Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(zhydelka @ 2009 05 08, 15:34)
Mano drauge pas ja gimde, tai sake, kad labai miela ir svelni ir labai rupinosi viskuo. as gal irgi pas ja gimdysiu

As visa nestuma pas Jurenaite buvau priziurima...tikrai labai miela. Gimdyti pas ja neteko, nors ir gimdziau RK, nes net nezinojau kad ji ten dirba, tik po gimdymo mane aplanke.
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif . Kazkaip paskutiniu metu labai chia tilu g.gif .Gal kokia nestuke.gif jau pagymde blush2.gif , butu malonu pabendrat 4u.gif .
Atsakyti
Planuoju aš į RK, terminas jau praėjo, antradienį, eisiu į apžiūrą. Pasidalinsiu kas ir kaip ten...
Atsakyti
QUOTE(nercyte09 @ 2009 05 17, 20:20)
Planuoju aš į RK, terminas jau praėjo, antradienį, eisiu į apžiūrą. Pasidalinsiu kas ir kaip ten...

Man irgi jau praejo terminas, irgi paskyre ateiti antradieni. O kiek laiko Jums jau uzsitese nestumas? Mano gimdymo terminas- geguzes 14.
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2009 05 17, 19:58)
Man irgi jau praejo terminas, irgi paskyre ateiti antradieni. O kiek laiko Jums jau uzsitese nestumas? Mano gimdymo terminas- geguzes 14.

ar mes kartais ne kartu zadejom gimdyti 4u.gif mano terminas buvo geguzes 14 tongue.gif o stai vezimuke jau zagsi maziukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 05 17, 21:33)
ar mes kartais ne kartu zadejom gimdyti 4u.gif  mano terminas buvo geguzes 14 tongue.gif  o stai vezimuke jau zagsi maziukas smile.gif

Na taip, kartu turejome gimdyti 4u.gif Bet maniske lialia neskuba.. ax.gif O Jus su maziuku jau turbut paaugote rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelee: 17 gegužės 2009 - 22:02
laba, jei kas tariatės su gydytoja, parasykite prasau su kokia, ar patiko, kokie įkainiai... ir šiaip įspūdžius smile.gif
Atsakyti
Mano terminas 13d., tai jau 5 diena kaip pernešiotas, bet kadangi pirmąją savo irgi pernešiojau, tai nesibaiminu. Na nebent rytoj išjudins...Bet iki 22d. tiek reikaliukų, kad leliui vis kartoju - susitiksim po 22d.smile.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nercyte09 @ 2009 05 18, 10:10)
Mano terminas 13d., tai jau 5 diena kaip pernešiotas, bet kadangi pirmąją savo irgi pernešiojau, tai nesibaiminu. Na nebent rytoj išjudins...Bet iki 22d. tiek reikaliukų, kad leliui vis kartoju - susitiksim po 22d.smile.gif

Man tai baisoka del pernesiojimo... unsure.gif nesinoretu,kad lialiai butu kas negerai, berods placenta tai sensta,ir deguonies gerai neperduos.... Bet gal va antradieni (gal spesit ir reikaliukus susitvarkyti ax.gif ) ir Jums is mums jau bus dziaugsmuko smile.gif
O ar esat su konkrecia gydytoja susitarusi? As tai nea.
Atsakyti
Su Puziene šnekėjomės prieš 2 savaites...Rytoj irgi pas ją einu. Ji nemato problemų pernešiojime...Na aš dar irgi nesiparinu...
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2009 05 17, 19:58)

Tai sekmes jums mergaites mirksiukas.gif . Kai tik turesit laiko prisest prie kompo, butinai parasykit kaip jums sekasi ax.gif .
Atsakyti