QUOTE(kincioskis @ 2009 05 05, 19:06)
Kaip ta Puziene atrodo? As maniau,kad skyriaus vedeja Raguckiene
neko nebesuprantu...arba as ne taip pavarde nuziurejau
nes kai man atejo pranesti, jog darys cezari atejo docentas kazkoks, Domza, kurio budejimas buvo ir Raguckiene, kuri kaip supratau akuserinio skyriaus vedeja
tokia senyva, auksta, kuda,trumpais zilais plaukais...ne?
Raguckienė anksčiau ir būvo skyriaus vedeja,bet jinai atsike vedejos pareigu dėl amžiaus ribos ir jau keliata metu vedėja yra Puzienė. O aprašyta gydytoja tikrai Raguckienė,labai idomi ,gera ir kompetetetinga gydytoja
O Puzienė aukšta ,gal apie 178 ir stambi . Gal apie 50 metu o gal ir mažiau.
Gintautas Domza prieš 1 metus ir 7 mėn.budejo kada gimdžiau antra vaika. Super ,nieko negaliu pasakyti.Su humoru, profesianalus gydytojas.Žinau,kad jis labai gerai atlieka CP. Net rekomenduoju.O pas Puzienė beveik visos mamos su plyšimai išvažiuoja iš ligoninės (tarp jų ir aš su pirmų vaiku.) Na niekaip nesuprantu aš jos požiura į daugelis dalykus. Ir pastoviai jeigu jinai negali dalyvauti gimdyme meluoja kad susirgo
Papildyta:
QUOTE(DAIIVA @ 2009 05 05, 18:50)
Duosit pinigu jau kita diena gimdysit
Nevisada pinigai gali viska išspresti. Sveikatos už jos nenusipirksi.
Papildyta:
QUOTE(Airija @ 2009 05 05, 15:49)
Va va. Man irgi - pati liepė atvažiuoti konkrečią dieną jau kaip ir operacijai, o paskui - pravarė, persigalvojo net normaliai nepažiūrėjus. Tik toniukus užrašė. Sako, ai, jei taip pasakiau - reiškia buvau pavargusi... Nu, siaubiakas. Vėl laukiu. Jei nuvažiuosiu ir vėl pravarys???? Tada tiesiu taikymu į kitus gimdymo namus. Gana man. Toks įspūdis, kad laukia pinigų. nes man terminas praėjęs, lelius didelis, aišku, kad CP. Nu ko dar laukti? Kol būklė pablogės? Nors normaliai ištyrus būtų... Net nepakėlė savo užpakalio nuo kėdės...
Aira mano sesei tas pats būvo. Jai gimdymo terminas būvo jau senei nustatytas ,jinai ir pati jaute kad pernešioja vaika. O miela Puzienė savo stiliuje,pasake dar lauk. Dalaukem iki to,kad kentėjo 16 valandas saremius ir vistiek padare CP su pilna narkoze .Tai klausimas,kur logika? Važiuok į gimdymo namus( Tihenhauzo g. arba Antakalni ) ,gal tenai protingiau pasielg su tavim? Netemk gumos. Sesers mažiukas gime ačiū dievului sveikas,bet matosi kad pernešiotas.Labai odyte sausa ir kaip voratinkliai kur visi raukšleliai yra. Ir nagučiai labai dideli. Jau iš akies matosi,kad pernešiotas vaikukas ,ir nemažo svorio gime. Sėkmės tau