Norejau paklaust jau gimdziusiu RK mamyciu:kokius daiktus duoda pati ligonine(na drabuzelius ir t.t.)?
QUOTE(iruncia @ 2009 02 22, 23:08)
Norejau paklaust jau gimdziusiu RK mamyciu:kokius daiktus duoda pati ligonine(na drabuzelius ir t.t.)?
bent man tai nieko nedavė,turėjau viską savo,tiek drabužėlius,tiek higienos reikmenis,indus...
QUOTE(iruncia @ 2009 02 22, 23:08)
Man dave ligonines naktinius kai ejau i operacine. Ir adialiuka i kuri klecka iviniojo,nes MB pamirso paduot musu. O seip daugiau nieko. Nu dar duoda lova ir patalyne
QUOTE(Shery @ 2009 02 22, 21:58)
Esamos mamos baikit pyktis ir negasdinkit busimu mamu
Seip galiu pasakyt,kad RK labiau naturalistu ligonine ir jie tempia iki paskutines minutes su CZ. Pati ten gimdziau,taip kad zinau. Del gydytojos,tai as ja zinau,nes ji man irgi kakleli ziurejo ir ne viena karta.Taip palyginus su gyd. Puziene,tai skausmelis nerealus,bet ka, pakentejau ir nieko nenutiko juk ne valanda laiko ziuri
O dar viena dalyka pastebejau,jei nuvaziuoji pati piktai nusiteikus ir nori prie smulkmenu kabinetis,tai ir jos atitinkamai elgiasi. Per visa laika kiek praleidau ligoninej visiem sypsojausi,buvau mandagi,sakiau aciu ir patikekit ta pati gavau atgal.
Taip kad paprasciau i viska ziurekit. Supraskit,kad vaziuojat ne i viesbuti ir viskas bus gerai. Kokia ten aplinka bebuvo,kai pagimdziau nieko nemaciau tik savo suneli
Seip galiu pasakyt,kad RK labiau naturalistu ligonine ir jie tempia iki paskutines minutes su CZ. Pati ten gimdziau,taip kad zinau. Del gydytojos,tai as ja zinau,nes ji man irgi kakleli ziurejo ir ne viena karta.Taip palyginus su gyd. Puziene,tai skausmelis nerealus,bet ka, pakentejau ir nieko nenutiko juk ne valanda laiko ziuri
O dar viena dalyka pastebejau,jei nuvaziuoji pati piktai nusiteikus ir nori prie smulkmenu kabinetis,tai ir jos atitinkamai elgiasi. Per visa laika kiek praleidau ligoninej visiem sypsojausi,buvau mandagi,sakiau aciu ir patikekit ta pati gavau atgal.
Taip kad paprasciau i viska ziurekit. Supraskit,kad vaziuojat ne i viesbuti ir viskas bus gerai. Kokia ten aplinka bebuvo,kai pagimdziau nieko nemaciau tik savo suneli
aciu uz protinga zodi nes tokie pikti susirasinejimai ir gasdinimai tikrai nezavi ir nepadeda laukti stebukliuko
Papildyta:
QUOTE(Lina444 @ 2009 02 22, 22:12)
bent man tai nieko nedavė,turėjau viską savo,tiek drabužėlius,tiek higienos reikmenis,indus...
indus??? o kokius butent, sakute pirmam, antram, salotoms ir desertine? jei rimtai,tai reikia lekstes ir sriubytei ir paprastos ir puodelio ir ko dar???
dar klausimelis vienas..skatinejau siandien apie depiliacijas..kaip RK, jei atvaziuoji nespejusi susitvarkyti jie sutvarko ar jie visgi uz naturaluma? siaip netgi skaiciau, jog jei plysta ar tenka kirpti, o po to siuti geriau netgi jei vieta buna nedepiliuota, nes atauginejant plaukeliams labai nemalonus jausmas ir pan...
QUOTE(kincioskis @ 2009 02 23, 10:22)
indus??? o kokius butent, sakute pirmam, antram, salotoms ir desertine? jei
na jei ten taip maitintu, tai as dar ir taures sampanui savo prigriebciau
QUOTE(kincioskis @ 2009 02 23, 10:22)
indus??? o kokius butent, sakute pirmam, antram, salotoms ir desertine? jei rimtai,tai reikia lekstes ir sriubytei ir paprastos ir puodelio ir ko dar???
dar klausimelis vienas..skatinejau siandien apie depiliacijas..kaip RK, jei atvaziuoji nespejusi susitvarkyti jie sutvarko ar jie visgi uz naturaluma? siaip netgi skaiciau, jog jei plysta ar tenka kirpti, o po to siuti geriau netgi jei vieta buna nedepiliuota, nes atauginejant plaukeliams labai nemalonus jausmas ir pan...
jo reika lėkštės sriubytei,antram patiekalui,puodelis(tik didelio puodelio neapsimoka imti vistiek nepripils pilno) na ir šaukštas,šakutė,šaukštelis na galima dar ir peilį turėti
o dėl tos depiliacijos,tai aš važiuodavau susitvarkius namie,nes man pirmus kartus kaip buvau nuvažiavus nesusitvarkius tai labai jau grubiai ten nudepiliuodavo tai kitus kartus atlikdavau namie
QUOTE(Lina444 @ 2009 02 23, 09:34)
jo reika lėkštės sriubytei,antram patiekalui,puodelis(tik didelio puodelio neapsimoka imti vistiek nepripils pilno) na ir šaukštas,šakutė,šaukštelis na galima dar ir peilį turėti
o dėl tos depiliacijos,tai aš važiuodavau susitvarkius namie,nes man pirmus kartus kaip buvau nuvažiavus nesusitvarkius tai labai jau grubiai ten nudepiliuodavo tai kitus kartus atlikdavau namie
nu, kad nereikia jokių lėkščių ...... tik šaukštą ir puodelį savo turėt - kaip ir visusr. O indus tikrai duoda..... dar pas juos tokie pagerinti antro patiekalo indai - kur kiekvienam patiekalui atskiras skyrelis..
QUOTE(Arvena @ 2009 02 23, 09:42)
nu, kad nereikia jokių lėkščių ...... tik šaukštą ir puodelį savo turėt - kaip ir visusr. O indus tikrai duoda..... dar pas juos tokie pagerinti antro patiekalo indai - kur kiekvienam patiekalui atskiras skyrelis..
na dar reikes daktares uzklausti, nors jei ka na vsiakij pazar reikes pasiimti
Papildyta:
QUOTE(susidomejusi @ 2009 02 23, 09:32)
aha nes sampano skonio jau nepamenu...gerai butu
QUOTE(Shery @ 2009 02 22, 23:58)
Esamos mamos baikit pyktis ir negasdinkit busimu mamu
Seip galiu pasakyt,kad RK labiau naturalistu ligonine ir jie tempia iki paskutines minutes su CZ.
Seip galiu pasakyt,kad RK labiau naturalistu ligonine ir jie tempia iki paskutines minutes su CZ.
Mitas, jokie ten nenatūralistai ir kyšius ima lygiai taip pat kaip ir visur kitur Epidūro neduoda, nes nevisada būna laisvų anesteziologų, su cezariais laukia nebūtinai dėl natūralumo - nesuprasi dėl ko, operacinė gal neparuošta, šiaip tingi ar kitų darbų yra. Man pagimdžius net vaiko nepadėjo ant pilvo - tai kokie jie čia natūralistai? Viskas priklauso kaip sutarsit su gydytoju ir kokios bus galimybės tuo momentu. Natūralizmo aura sugalvota šiokiai tokiai betvarkei ir aplaidumui pridengti ir tiek, o kais nelabai gerai išeina - suverčiama vos ne pačiai gimdyvei - blogai buvo nusiteikusi, nesišypsojo, gero žodžio mat nepasakė ar dar kas:lotuliukas: (tai mano nuomonė). Internetas - ne pati geriausia vieta rinktis info - prisiklausysit pasakų, o realybėje pasirodys viskas kitaip
Merginos, tikrai tikrai negąsdinu jūsų ir pyktis čia su niekuo nenoriu , pasiruoškit rimtai ir viskas bus gerai, o jei nebus taip gerai, kaip tikėjotės, tai žinokit, kad ne viena tokia esat Sėkmingų gimdymų visoms ir gražių lėliukų
as vistiek manau, kad kaip sauksi taip ir atsilieps...ir ne viena karta esu isitikinusi tuo. Taip, gimdymas moters gyvenime yra vienas reiksmingiausiu ivykiu, stebuklu, kai is vieno tampama dviem..ar net daugiau taciau nereikia pamirsti, kad tai nereiskia,jog tai malonumas fiziologine prasme,reikia tam pasiruosti,nusiteikti ir viskas bus super. Kaip jau buvo mineta..ligonine ne SPA centras, tad to ir nesitikekim
QUOTE(Keli Mutu @ 2009 02 23, 10:16)
Mitas, jokie ten nenatūralistai ir kyšius ima lygiai taip pat kaip ir visur kitur
gal ir ima, jeigu duodi, bet nereiškia, kad be kyšio gausi bloga priežiūra - aš niekam nemokėjau, bet viskas buvo gerai - esu visiškai patenkinta šių gimdymo namų atmosfera ir priežiūra tiek per tiek po gimdymo
QUOTE(Arvena @ 2009 02 23, 10:29)
gal ir ima, jeigu duodi, bet nereiškia, kad be kyšio gausi bloga priežiūra - aš niekam nemokėjau, bet viskas buvo gerai - esu visiškai patenkinta šių gimdymo namų atmosfera ir priežiūra tiek per tiek po gimdymo
pritariu,man duotu ir as paimciau tik nieks kazkodel neduoda
o jei rimtai, pries duoti yra nesamone ir gal net per drasu butu imti,nes neaisku nei kas nei kur nei kaip...o po to jau gali ir pamastyti-buvo ar nebuvo uz ka