QUOTE(Ksėna @ 2009 05 07, 17:20)
Sucker Maloni.............. Neeee,ji man kaip jau rašiau labiaiau į raganą panaši . Aš kaip atsiemenu kada ji po gimdymo rytais ateidavo tai iki šiol šiurpas ima. Iš šono pažiurėjus kaip jinai liepė atsiprašau kojos praskleisti,o paskui rėkdavo kad reikia plauti tarpvietė su ūkiškų muilu ir jeigu aš norėjau normaliai atsigulti rekdavo kad dar jinai nepasake koju sulenkti . Mamos tik nepagalvokit kad man nėra ka veikti tik tokias istorijas pasakoti,bet tai tiesa ir žinau kad ne aš viena parašysiu toki pavyzdi iš Slucker darbo. O kada jinai į mane žiurėjo tai atrode kad ne moteris žiuri o kažkoks "saldafonas" t.y kareivis .
Dėl Puzienės tai nepasakyčiau kad jinai tokia jau tylenė,dar ir kaip mėgsta paplepieti jeigu jai tai naudinga. Bet aišku nepalyginti su Slucker .
Dėl Puzienės tai nepasakyčiau kad jinai tokia jau tylenė,dar ir kaip mėgsta paplepieti jeigu jai tai naudinga. Bet aišku nepalyginti su Slucker .
Matyt man tik pirma ispudi toki paliko Tada geriau pakliuti pas gyd. Raguckiene ar Domza
QUOTE(migliute23 @ 2009 05 08, 10:37)
Sveiki as noreciau gimdyti RK pas Gyd. Jurenaite, gal kam teko pas ja gimdyti?
Mano drauge pas ja gimde, tai sake, kad labai miela ir svelni ir labai rupinosi viskuo. as gal irgi pas ja gimdysiu
QUOTE(mamba.meme @ 2009 05 07, 10:35)
Pries 3men as gimdziau RK ir galiu pasakyti tik pacius geriausius zodzius apie sia ligonine
Personalas, o ypac vaiku sesute (nepamenu vardo, bet tokia maza smulki sviesiais plaukais)
Personalas, o ypac vaiku sesute (nepamenu vardo, bet tokia maza smulki sviesiais plaukais)
O mano nuomone apie RK praejus 3 menesiams po gimdymo ir prablaivejus galvai pasikeite nezinau, ar kita karta rinkciausi sia ligonine Gimdymas buvo pakankamai sklandus, nors ilgas, gydytojai irgi dirbo lyg ir profesionaliai, personalas neblogas, bet kai kurie dalykai mane neramina:
1. Susidare toks ispudis, kad gimdymo metu karpomos visos is eiles, nesvarbu reikia to, ar ne...
2. Man nedave jokiu nuskausminamuju, tik didino skatinamuju doze... nors jei butu anksciau pastebeje, kad gimdos kaklelis uzsisukes, skatinamuju tikrai butu neprireike, nes vaikas del uzsisukusio gimdos kaklelio negalejo normaliai istatyti galvytes ir as 2-3 valandas prasikankinau "vis nenoredama stumti".
3. Jei nebuciau pries tai nusprendus, kad vaiko po gimdymo nemaudysiu, tai ji butu ismaude vandenyje su kalio permanganatu
4. Zindymui pagalbos nesulaukiau jokios, o kai nakti nebegaledama klausytis vaiko verksmo, nuejau pas budincia vaiku gydytoja, ji is pradziu nusiunte pas sesele, o kai jos neradom, pareiske, kad kai jos vaikas verkdavo, ji ijungdavo fena ir iseidavo i kita kambari, kad negirdetu... Mano ziogui buvo 2 dienos ir tikrai nemanau, kad verke be priezasties
5. o svarbiausia, tikrai nepastebejau, kad sesutes, pries imdamos kita vaika plautusi rankas...
Visose ligonines yra savu pliusu ir minusu,ir visose ligononese net patys geriausi daktarai karts nuo karto daro kazkokiu klaidu ar mums nepatinkaciu dalyku...cia jau kaip kam pasiseka
Paskaicius apie visus gimdymo namus tikrai toks ispudis susidaro
Paskaicius apie visus gimdymo namus tikrai toks ispudis susidaro
QUOTE(^Dove^ @ 2009 05 09, 19:29)
4. Zindymui pagalbos nesulaukiau jokios, o kai nakti nebegaledama klausytis vaiko verksmo, nuejau pas budincia vaiku gydytoja, ji is pradziu nusiunte pas sesele, o kai jos neradom, pareiske, kad kai jos vaikas verkdavo, ji ijungdavo fena ir iseidavo i kita kambari, kad negirdetu... Mano ziogui buvo 2 dienos ir tikrai nemanau, kad verke be priezasties
5. o svarbiausia, tikrai nepastebejau, kad sesutes, pries imdamos kita vaika plautusi rankas...
va va...jauciu ta pati gydytoja man pasake,kad kai vaikas verkia reikia ijungti dulkiu siurbli ir jis nurims
o va del ranku plovimo kaip tik kitokia mano nuomone susidare
QUOTE(kincioskis @ 2009 05 10, 18:09)
va va...jauciu ta pati gydytoja man pasake,kad kai vaikas verkia reikia ijungti dulkiu siurbli ir jis nurims
kad nurims, tai faktas
manaji ramina gartraukio garsas
bet jis tuo metu norejo valgyti tik niekaip mums nesiseke to padaryti...
QUOTE(^Dove^ @ 2009 05 10, 20:08)
kad nurims, tai faktas
Hm, keista kad nepadejo pamaitinti kudikio, nes as pradzioj daznaj eidavau ir pas seseles ir pas akuseres, kad padetu ar nusitraukt pienuko, ar papuli teisingai paduoti . Viska parode, pamokino. Juk jos ten greztai UZ maitinima MP!
QUOTE(jelenyte112 @ 2009 05 11, 07:53)
Hm, keista kad nepadejo pamaitinti kudikio, nes as pradzioj daznaj eidavau ir pas seseles ir pas akuseres, kad padetu ar nusitraukt pienuko, ar papuli teisingai paduoti . Viska parode, pamokino. Juk jos ten greztai UZ maitinima MP!
aha...gal misinukus taupo
QUOTE(^Dove^ @ 2009 05 09, 20:29)
O mano nuomone apie RK praejus 3 menesiams po gimdymo ir prablaivejus galvai pasikeite nezinau, ar kita karta rinkciausi sia ligonine
Nu man tik kyla klausimas ar kitose ligoninese nebuna tokiu paciu ar kitokiu, o gal net ir daugiau kokiu blogumu
Kadangi mano tiek gimdymas, tiek zindymas buvo pakankamai sklandus, tai nepastebejau kazkokiu blogumu O jei kas butu ne taip, gal ir kitaip atsiliepciau apie sia ligonine
laba, nors iki gimdymo dar nemazai laiko, taciau tikriausiai gimdysiu Rk ir noreciau paklausti del "sumu" gyd. ir akuserei bei ten vyksta paskaiteles.... lyg.... kaip i jas uzsiregistruoti ?
QUOTE(jubrazu @ 2009 05 13, 11:33)
laba, nors iki gimdymo dar nemazai laiko, taciau tikriausiai gimdysiu Rk ir noreciau paklausti del "sumu" gyd. ir akuserei bei ten vyksta paskaiteles.... lyg.... kaip i jas uzsiregistruoti ?
Telefonas uzsiregistruoti butu 2610492..
Va ka tik grizau is paskaiteles, visai idomu , labai maloni slaugytoja , aprode visas mokamas palatas, papasakojo ka atnesti itt