Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(kincioskis @ 2009 04 27, 12:58)
4u.gif
parsiveziau jau ir as patirties is RK..

sveikinam 4u.gif
džiugu, kad viskas sklandžiai baigės profesionalų pagalba mirksiukas.gif
aukit ir stiprėkit greitai 4u.gif
Atsakyti
[quote=kincioskis,2009 04 27, 12:58]
4u.gif
parsiveziau jau ir as patirties is RK..patirtis prasidejo balandzio 17 d., kai del pakilusio kraujospudzio patekau i patologini...lasino laselines, ziurejo vis spaudima, sere vaistais,bet...galiausiai 20 d. suguzejo i palata gydytoju burys (Domza, Raguckiene ir docentas...pavardes nepamenu,senyvas vyriskis)...pamacius juos viskas pasidare aisku-nieko gero verysad.gif buvo nuspresta daryti skubu (bet pabreze,kad ne ekstrini) cezari, nes placenta "apvaginejo" leliuka, jam truko deguonies, toniukai silpo...zodziu, 20 d. 15:48 tapau mamyte mazuciuko zmogeliuko (terminas buvo geguzes 14d.)...mane operavo mane priziurejusi D.Sakalauskaite...aciu jai labai... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sveikinu sulaukus 2.gif 4u.gif
Kaip suprantu, viskas gerai ir jau taisotes smile.gif Tad stiprekite ir aukite rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 04 27, 11:58)
4u.gif
parsiveziau jau ir as patirties is RK..patirtis prasidejo balandzio 17 d., kai del pakilusio kraujospudzio patekau i patologini...lasino laselines, ziurejo vis spaudima, sere vaistais,bet...galiausiai 20 d. suguzejo i palata gydytoju burys (Domza, Raguckiene ir docentas...pavardes nepamenu,senyvas vyriskis)...pamacius juos viskas pasidare aisku-nieko gero verysad.gif  buvo nuspresta daryti skubu (bet pabreze,kad ne ekstrini) cezari, nes placenta "apvaginejo" leliuka, jam truko deguonies, toniukai silpo...zodziu, 20 d. 15:48 tapau mamyte mazuciuko zmogeliuko (terminas buvo geguzes 14d.)...mane operavo mane priziurejusi D.Sakalauskaite...aciu jai labai... 4u.gif  4u.gif  4u.gif
maziuka man parode operacineje,atkiso galvyte, sikniuka, kad parodyti bernuzelio pasidiziavima blush2.gif  smile.gif  ir isnese...pamaciau ji sekanti karta tik po paros,kai vyro padedama nuropojau i trecia auksta...aizdelis nebuvo pats mieliausias:maziukas, prijungtas prie aparatu, laselines...toooks mazas,bet jau savas wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
i palata leliuka atgavau 22 dienos velyvu vakara,kai budinti daktare nusprende,jog jei kruti bando imti tai galiu nestis ji pas save...zodziu...25 d. mus pagaliau paleido namucio smile.gif  mes stiprejam po biskiuka,augam...

kas del RK tai man tiko viskas,net ir tas maistas biggrin.gif  visas personalas (o per 8 dienas nemazai jo pamaciau) irgi liuks,aisku visos akuseres,sesutes skirtingos,savaip bendraujacios,bet tikrai viskas liuks....

Sveikinu su sunu 4u.gif . O kajp palatos, ar patiko g.gif ?
Atsakyti
Niu ziuri visiem neblogai gimdosi RK, gal ir man pasiseks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2009 04 28, 12:50)
Sveikinu su sunu 4u.gif . O kajp palatos, ar patiko g.gif ?

As gulejau antrame aukste, 12 palatoje, dvivieteje kartu su vyru. Siaip tikrai nesiskundziu,nes palata buvo su kriaukle, vystymo stalu, nes kap supratau ne visose palatose tai yra g.gif

Del vyro nakvynes tai buvo pasakyta taip,kad gali likti,bet jei uzplustu gimdyviu kupeta tektu atlaisvinti vietele ax.gif taciau taip nenutiko ir ka pastebejau,kad vos ne 50 proc. gulinciu RK butent vyrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 04 29, 19:16)
As gulejau antrame aukste, 12 palatoje, dvivieteje kartu su vyru. Siaip tikrai nesiskundziu,nes palata buvo su kriaukle, vystymo stalu, nes kap supratau ne visose palatose tai yra g.gif

Del vyro nakvynes tai buvo pasakyta taip,kad gali likti,bet jei uzplustu gimdyviu kupeta tektu atlaisvinti vietele ax.gif  taciau taip nenutiko ir ka pastebejau,kad vos ne 50 proc. gulinciu RK butent vyrai biggrin.gif

as irgi 12 palatoj gulejau biggrin.gif
o vyras su tavim visas dienas buvo?
as irgi bandziau vyra "paguldyt", bet man neleido, tuo metu daug gimdyviu buvo...
Atsakyti
QUOTE(susidomejusi @ 2009 04 29, 20:30)
as irgi 12 palatoj gulejau  biggrin.gif
o vyras su tavim visas dienas buvo?
as irgi bandziau vyra "paguldyt", bet man neleido, tuo metu daug gimdyviu buvo...

kaimynka biggrin.gif
aha,visas dienas kai tik mane is pooperacines palatos parveze 4u.gif kazkaip gal gana ramu buvo,nes antrame aukste dar bazavosi bent kokie keturi trys-keturi teveliai be maniskio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 04 29, 21:38)
kaimynka biggrin.gif
aha,visas dienas kai tik mane is pooperacines palatos parveze 4u.gif  kazkaip gal gana ramu buvo,nes antrame aukste dar bazavosi bent kokie keturi trys-keturi teveliai be maniskio smile.gif

Vakar per pamokele sake,kad labai daug gimdyviu,visos gimdyklos uzimtos. Tikesimes, prireikus atsiras laisva vietele ax.gif
Beje,atsiprasau uz klausima ne vietoje, ar davete pinigeliu pries ar po to? Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 04 29, 18:16)

Del vyro nakvynes tai buvo pasakyta taip,kad gali likti,bet jei uzplustu gimdyviu kupeta tektu atlaisvinti vietele ax.gif  taciau taip nenutiko ir ka pastebejau,kad vos ne 50 proc. gulinciu RK butent vyrai biggrin.gif

O uz vira moket rejkia buvo, ar ne blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

na tiek gerų atsiliepimų prisiskaičiau apie RK personalą ir jau apsisprendžiau, kad gimdysiu būtent RK, tikiuosi atėjus laikui gimdyklos bus laisvos smile.gif ir viskas praeis sklandžiai.
Atsakyti
Mano patys blogiausi prisiminimai apie RK Vilniuje, ten manes antra karta niekas neinestu... Kai ginekologe itartdama prasidedanti gimdyma su kazkokiais nesklandumais pasiunte mane i ligonine tyrimams, tai RK issiunte mane namo, tipo viskas gerai. Po poros dienu sunkus gimdymas: vaisiaus vandenu infekcija, blogai isistaciui galvute, siauras dubuo. Sios priezastys buvo operacijai, bet buvo laukiama 8 val, kai susirinks personalas. Tas apsimiegojes gydytojos veidas ir dabar stovi mano akyse. Ateidavo, paziuredavo ir iseidavo vel miegoti... Nuo 1 val laukiau epidurinio, bet... negavau, pasiaiskinimas - per velai, per ilgi tyrimai. Kai daktarai nusprende daryti operacija 8 val., viskas kazkodel per 15 min buvo atlikta. Pradejus skatinti gimdyma vaistais uzdejo dirza, kad butu girdeti sirdeles plakimas man pasake: Kai vaiko sirdute prades stoti tada darysim operacija. Spekit, kokios emocijos ir mintys mane tada kankino. Baisiausia buvo, kai keliaujant i operacine nebegirdejau vaikucio sirdeles plakimo, nes buvau be dirzo. Operacijos pradzioje jutau pjovima, skaudejo ziauriai, dar skaudziau buvo, kai sukiso rankas i pilva istraukti dukrytes. Po operacijos turejau ziaurius galvos skausmus, prisiprasyti vaistu buvo beveik neimanoma. Dar aprekdavo, ko as cia reikalauju. Gydytojos patycios, kodel plaukai nesusukuoti, neskaitant to, kad negalejau islipti is lovos, nes alpau. Vaikuciu gydytojos taip pat paiko ne koki ispudi... Br...
Atsakyti
[quote=Hytka,2009 04 30, 18:21]
Mano patys blogiausi prisiminimai apie RK Vilniuje, ten manes antra karta niekas neinestu... Kai ginekologe itartdama prasidedanti gimdyma su kazkokiais nesklandumais pasiunte mane i ligonine tyrimams, tai RK issiunte mane namo, tipo viskas gerai. Po poros dienu sunkus gimdymas: vaisiaus vandenu infekcija, blogai isistaciui galvute, siauras dubuo. Sios priezastys buvo operacijai, bet buvo laukiama 8 val, kai susirinks personalas. Tas apsimiegojes gydytojos veidas ir dabar stovi mano akyse. Ateidavo, paziuredavo ir iseidavo vel miegoti... Nuo 1 val laukiau epidurinio, bet... negavau, pasiaiskinimas - per velai, per ilgi tyrimai. Kai daktarai nusprende daryti operacija 8 val., viskas kazkodel per 15 min buvo atlikta. Pradejus skatinti gimdyma vaistais uzdejo dirza, kad butu girdeti sirdeles plakimas man pasake: Kai vaiko sirdute prades stoti tada darysim operacija. Spekit, kokios emocijos ir mintys mane tada kankino. Baisiausia buvo, kai keliaujant i operacine nebegirdejau vaikucio sirdeles plakimo, nes buvau be dirzo. Operacijos pradzioje jutau pjovima, skaudejo ziauriai, dar skaudziau buvo, kai sukiso rankas i pilva istraukti dukrytes. Po operacijos turejau ziaurius galvos skausmus, prisiprasyti vaistu buvo beveik neimanoma. Dar aprekdavo, ko as cia reikalauju. Gydytojos patycios, kodel plaukai nesusukuoti, neskaitant to, kad negalejau islipti is lovos, nes alpau. Vaikuciu gydytojos taip pat paiko ne koki ispudi... Br...
As kazkaip blogai supratau, prasidejo tau gimdymas ar ne? Jeigu nusprende daryti cezari, tai skatinti jau neturejo! ir jei jau buvo aisku, kad yra infekcija,kazkaip man nesitiki, kad lauke dar 8 val. Nebent, lauke kol duosi pinigu... g.gif
Atsakyti