Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

Sveikos,

Mano terminas 18 d. Tai as irgi dar vis laukiu. Galvoju eiti treciadieni paziuret, kas ir kaip. Gal paskui bandysiu tartis su kuo nors. Pirmas lialius irgi gime 5 d. veliau. Tai kol kas nebijau pernesiojimo, nebent uzsitestu ilgiau. Sekmes visoms.
Atsakyti
Na,mano gimdymo terminas pasirodo buvo blogai nustatytas ax.gif Tad dar turiu pakankamai laiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2009 05 19, 13:40)
Na,mano gimdymo terminas pasirodo buvo blogai nustatytas  ax.gif  Tad dar turiu pakankamai laiko  rolleyes.gif

ne tau vienai Puzienė naujai terminus perskaičiuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2009 05 19, 13:54)
ne tau vienai Puzienė naujai terminus perskaičiuoja mirksiukas.gif

Tai cia gerai,ar blogai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2009 05 19, 14:03)
Tai cia gerai,ar blogai?  unsure.gif

Buvai apziuroj?
Atsakyti
QUOTE(nercyte09 @ 2009 05 19, 14:08)
Buvai apziuroj?

Buvau,tai sake terminas blogai nustatytas,tad dar turiu taip normaliai laiko. Bet pasiskaiciau atsiliepimu del pernesiojimo pas ja,tai jau ir baisu pasidare.... Na o kaip pati,ar buvai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelee: 19 gegužės 2009 - 13:18
QUOTE(Panelee @ 2009 05 19, 14:17)
Buvau,tai sake terminas blogai nustatytas,tad dar turiu taip normaliai laiko. Bet pasiskaiciau atsiliepimu del pernesiojimo pas ja,tai jau ir baisu pasidare.... Na o kaip pati,ar buvai?

As siandien nebenuvaziavau blush2.gif Bet rytoj tai skuosiu. O kiek tau "uzdejo"? As paskutini kart kai lankiausi, tai sake iki 28d. gali tuksentis...
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2009 05 19, 14:03)
Tai cia gerai,ar blogai?  unsure.gif

viskas gerai, kas gerai baigiasi. Aš linkusi tikėti daktarais, bet tokioj situacijoj norėčiau, kad geru echoskopu įvertintų visus rodiklius g.gif , kad tikrai dar galima laukti, o ne vien žodinio pareiškimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2009 05 19, 14:46)
viskas gerai, kas gerai baigiasi. Aš linkusi tikėti daktarais, bet tokioj situacijoj norėčiau, kad geru echoskopu įvertintų visus rodiklius g.gif , kad tikrai dar galima laukti, o ne vien žodinio pareiškimo unsure.gif

Sutinku 4u.gif Tad jei nepradesiu neuzilgo gimdyt, reiks kazka sumastyt.
Papildyta:
QUOTE(nercyte09 @ 2009 05 19, 14:24)
As siandien nebenuvaziavau  blush2.gif Bet rytoj tai skuosiu. O kiek tau "uzdejo"? As paskutini kart kai lankiausi, tai sake iki 28d. gali tuksentis...

9 dienas...
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2009 05 19, 13:40)
Na,mano gimdymo terminas pasirodo buvo blogai nustatytas  ax.gif  Tad dar turiu pakankamai laiko  rolleyes.gif

Gydytoja Puzienė visom perskaičiuoja terminus, ir mano gydytoja anot jos nemoka skaičiuoti g.gif Man taip pat sakė, kad jokio pernešiojimo nėra, kad dar dvi savaites galima laukti, nors virš termino buvo 13 dienų doh.gif Gerai, kad gimdymas pats prasidėjo, vaikutis gimė su aiškiais pernešiojimo požymiais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 05 19, 15:44)
Gydytoja Puzienė visom perskaičiuoja terminus, ir mano gydytoja anot jos nemoka skaičiuoti  g.gif  Man taip pat sakė, kad jokio pernešiojimo nėra, kad dar dvi savaites galima laukti, nors virš termino buvo 13 dienų  doh.gif  Gerai, kad gimdymas pats prasidėjo, vaikutis gimė su aiškiais pernešiojimo požymiais  verysad.gif

Siaubas blink.gif as irgi tikiuosi,kad tuoj lialia sumastys ateiti,kitaip,teks kazka mastyt..
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 05 19, 15:44)
Gydytoja Puzienė visom perskaičiuoja terminus, ir mano gydytoja anot jos nemoka skaičiuoti g.gif

įdomu, kur visas ginekologes taip skirtingai moko... doh.gif pirmą gimdžiau 7d. po termino, antrą - 5d. tai didelio strioko nebuvo, bet man jau 2 sav. po termino daugoka atrodo... aišku jei mėnesinės nereguliarios kita kalba, bet jei viskas tvarkingai buvo unsure.gif
Atsakyti