciavo kad birzelio 15 ...2 sav skirtumas, ir vat per eho tipo matavo...bet gi sakau kas is tu matavimu...vienas vaikas gali but didesnis kitas mazesnis...na vat irgi sedziu ir bijau kad nepernesiot, nors pirmaji pagimdziau 3 dienom anksciau...

Beja girdejau is pazistamu, kad Antakalnio klinikoi yra kaskoks centras, pavadinimo neprisimenu, bet ten tiksliai nustato gimdimo termina, ir jei gyd kaskuo abejoja tai gali ten siuntima israsit....Vat ir as ten labai noreciau, tik mano atveju abejoju as...o gyd isitikinus, kad viskas gerai...tai jauciu nelabai nores top siuntimo duot g.gif
Atsakyti
Sveikutes, mamytes,

as gimdziau RK 12 d., tikrai dziaugiuosi savo pasirinkimu. Tai mano antras leliukas ir antras cp.
Manyciau, nera blogas dalykas, kai Puziene numatydama cp galimybe, liepia laukti gimdymo veiklos.
Saremiavau apie 6 val, daugiausia laiko namie, o atsidarymas - 1 pirstas, plius leliukas didelis, tai iskart ir padare cp.

Tik siame reikale (CP) manyciau geriau gimdyti darbo diena, nes daugiau personalo.

Dekoju RK uz mano nuostabu mazyli.

Sekmes visoms nestukems
Atsakyti
atidariau naują temelę,kad ir toliau dalintumėtės įspūdžiais ČIA
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti