Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(kliopka @ 2009 04 23, 23:41)
Lavrynka  smile.gif  paskaiteles 13 val biggrin.gif

Aciu uz info, tikiuosi kad dar nepagimdysiu ir sudalyvausiu
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 04 23, 09:15)
dabar gulėjau būtent šitoj  4u.gif
O sąlygos man tiko. Svarbiausia palata vienvietė  thumbup.gif

as taip pat 5 palatoj gulejau. mum salygos irgi tiko, niekas galvos nekvarsino, tokia ramybe toj pusej thumbup.gif
mes taip pat be jokiu pakisu ja gavom, tiesiog vyras labai graziai paprase vedejos 4u.gif
Atsakyti
o jei atvažiuoju naktį, per kur įeiti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2009 04 23, 18:38)
O as turiu keista klausimuka  blush2.gif Kaip suprantu,po gimdymo atnesa leliuka i(kai ji sutvarko) ir palieka mamai. Bet o kaip toki mazulyti palikti palatoj (ne vipinej) jei nori i tualeta ar jei va,kriaukle kitur bei dusas...  g.gif  Na jei palatoj yra dar merginu,tai gerai,o jei ne?  g.gif

aš gulėjau per abu gimdymus viena. Tiesiog palieki miegoti lovelėje. Tvarkytis imiesi tada, kai 2.gif miega ir tiek. Kitaip neišsisuksi, arba naudojiesi laiku, kai yra vyras šalia atėjęs. ax.gif

QUOTE(Neraitė @ 2009 04 25, 00:10)
o jei atvažiuoju naktį, per kur įeiti?  blush2.gif

iš Radvilų g. pusės tiesiai į ėjimas virš kurio parašyta "akušerijos skyriaus priimamasis" ten yra skambučio mygtukas, kad išsikviesti akušerę įleisti. smile.gif

Jei kam įdomu čia yra mano gimdymo RK istorija
Tai gimdymą priėmęs dr. Mindaugas Šilkūnas ... ir rūpestinga akušerė Birutė. Ačiū jiems 4u.gif
Po gimdymo gavau 1 palatą (vienvietę), kuri yra prieš pat gimdyklas ir pro langą turi vaizdą į Gedimino pilį. Sąlygomis daugmaž buvau patenkinta, nes kitų ir negalėjau gauti- visos VIP buvo užimtos, o ir gimdyklose naktimis šurmulio nebuvo, tai nelabai ir trukdė. Be to patogumas buvo šioks toks irgi tame, kad visai čia pat budinti akušerė ir už kelių žingsnių naujagimių skyrius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2009 04 25, 04:57)
Po gimdymo gavau 1 palatą (vienvietę), kuri yra prieš pat gimdyklas ir pro langą turi vaizdą į Gedimino pilį.

šitoj irgi gulėjau ax.gif Per pačias Kalėdas wub.gif
Atsakyti
Šianakt turėjau džiaugsmo su netikru pavojumi apsilankyti RK blush2.gif
Priėmime, viena iš dviejų , buvo itin susiraukusi ir nepatenkinta doh.gif
Bet gydytojas, pavardę nužiūrėjau lygtais Domža, atėjo man net nespėjus gerai pasakyti kas darosi smile.gif Labai malonus vyras, greitai viska pažiūrėjo, aiškiai paaiškino, pasiūlė du variantus, gultis į palatą, nes pas mane jau pernešiojimas nemažas arba važiuoti ir laukti kaip suplanuota iki pirmadienio smile.gif Žinoma įspėjo, kad jau po kokių poros valandų gali tekti sugrįžti... Bet kaip matote aš dar namie ir leliukas niekur neskuba smile.gif Jei ne gydytojo ramybė matyt būčiau gulusis ir bent jau šeštadienį leisčiau ligoninėje visia be reikalo blush2.gif Taigi, ačiū Jam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 04 25, 11:04)
Priėmime, viena iš dviejų , buvo itin susiraukusi ir nepatenkinta  doh.gif

greičiausiai sanitarė lotuliukas.gif Kai aš nuvažiavau gimdyt naktį, tai irgi buvo baisiausiai susiraukus.
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 04 25, 11:04)
Šianakt turėjau džiaugsmo su netikru pavojumi apsilankyti RK  blush2.gif
Priėmime, viena iš dviejų , buvo itin susiraukusi ir nepatenkinta  doh.gif
Bet gydytojas, pavardę nužiūrėjau lygtais Domža, atėjo man net nespėjus gerai pasakyti kas darosi  smile.gif Labai malonus vyras, greitai viska pažiūrėjo, aiškiai paaiškino, pasiūlė du variantus, gultis į palatą, nes pas mane jau pernešiojimas nemažas arba važiuoti ir laukti kaip suplanuota iki pirmadienio smile.gif Žinoma įspėjo, kad jau po kokių poros valandų gali tekti sugrįžti... Bet kaip matote aš dar namie ir leliukas niekur neskuba  smile.gif Jei ne gydytojo ramybė matyt būčiau gulusis ir bent jau šeštadienį leisčiau ligoninėje visia be reikalo  blush2.gif  Taigi, ačiū Jam  4u.gif

Domža man irgi labai malonus pasirodė, kartą jis mane apžiūrėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 04 25, 13:00)
greičiausiai sanitarė  lotuliukas.gif Kai aš nuvažiavau gimdyt naktį, tai irgi buvo baisiausiai susiraukus.

Mane net prakaitas šaltas išpylė kai ji atėjo, jau maniau, kad ji gydytoja kuri tą naktį budi biggrin.gif
Bet gal žmogus išmiegų pakilęs tik pasirodė piktas, juolab čia aš net atsakyt negaliu jai normaliai kas kiek laiko sarėmiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 04 25, 14:56)
Bet gal žmogus išmiegų pakilęs tik pasirodė piktas, juolab čia aš net atsakyt negaliu jai normaliai kas kiek laiko sarėmiai  blush2.gif

man tai juokas ėmė, kai akušerė vis budino ją- sėdim visos trys prie stalo priimamajam, pildo mano dokumentus, o ta knapsi ir į aplinką nebereaguoja lotuliukas.gif Visgi 3 nakties buvo cool.gif
Atsakyti
4u.gif
parsiveziau jau ir as patirties is RK..patirtis prasidejo balandzio 17 d., kai del pakilusio kraujospudzio patekau i patologini...lasino laselines, ziurejo vis spaudima, sere vaistais,bet...galiausiai 20 d. suguzejo i palata gydytoju burys (Domza, Raguckiene ir docentas...pavardes nepamenu,senyvas vyriskis)...pamacius juos viskas pasidare aisku-nieko gero verysad.gif buvo nuspresta daryti skubu (bet pabreze,kad ne ekstrini) cezari, nes placenta "apvaginejo" leliuka, jam truko deguonies, toniukai silpo...zodziu, 20 d. 15:48 tapau mamyte mazuciuko zmogeliuko (terminas buvo geguzes 14d.)...mane operavo mane priziurejusi D.Sakalauskaite...aciu jai labai... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
maziuka man parode operacineje,atkiso galvyte, sikniuka, kad parodyti bernuzelio pasidiziavima blush2.gif smile.gif ir isnese...pamaciau ji sekanti karta tik po paros,kai vyro padedama nuropojau i trecia auksta...aizdelis nebuvo pats mieliausias:maziukas, prijungtas prie aparatu, laselines...toooks mazas,bet jau savas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
i palata leliuka atgavau 22 dienos velyvu vakara,kai budinti daktare nusprende,jog jei kruti bando imti tai galiu nestis ji pas save...zodziu...25 d. mus pagaliau paleido namucio smile.gif mes stiprejam po biskiuka,augam...

kas del RK tai man tiko viskas,net ir tas maistas biggrin.gif visas personalas (o per 8 dienas nemazai jo pamaciau) irgi liuks,aisku visos akuseres,sesutes skirtingos,savaip bendraujacios,bet tikrai viskas liuks....

Atsakyti
Kincioskis,
nuosirdziausi sveikinimai!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti