Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(kristinap @ 2009 05 06, 13:34)
Bet gal ji gimdymus priiminėja tik tada, kai koks ginekologas atostogauja, ar kitais atvejais kai personalo nepakanka g.gif

gimdžiau dieną ir buvau vienintelė gimdyvė tuo metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 05 05, 11:22)
O imanoma, kad cezari susitarus gydytoja padarytu ne del to, kad reikia, bet pagal prasyma? 4u.gif  ax.gif

ir gal yra kokia mamyte, kuri RK daresi cezari savo noru? butu labai malonu, jei parasytumet i az. ax.gif

tikrai zinau kad galima blink.gif mano drauge 2 vaikus tokiu budu gimde susitariusi su gyd. Puziene ir man siulo, bet as kaip nors pati bandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 05 06, 13:44)
gimdžiau dieną ir buvau vienintelė gimdyvė tuo metu 4u.gif

aš irgi darbo dieną gimdžiau, buvau ne vienintelė gimdyvė, kaip supratau ji kelis kartus skambino į gimdyklas ir domėjosi kaip kam sekasi, bet nebuvo užėjusi ir vyras lakstydamas jos 3 aukšte nematė schmoll.gif
taip, kad klausimas vis dar atviras lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dajsotra @ 2009 05 06, 13:47)
tikrai zinau kad galima  blink.gif  mano drauge 2 vaikus tokiu budu gimde susitariusi su gyd. Puziene ir man siulo, bet as kaip nors pati bandysiu ax.gif

kažkas nerealaus, pati Puzienė atliko CP tik dėl to, kad mamytė norėjo bigsmile.gif gal tai buvo seniai? kai dar nevadovavo skyriui g.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 05 06, 12:44)
Sakalauskaite thumbup.gif
Ji man atliko CP ir visa mano nestuma priziurejo thumbup.gif

O nėštumą prižiūrėjo diagnostikos centre?
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2009 05 06, 13:56)
kažkas nerealaus, pati Puzienė atliko CP tik dėl to, kad mamytė norėjo bigsmile.gif gal tai buvo seniai? kai dar nevadovavo skyriui g.gif

g.gif man irgi labai kelia nepasitikejima pasakymas, kad su Puziene galima sutarti del Cezario, jei jo tikrai nereikia g.gif
Nes kiek girdejau, o ir pati turejau proga isitikinti, kad si gydytoja yra UZ naturalu gimdyma. Man paciai ji tempe kiek imanoma ilgiau, vis tikedamasi, kad pati pagimdysiu savo dukryte, bet kai jau pamate, kad kitaip nebus, nuostabiai atliko Cezario pjuvi (mazas randelis, kuris greit uzgijo) uz ka as jai labai dekinga 4u.gif
Tiesa, as su ja is anksto tariausi. Labai noreciau ir antraji vaikuti, kad ji priimtu, nes si gydytoja tikrai profesionale savo srity thumbup.gif
Tik gaila, kad ji labai uzimta buna ir kartais nebespeja visur doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristal: 06 gegužės 2009 - 13:45
QUOTE(kristinap @ 2009 05 06, 13:56)
aš irgi darbo dieną gimdžiau, buvau ne vienintelė gimdyvė, kaip supratau ji kelis kartus skambino į gimdyklas ir domėjosi kaip kam sekasi, bet nebuvo užėjusi ir vyras lakstydamas jos 3 aukšte nematė schmoll.gif
taip, kad klausimas vis dar atviras lotuliukas.gif
Papildyta:

uz pinigelius atliko smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2009 05 06, 12:59)
O nėštumą prižiūrėjo diagnostikos centre?

nea...privacioj klinikoj Sporto gatveje smile.gif nepamenu kaip vadinasi tiksliai tas ginekologijos kabinetukas...
Atsakyti
Laba diena,

Pries 3men as gimdziau RK ir galiu pasakyti tik pacius geriausius zodzius apie sia ligonine 4u.gif
Personalas, o ypac vaiku sesute (nepamenu vardo, bet tokia maza smulki sviesiais plaukais) thumbup.gif

QUOTE(kincioskis @ 2009 04 29, 19:16)
Del vyro nakvynes tai buvo pasakyta taip,kad gali likti,bet jei uzplustu gimdyviu kupeta tektu atlaisvinti vietele ax.gif  taciau taip nenutiko ir ka pastebejau,kad vos ne 50 proc. gulinciu RK butent vyrai biggrin.gif

Man lygiai tokia pati situacija buvo drinks_cheers.gif

QUOTE(jurgoz @ 2009 05 05, 17:00)
man jau irgi tuoj terminas gimdyt geguzes 17 d. pasirinkau RK, bet dar nebuvau. galvoju, gal kita savaite artejant terminui vaziuoti pas Puziene. bet cia pastaruoju metu nekokios patirtys ir nuotaikos ...
tikiuosdi kazkas parasys ir ka nors linksmesnio blink.gif

As galiu tik teigiamom emocijom viska aprasyti smile.gif

Apie gyd. Puziene pries gimdyma susidariau labai priestaringa nuomone (aisku paskaicius SM) unsure.gif
Ir galiu pasakyti, kad jei gimdymas praejo sklandziai, tai raso gerai apie ja,o jei ne- tai blogai blink.gif
Na ji tikrai labai konkreti, rami ir nedaug plepanti gydytoja, bet mano nuomone tokia ir turi priimti gimdyma. Ji gimdykloje nebuvo prie manes visa laika, bet ateidavo visada laiku. Man ir nereikejo, kad glostytu galvyte, as tik norejau, kad gimdymas praeitu sklandziai. Jos deka taip ir buvo, o galejo baigtis ir blogiau unsure.gif Ji labai laiku pasiule epidurine nejautra, nes jau mate, kad reikes skatinamuju vaistu (kaklelis neatsidare) ir paskutineje stumimo stadijoje visi jos sprendimai buvo laiku padaryti, kad man gimtu sveikas ir grazus berniukas wub.gif

Antra vaika irgi noreciau gimdyti pas ja 4u.gif

Visos nestuke.gif, maziau skaitykit SM blogas istorijas ir tikekit, kad jusu gimdymas bus pats lengviausias ir patirsit tik geras emocijas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamba.meme: 07 gegužės 2009 - 10:37
O gal kas zinote kaip vienos gydytojos pavarde,na jai lyg ir nezymus zvairumas. Teko pabendrauti,tai labai faina moteris,noretusi pakliuti pas ja gimdyti ax.gif
Papildyta:
[quote=mamba.meme,2009 05 07, 11:35]
Laba diena,

Pries 3men as gimdziau RK ir galiu pasakyti tik pacius geriausius zodzius apie sia ligonine 4u.gif
Personalas, o ypac vaiku sesute (nepamenu vardo, bet tokia maza smulki sviesiais plaukais) thumbup.gif

Ji per pamokele mums pasakojo apie vaikiukus,labai faina vaiku gydytoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2009 05 07, 14:37)
O gal kas zinote kaip vienos gydytojos pavarde,na jai lyg ir nezymus zvairumas. Teko pabendrauti,tai labai faina moteris,noretusi pakliuti pas ja gimdyti  ax.gif

tai ana lyg ir yra garsioji Suckel bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2009 05 07, 14:49)
tai ana lyg ir yra garsioji Suckel bigsmile.gif

xaxaxaxaaaaaa.geras lotuliukas.gif
Aciu,kad parasei, jau lyg ir praeina noras pas ja g.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Panelee,2009 05 07, 14:37]
O gal kas zinote kaip vienos gydytojos pavarde,na jai lyg ir nezymus zvairumas. Teko pabendrauti,tai labai faina moteris,noretusi pakliuti pas ja gimdyti ax.gifPapildyta:
[quote=mamba.meme,2009 05 07, 11:35]
Laba diena,

[/quote]
Sucker doh.gif Maloni.............. blink.gif blink.gif blink.gif Neeee,ji man kaip jau rašiau labiaiau į raganą panaši . Aš kaip atsiemenu kada ji po gimdymo rytais ateidavo tai iki šiol šiurpas ima. Iš šono pažiurėjus kaip jinai liepė atsiprašau kojos praskleisti,o paskui rėkdavo kad reikia plauti tarpvietė su ūkiškų muilu ir jeigu aš norėjau normaliai atsigulti rekdavo kad dar jinai nepasake koju sulenkti doh.gif . Mamos tik nepagalvokit kad man nėra ka veikti tik tokias istorijas pasakoti,bet tai tiesa ir žinau kad ne aš viena parašysiu toki pavyzdi iš Slucker darbo. O kada jinai į mane žiurėjo tai atrode kad ne moteris žiuri o kažkoks "saldafonas" t.y kareivis .
Dėl Puzienės tai nepasakyčiau kad jinai tokia jau tylenė,dar ir kaip mėgsta paplepieti jeigu jai tai naudinga. Bet aišku nepalyginti su Slucker . biggrin.gif
Atsakyti