Laba diena,
Pries 3men as gimdziau RK ir galiu pasakyti tik pacius geriausius zodzius apie sia ligonine
Personalas, o ypac vaiku sesute (nepamenu vardo, bet tokia maza smulki sviesiais plaukais)
QUOTE(kincioskis @ 2009 04 29, 19:16)
Del vyro nakvynes tai buvo pasakyta taip,kad gali likti,bet jei uzplustu gimdyviu kupeta tektu atlaisvinti vietele
taciau taip nenutiko ir ka pastebejau,kad vos ne 50 proc. gulinciu RK butent vyrai
Man lygiai tokia pati situacija buvo
QUOTE(jurgoz @ 2009 05 05, 17:00)
man jau irgi tuoj terminas gimdyt geguzes 17 d. pasirinkau RK, bet dar nebuvau. galvoju, gal kita savaite artejant terminui vaziuoti pas Puziene. bet cia pastaruoju metu nekokios patirtys ir nuotaikos ...
tikiuosdi kazkas parasys ir ka nors linksmesnio
As galiu tik teigiamom emocijom viska aprasyti
Apie gyd. Puziene pries gimdyma susidariau labai priestaringa nuomone (aisku paskaicius SM)
Ir galiu pasakyti, kad jei gimdymas praejo sklandziai, tai raso gerai apie ja,o jei ne- tai blogai
Na ji tikrai labai konkreti, rami ir nedaug plepanti gydytoja, bet mano nuomone tokia ir turi priimti gimdyma. Ji gimdykloje nebuvo prie manes visa laika, bet ateidavo visada laiku. Man ir nereikejo, kad glostytu galvyte, as tik norejau, kad gimdymas praeitu sklandziai. Jos deka taip ir buvo, o galejo baigtis ir blogiau
Ji labai laiku pasiule epidurine nejautra, nes jau mate, kad reikes skatinamuju vaistu (kaklelis neatsidare) ir paskutineje stumimo stadijoje visi jos sprendimai buvo laiku padaryti, kad man gimtu sveikas ir grazus berniukas
Antra vaika irgi noreciau gimdyti pas ja
Visos
, maziau skaitykit SM blogas istorijas ir tikekit, kad jusu gimdymas bus pats lengviausias ir patirsit tik geras emocijas