parsiveziau jau ir as patirties is RK..patirtis prasidejo balandzio 17 d., kai del pakilusio kraujospudzio patekau i patologini...lasino laselines, ziurejo vis spaudima, sere vaistais,bet...galiausiai 20 d. suguzejo i palata gydytoju burys (Domza, Raguckiene ir docentas...pavardes nepamenu,senyvas vyriskis)...pamacius juos viskas pasidare aisku-nieko gero
buvo nuspresta daryti skubu (bet pabreze,kad ne ekstrini) cezari, nes placenta "apvaginejo" leliuka, jam truko deguonies, toniukai silpo...zodziu, 20 d. 15:48 tapau mamyte mazuciuko zmogeliuko (terminas buvo geguzes 14d.)...mane operavo mane priziurejusi D.Sakalauskaite...aciu jai labai...
maziuka man parode operacineje,atkiso galvyte, sikniuka, kad parodyti bernuzelio pasidiziavima
ir isnese...pamaciau ji sekanti karta tik po paros,kai vyro padedama nuropojau i trecia auksta...aizdelis nebuvo pats mieliausias:maziukas, prijungtas prie aparatu, laselines...toooks mazas,bet jau savas
i palata leliuka atgavau 22 dienos velyvu vakara,kai budinti daktare nusprende,jog jei kruti bando imti tai galiu nestis ji pas save...zodziu...25 d. mus pagaliau paleido namucio
mes stiprejam po biskiuka,augam...
kas del RK tai man tiko viskas,net ir tas maistas
visas personalas (o per 8 dienas nemazai jo pamaciau) irgi liuks,aisku visos akuseres,sesutes skirtingos,savaip bendraujacios,bet tikrai viskas liuks....