Sveikos,
Mano terminas 18 d. Tai as irgi dar vis laukiu. Galvoju eiti treciadieni paziuret, kas ir kaip. Gal paskui bandysiu tartis su kuo nors. Pirmas lialius irgi gime 5 d. veliau. Tai kol kas nebijau pernesiojimo, nebent uzsitestu ilgiau. Sekmes visoms.
QUOTE(Panelee @ 2009 05 19, 13:40)
Na,mano gimdymo terminas pasirodo buvo blogai nustatytas Tad dar turiu pakankamai laiko
ne tau vienai Puzienė naujai terminus perskaičiuoja
QUOTE(kristinap @ 2009 05 19, 13:54)
ne tau vienai Puzienė naujai terminus perskaičiuoja
Tai cia gerai,ar blogai?
QUOTE(nercyte09 @ 2009 05 19, 14:08)
Buvai apziuroj?
Buvau,tai sake terminas blogai nustatytas,tad dar turiu taip normaliai laiko. Bet pasiskaiciau atsiliepimu del pernesiojimo pas ja,tai jau ir baisu pasidare.... Na o kaip pati,ar buvai?
QUOTE(Panelee @ 2009 05 19, 14:17)
Buvau,tai sake terminas blogai nustatytas,tad dar turiu taip normaliai laiko. Bet pasiskaiciau atsiliepimu del pernesiojimo pas ja,tai jau ir baisu pasidare.... Na o kaip pati,ar buvai?
As siandien nebenuvaziavau Bet rytoj tai skuosiu. O kiek tau "uzdejo"? As paskutini kart kai lankiausi, tai sake iki 28d. gali tuksentis...
QUOTE(Panelee @ 2009 05 19, 14:03)
Tai cia gerai,ar blogai?
viskas gerai, kas gerai baigiasi. Aš linkusi tikėti daktarais, bet tokioj situacijoj norėčiau, kad geru echoskopu įvertintų visus rodiklius , kad tikrai dar galima laukti, o ne vien žodinio pareiškimo
QUOTE(kristinap @ 2009 05 19, 14:46)
viskas gerai, kas gerai baigiasi. Aš linkusi tikėti daktarais, bet tokioj situacijoj norėčiau, kad geru echoskopu įvertintų visus rodiklius , kad tikrai dar galima laukti, o ne vien žodinio pareiškimo
Sutinku Tad jei nepradesiu neuzilgo gimdyt, reiks kazka sumastyt.
Papildyta:
QUOTE(nercyte09 @ 2009 05 19, 14:24)
As siandien nebenuvaziavau Bet rytoj tai skuosiu. O kiek tau "uzdejo"? As paskutini kart kai lankiausi, tai sake iki 28d. gali tuksentis...
9 dienas...
QUOTE(Panelee @ 2009 05 19, 13:40)
Na,mano gimdymo terminas pasirodo buvo blogai nustatytas Tad dar turiu pakankamai laiko
Gydytoja Puzienė visom perskaičiuoja terminus, ir mano gydytoja anot jos nemoka skaičiuoti Man taip pat sakė, kad jokio pernešiojimo nėra, kad dar dvi savaites galima laukti, nors virš termino buvo 13 dienų Gerai, kad gimdymas pats prasidėjo, vaikutis gimė su aiškiais pernešiojimo požymiais
QUOTE(Neraitė @ 2009 05 19, 15:44)
Gydytoja Puzienė visom perskaičiuoja terminus, ir mano gydytoja anot jos nemoka skaičiuoti Man taip pat sakė, kad jokio pernešiojimo nėra, kad dar dvi savaites galima laukti, nors virš termino buvo 13 dienų Gerai, kad gimdymas pats prasidėjo, vaikutis gimė su aiškiais pernešiojimo požymiais
Siaubas as irgi tikiuosi,kad tuoj lialia sumastys ateiti,kitaip,teks kazka mastyt..
QUOTE(Neraitė @ 2009 05 19, 15:44)
Gydytoja Puzienė visom perskaičiuoja terminus, ir mano gydytoja anot jos nemoka skaičiuoti
įdomu, kur visas ginekologes taip skirtingai moko... pirmą gimdžiau 7d. po termino, antrą - 5d. tai didelio strioko nebuvo, bet man jau 2 sav. po termino daugoka atrodo... aišku jei mėnesinės nereguliarios kita kalba, bet jei viskas tvarkingai buvo