Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

Man Puziene isvaziuojant is ligonines, po 6 baisiu dienu, susitikus koridoriuje pasake Labai atsiprasom, neturejo viskas taip buti. Tai sakydama istiese savo vizitine kortele, kad kita karta susitarciau, sumokeciau ir tik tada viskas bus gerai.

As grizusi is ligonines, dar kokius pora menesiu girdedavau namuose ir net lauke klykianciu moteru ir vaiku balsus. Tos aukstos ligonines lubos ir tas aidas labai giliai isireze man i pasamone. Galvojau, kad jau pas psichologa reikes eiti doh.gif Aciu Dievui, viskas praejo savaime...
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2009 05 03, 21:49)
Nu va kai tik ateijo man laikas gimdyt , pasipile negeros istorijos cia , pries tai tik geros buvo  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  o apie gydytoja Puziene labai daug geru atsiliepimu irgi girdejau sad.gif ir ji mano  mamai mioma operavo tai irgi visai patenkinti visi buvom sad.gif

Gydytoja ji tikriausiai labai puiki, nebe reikalo manau yra skyriaus vedėja, bet jei leliukas vėluoja, o Jums neramu, ji tikrai nesiklausys Jūsų, nes yra labai užsipyrusi ginti savo nuomonę, kaip pasirodė mano atveju, neteisingą nuomonę blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2009 05 03, 21:06)

As grizusi is ligonines, dar kokius pora menesiu girdedavau namuose ir net lauke klykianciu moteru ir vaiku balsus. Tos aukstos ligonines lubos ir tas aidas labai giliai isireze man i pasamone. Galvojau, kad jau pas psichologa reikes eiti  doh.gif  Aciu Dievui, viskas praejo savaime...

Kaip keista kai as ten gulejau ,tai dar mano mama sakydavo daktarem ka cia visos taip tyliai dabar gimdo kad nieko nesigirdi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2009 05 02, 20:57)
Aš PO visko atsidėkodavau su $ tiek vieniems tiek kitiems. Viena akušerė (deja neturėjo įsisegus vardinės kortelės) tai kategoriškai atsisakė imti - toks jos jau principas ir labai ją už tai gerbiu, juolab kad akivaizdu buvo, jog ji tikrai dirba iš pašaukimo(labai švelniais žodžiais -'katinėli' ' mažute'- kreipėsi, labai rūpestingai  prižiūrėjo  ir atsargiai apžiūrėdavo wub.gif)

Berods jos vardas Virginija smile.gif smile.gif auksta tokia moteriske, ji mane pooperacineje priziurejo,jos budejimas ta nakti buvo, tai ji ir dave savo mobilu, kad skambinciau jei reikes, ir kai jau su lelium buvau atejusi pasakojo apie mityba zindymo metu, matosi tikrai,kad tas darbas jai svarbus, idomus ir tikrai jos pasaukimas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(DAIIVA @ 2009 05 04, 17:31)
Kaip keista kai as ten gulejau ,tai dar mano mama sakydavo daktarem ka cia visos taip tyliai dabar gimdo kad nieko nesigirdi  hihihi.gif

na as irgi kad ir gulejau 8 dienas, bet jokiu klyksmu neteko girdeti, tik leliuku verksmu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 05 04, 17:56)
Gydytoja ji tikriausiai labai puiki, nebe reikalo manau yra skyriaus vedėja, bet jei leliukas vėluoja, o Jums neramu, ji tikrai nesiklausys Jūsų, nes yra labai užsipyrusi ginti savo nuomonę, kaip pasirodė mano atveju, neteisingą nuomonę  blink.gif

vat tas yra blogiausia ir tikrai ne pliusas kaip gydytojui- kiekvienas gydytojas pirmiausia turi labai gerai išklausyti ir ieškoti bendro sprendimo su pacientu. Aš manau, kad, kaip sykiais nutinka, ji tiesiog išsisėmė profesinėje srityje. Liūdna, aišku, kaip su laiku 'sugenda' kartais geri specai. huh.gif

QUOTE(DAIIVA @ 2009 05 04, 18:31)
Kaip keista kai as ten gulejau ,tai dar mano mama sakydavo daktarem ka cia visos taip tyliai dabar gimdo kad nieko nesigirdi  hihihi.gif

aš gulėjau prie pat gimdyklų, tai per trejas paras tik vieną gimdyvę girdėjau pavakare trejas valandas garsiai dejuojant. Kitos daugiau trumpai-matyt per paskutines stangas - pašaukdavo.Iš esmės tikrai ramu būdavo ir manęs tie šūksniai nestresino schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2009 05 03, 21:54)
Mano akiai Puzienė labai pasikeitusi, nepalyginsi kokia buvo prieš 5metus wub.gif  ir dabar unsure.gif .

drinks_cheers.gif kristinap,aš irgi galiu paliginti daktare Puzienė prieš 7 metus ir dabar.Toks įspudis kad visai kitas žmogus dirba, tik pavardė tokia pat doh.gif Perskaičiau visus įspudžius iš RK ir susidare tokia nuomone ( tikrai pagrista,todėl kad pati gulėjau ir ne viena karta RK akuš.patologiniame skyriuje ir gimdžiau tenai du savo sūnus) ,tai va ,galiu pasakyti, jeigu viskas gerai tikrai personalas geras,nuostabus,bet jeigu yra kažkokia kliūtis su gimdymu arba kitos problemos,tada prasideda neaiškumai. O Puzienė labai mėgsta nėštukės namo siusti ir paskui vargšiukės pernėšioja leliukus ir kas tada kaltas? Nenoriu dabar prisiminti kas man atsitiko prieš 1,8 metus RK ,svarbiausiai kad aš dabar sveika ir laiminga. biggrin.gif O jus mamytes kurios dar gimdys RK, tiesiog bukite budrios ir nebijokit išsakyti savo nuomone. Man pvz.labai patinka akušere Liuda ir sanitare Beata,yra dar keliata labai nuostabių sėselių.O yra ir nelabai geru.Ką jau padarysi.
Ir dar,man labai nepatinka ,nežinau gal tokia taktika visuose gimd. namuose,bet nepatinka kad labai ilgai tempia su CP,labai linkusios prie natūralaus gimdymo. Bet kai jau išvargina gimdyve ,tada daro exstra CP. Žinau,kad Puzienė laaaabai mėgsta taip daryti. Aišku,aš parašiau minusus,bet žinoma yra ir pliusu. Mano nuomone tokia,kad koks nebūtu gimdymas,kokia šalia buvo gydytoja , kada rankuose laikai savo maža stebuklėli , neturi reikšmės kokia gydytoja budejo ir kaip ji į tave žiurėjo.Bet aišku,linkiu tik gerų,profesianalių ir nuoširdžių gydytoju. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif :4u
Papildyta:
Dar norejau parašyti apie gyd.Sucklel .Tikra ragana ,tegul kaip daugelis sako ,kad ji tesiog nemėgsta cackintis. Suprasčiau,jeigu jinai dirbtu gamykloje ,o čia žmonės ir dar moteris gimdo,tai manau reikia nors kiek tolerancijos ir žmogiškumo.
Na,va prigasdinau visus,bet man atrodo,kad ko daugiau žinai geru ir blogu pusiu,to geriau. Bet,aišku kiek žmonių tiek ir nuomonių. :mirksiukas:Gal kam Suckles aksines sielos žmogus (bet kažkodėl abejoju hihihi.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 04 gegužės 2009 - 21:53
QUOTE(kristinap @ 2009 05 03, 21:54)
Mano akiai Puzienė labai pasikeitusi, nepalyginsi kokia buvo prieš 5metus wub.gif  ir dabar unsure.gif .

Ir kaip suprantu ne i geresne puse...
Atsakyti
O imanoma, kad cezari susitarus gydytoja padarytu ne del to, kad reikia, bet pagal prasyma? 4u.gif ax.gif

ir gal yra kokia mamyte, kuri RK daresi cezari savo noru? butu labai malonu, jei parasytumet i az. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 05 05, 11:22)
O imanoma, kad cezari susitarus gydytoja padarytu ne del to, kad reikia, bet pagal prasyma? 4u.gif  ax.gif

ir gal yra kokia mamyte, kuri RK daresi cezari savo noru? butu labai malonu, jei parasytumet i az. ax.gif

siūlyčiau negalvoti apie tokią galimybę schmoll.gif . Leiskit ateiti leliukui taip, kaip gamtos sutvarkyta 4u.gif
Nežinau, ar kas apsiimtų g.gif , nes kiek supratau net gimdant natūraliai, jei iškyla problemų neskuba daryti cp, o čia, kad šiaip sau unsure.gif O Puzienė darbo dienom visom gimdyvėm domisi, kokia eiga, tikrai ji nepalaimintų tokio žingsnio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 05 05, 10:22)
O imanoma, kad cezari susitarus gydytoja padarytu ne del to, kad reikia, bet pagal prasyma? 4u.gif  ax.gif

manau viskas yra imanoma idejus i kisene g.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 05 05, 13:00)
manau viskas yra imanoma idejus i kisene g.gif

tai as irgi ta pati itariu, tik nelabai isivaizduoju kaip visa tai "prasukti" reiketu ax.gif .

o jei su kazkokia konkrecia gydytoja tariesi del gimdymo, tai kaip suprantu vaziuojant gimdyti reikia jai skambinti, nes gi gali buti ne jos budejimo valandos?
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 05 05, 11:03)
tai as irgi ta pati itariu, tik nelabai isivaizduoju kaip visa tai "prasukti" reiketu ax.gif .

o jei su kazkokia konkrecia gydytoja tariesi del gimdymo, tai kaip suprantu vaziuojant gimdyti reikia jai skambinti, nes gi gali buti ne jos budejimo valandos?

tai tik taip...man pasiseke,nes mano daktarei buvo budejimas, kai netiketai suzinojau,jog laukia cezaris smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kincioskis: 05 gegužės 2009 - 11:08