Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Lavrynka @ 2009 05 05, 07:14)
Ir kaip suprantu ne i geresne puse...

Mano nuomone,kad tikrai ne į geresnę pusę schmoll.gif doh.gif O labai gaila.....
Atsakyti
Va va. Man irgi - pati liepė atvažiuoti konkrečią dieną jau kaip ir operacijai, o paskui - pravarė, persigalvojo net normaliai nepažiūrėjus. Tik toniukus užrašė. Sako, ai, jei taip pasakiau - reiškia buvau pavargusi... Nu, siaubiakas. Vėl laukiu. Jei nuvažiuosiu ir vėl pravarys???? Tada tiesiu taikymu į kitus gimdymo namus. Gana man. Toks įspūdis, kad laukia pinigų. nes man terminas praėjęs, lelius didelis, aišku, kad CP. Nu ko dar laukti? Kol būklė pablogės? Nors normaliai ištyrus būtų... Net nepakėlė savo užpakalio nuo kėdės... blink.gif
Atsakyti
man jau irgi tuoj terminas gimdyt geguzes 17 d. pasirinkau RK, bet dar nebuvau. galvoju, gal kita savaite artejant terminui vaziuoti pas Puziene. bet cia pastaruoju metu nekokios patirtys ir nuotaikos ...
tikiuosdi kazkas parasys ir ka nors linksmesnio blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Airija @ 2009 05 05, 15:49)
Va va. Man irgi - pati liepė atvažiuoti konkrečią dieną jau kaip ir operacijai, o paskui - pravarė, persigalvojo net normaliai nepažiūrėjus. Tik toniukus užrašė. Sako, ai, jei taip pasakiau - reiškia buvau pavargusi... Nu, siaubiakas. Vėl laukiu. Jei nuvažiuosiu ir vėl pravarys???? Tada tiesiu taikymu į kitus gimdymo namus. Gana man. Toks įspūdis, kad laukia pinigų. nes man terminas praėjęs, lelius didelis, aišku, kad CP. Nu ko dar laukti? Kol būklė pablogės? Nors normaliai ištyrus būtų... Net nepakėlė savo užpakalio nuo kėdės... blink.gif

Žinokit, man buvo pasakyta, kad nieko jei vaikiukas didelis, pas ją pačios gimdo vistiek, CP kraštutiniu atveju. Jei terminas praėjęs ir leliukas didelis, siūlau net negalvoti ir važiuoti į kitus gimdymo namus unsure.gif
Atsakyti
Duosit pinigu jau kita diena gimdysit mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip ta Puziene atrodo? As maniau,kad skyriaus vedeja Raguckiene g.gif g.gif neko nebesuprantu...arba as ne taip pavarde nuziurejau g.gif nes kai man atejo pranesti, jog darys cezari atejo docentas kazkoks, Domza, kurio budejimas buvo ir Raguckiene, kuri kaip supratau akuserinio skyriaus vedeja g.gif tokia senyva, auksta, kuda,trumpais zilais plaukais...ne?
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 05 05, 19:06)
Kaip ta Puziene atrodo? As maniau,kad skyriaus vedeja Raguckiene g.gif  g.gif  neko nebesuprantu...arba as ne taip pavarde nuziurejau g.gif  nes kai man atejo pranesti, jog darys cezari atejo docentas kazkoks, Domza, kurio budejimas buvo ir Raguckiene, kuri kaip supratau akuserinio skyriaus vedeja g.gif  tokia senyva, auksta, kuda,trumpais zilais plaukais...ne?

Taip Raguckiene tai, man ji pasirode labai maloni, ir tokia su jumoru moterys.
Domza pries 2 m priiminejo pirmagime mano , labai patiko gyd. kaip zmogus, o si karta gimdyma priiminejo moterys, tai galiu pasakyti, kad vyrai labiau uzjaunciantis, nes pvz pirmu atveju man neleido plysti (vaikas svere 4,200 kg), prakirpo, ir gyjimas buvo daug lengvesnis. O per antraji plysau (vaikas 4,600 kg), tai daug skausmingiau viskas tvarkosi.

O Puziene tai tokia, sakyciau, vidutinio amziaus, auksta stambi moteriske (kiek spejau apziuret gimdydama) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 05 05, 19:06)
Kaip ta Puziene atrodo? As maniau,kad skyriaus vedeja Raguckiene g.gif  g.gif  neko nebesuprantu...arba as ne taip pavarde nuziurejau g.gif  nes kai man atejo pranesti, jog darys cezari atejo docentas kazkoks, Domza, kurio budejimas buvo ir Raguckiene, kuri kaip supratau akuserinio skyriaus vedeja g.gif  tokia senyva, auksta, kuda,trumpais zilais plaukais...ne?

Raguckienė anksčiau ir būvo skyriaus vedeja,bet jinai atsike vedejos pareigu dėl amžiaus ribos ir jau keliata metu vedėja yra Puzienė. O aprašyta gydytoja tikrai Raguckienė,labai idomi ,gera ir kompetetetinga gydytoja thumbup.gif O Puzienė aukšta ,gal apie 178 ir stambi . Gal apie 50 metu o gal ir mažiau.
Gintautas Domza prieš 1 metus ir 7 mėn.budejo kada gimdžiau antra vaika. Super ,nieko negaliu pasakyti.Su humoru, profesianalus gydytojas.Žinau,kad jis labai gerai atlieka CP. Net rekomenduoju.O pas Puzienė beveik visos mamos su plyšimai išvažiuoja iš ligoninės (tarp jų ir aš su pirmų vaiku.) Na niekaip nesuprantu aš jos požiura į daugelis dalykus. Ir pastoviai jeigu jinai negali dalyvauti gimdyme meluoja kad susirgo blink.gif
Papildyta:
QUOTE(DAIIVA @ 2009 05 05, 18:50)
Duosit pinigu jau kita diena gimdysit  mirksiukas.gif

Nevisada pinigai gali viska išspresti. Sveikatos už jos nenusipirksi.
Papildyta:
QUOTE(Airija @ 2009 05 05, 15:49)

Aira mano sesei tas pats būvo. Jai gimdymo terminas būvo jau senei nustatytas ,jinai ir pati jaute kad pernešioja vaika. O miela Puzienė savo stiliuje,pasake dar lauk. Dalaukem iki to,kad kentėjo 16 valandas saremius ir vistiek padare CP su pilna narkoze .Tai klausimas,kur logika? Važiuok į gimdymo namus( Tihenhauzo g. arba Antakalni ) ,gal tenai protingiau pasielg su tavim? Netemk gumos. Sesers mažiukas gime ačiū dievului sveikas,bet matosi kad pernešiotas.Labai odyte sausa ir kaip voratinkliai kur visi raukšleliai yra. Ir nagučiai labai dideli. Jau iš akies matosi,kad pernešiotas vaikukas ,ir nemažo svorio gime. Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 05 gegužės 2009 - 21:16
Na va, įlindau paskaitinėt ir matau, kad pagaliau daugiau tiesos apie šią ligoninę atsirado, ne vien euforiniai pasiseilėjimai ax.gif Ramia dušia eisiu miegot blush2.gif

Visoms nukentėjusioms 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Keli Mutu @ 2009 05 05, 23:51)
Na va, įlindau paskaitinėt ir matau, kad pagaliau daugiau tiesos apie šią ligoninę atsirado, ne vien euforiniai pasiseilėjimai ax.gif Ramia dušia eisiu miegot blush2.gif

Visoms nukentėjusioms  4u.gif

o as labai neramiai deja po siu pasisakimu miegojau deja......
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2009 05 05, 18:50)
Duosit pinigu jau kita diena gimdysit  mirksiukas.gif

Su gydytoja Puziene nepraeisit vien dėl pinigų, su manimi net į kalbas nesileido blush2.gif

Jei terminas paėjęs, nerizikuokit visų pirma leliuko sveikata, važiuokit į kitus gimdymo namus. Kad ir koks malonus visas kitas personalas būtų, vistiek neverta rizikuoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 05 06, 09:06)
Jei terminas paėjęs, nerizikuokit visų pirma leliuko sveikata, važiuokit į kitus gimdymo namus. Kad ir koks malonus visas kitas personalas būtų, vistiek neverta rizikuoti  schmoll.gif

nežinau, ką turėjot omeny, tai sakydama. Pati gimdžiau jau praėjus terminui, tiek pirmą vaiką (+7d), tiek antrą (+5d). Viskas normaliai, tik tiek, kad buvau susitarusi abiejais kartais. O ir trečią irgi ten važiuočiau gimdyti bigsmile.gif bet dėl viso pikto irgi tarčiausi ax.gif
Atsakyti