Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(kristinap @ 2009 05 06, 09:25)
nežinau, ką turėjot omeny, tai sakydama. Pati gimdžiau jau praėjus terminui, tiek pirmą vaiką (+7d), tiek antrą (+5d). Viskas normaliai, tik tiek, kad buvau susitarusi abiejais kartais. O ir trečią irgi ten važiuočiau gimdyti bigsmile.gif bet dėl viso pikto irgi tarčiausi ax.gif

Aš pagimdžiau 13 d. po termino, ir tai tik dėl to, kad gimdymas prasidėjo pats. O gydytoja buvo nusiteikus laukti dar 12 dienų blink.gif Nes padariusi echo nustatė, kad jokio pernešiojimo nėra. Nors vandenys jau buvo žali, galvytės kaulai kieti, mano savijauta buvo prasta, visai nesiklausė ką sakau, tik juokėsi. Taip kad manau jei jau viskas yra tvarkoj, tai puiki ligoninė, bet jei yra pernešiojimas, reikia rinktis kitą g.gif
Atsakyti
Na va...im mane prigasdinot g.gif .Nenoreciau su ta Puziene susitikt schmoll.gif . O vat pagal kalbas supatau kad pirma vaikeli gimdziau pas Raguckiene, superine moteriske, pasake man 2 val nakties... darik kaip saka ir iki ryto pagimdisi, as ir pagimdziau 3.45 tongue.gif . Ir nors vaikelis buvoi negaliunas 3.500, bet vistiek kirpo ka pamate kad galiu plist....Tai o ji dabar gyditoja ar akusere g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiolikP @ 2009 05 06, 10:01)
Na va...im mane prigasdinot  g.gif .Nenoreciau su ta Puziene susitikt  schmoll.gif .

pataiskykit mane jei kas tiksliau žinot, bet aš supratau, kad Puzienė dabar tik konsultuoja ir gimdyvių popierius užregistruoja, nes kai buvau šiais metais kelis sykius, ji prie stalo sėdėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiolikP @ 2009 05 06, 09:01)
Na va...im mane prigasdinot  g.gif .Nenoreciau su ta Puziene susitikt  schmoll.gif . O vat pagal kalbas supatau kad pirma vaikeli gimdziau pas Raguckiene, superine moteriske, pasake man 2 val nakties... darik kaip saka ir iki ryto pagimdisi, as ir pagimdziau 3.45  tongue.gif . Ir nors vaikelis buvoi negaliunas 3.500, bet vistiek kirpo ka pamate kad galiu plist....Tai o ji dabar gyditoja ar akusere  g.gif

na ji gydytoja smile.gif man ji liepe atsilenimus daryti ketvirta diena po cezario lotuliukas.gif super moteris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2009 05 06, 10:08)
pataiskykit mane jei kas tiksliau žinot, bet aš supratau, kad Puzienė dabar tik konsultuoja ir gimdyvių popierius užregistruoja, nes kai buvau šiais metais kelis sykius, ji prie stalo sėdėjo g.gif

mano pagranduką ji priėmė. Susitarus nebuvau.
Atsakyti
Niu dabar baimes isivariau, jei tektu pernesioti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgoz @ 2009 05 05, 16:00)
man jau irgi tuoj terminas gimdyt geguzes 17 d. pasirinkau RK, bet dar nebuvau. galvoju, gal kita savaite artejant terminui vaziuoti pas Puziene. bet cia pastaruoju metu nekokios patirtys ir nuotaikos ...
tikiuosdi kazkas parasys ir ka nors linksmesnio blink.gif

As tau patarciau vaziot i RK, bet tartis su dak. SAKALAUSKAITE DIANA mirksiukas.gif .Tikraj gera daktare thumbup.gif ,pati pas ja gimdisiu nestuke.gif . O Puzeiene man irgi ne patiko, labaj dauk blogu zodziu girdejau doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(LiolikP @ 2009 05 06, 10:01)
Tai o ji dabar gyditoja ar akusere  g.gif

gyditoja 4u.gif

pries men ji dalyvavo kai as gimdziau. 4u.gif
Atsakyti

Ji yra skyriaus vedėja, todėl jei ji dirba tuo metu, gydytojai tariasi su ja. O gimdymus priima kaip supratau tik tada kai su ja tariesi, arba būna planinis CP g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 05 06, 12:59)
gimdymus priima kaip supratau tik tada kai su ja tariesi, arba būna planinis CP  g.gif

nesitariau, buvo natūraliausias gimdymas. Vedėja patiko ir paliko labai konkrečios, profesionalios gydytojos įspūdį. Beje, ji priėmė ir antrą mano vaikiuką, o dar prieš tai gulėjau jos palatoj dėl priešlaikinio. Taigi teko pabendrauti ne taip jau ir epizodiškai.
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 05 06, 12:59)
Ji yra skyriaus vedėja, todėl jei ji dirba tuo metu, gydytojai tariasi su ja.

O gimdymus priima kaip supratau tik tada kai su ja tariesi, arba būna planinis CP  g.gif

šitas dalykas žinomas ir aiškus mirksiukas.gif

aš irgi taip galvojau, bet pasirodo gi NE schmoll.gif suspėja ir personalą pavaikyti ir nestuke.gif pakonsultuoti ir gimdymus priimti. Bet gal ji gimdymus priiminėja tik tada, kai koks ginekologas atostogauja, ar kitais atvejais kai personalo nepakanka g.gif

Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2009 05 06, 10:56)
As tau patarciau vaziot i RK, bet tartis su dak. SAKALAUSKAITE DIANA mirksiukas.gif .Tikraj gera daktare  thumbup.gif  ,pati pas ja gimdisiu nestuke.gif . O Puzeiene man irgi ne patiko, labaj dauk blogu zodziu girdejau doh.gif .

Sakalauskaite thumbup.gif
Ji man atliko CP ir visa mano nestuma priziurejo thumbup.gif
Atsakyti