Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

Visų pirma, tai visos nestuke.gif nepanikuokit dėl vaisiaus vandenų. Štai įkeliu atsakymą iš kitos temos:
QUOTE(sesyte @ 2005 12 30, 21:32)
Mano pačios dukrytė išbuvo 12 val. be vandenų. Nors prieš tai skatino, gimdymo veikla visiškai nevyko, todėl operavo. Tai dar būnant gimdykloje gydytojos užklausiau, kiek vaikas gali išbūti be vandenų. Ji man sakė, kad vienareikšmio atsakymo nėra - viskas priklauso nuo vaiko, mamos, net nuo vandenų ir kitokių faktorių.

O visą temą galit pasiskaityti čia ir matysit, kiek laiko be vandenų mirksiukas.gif

QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 02 21, 17:59)
Na gerai papasakosiu
Atvaziavom 10 ryte su nubegusiais vandenimis, Serupiciene patikrino kakleli, galvojau numirsiu nuo skausmo kaip ji tikrino ( po to ji tikrino gal 7-8 kartus skausmas ne ka mazhesnis,kaskart apsiverkdavau ish skausmo, o kai ta pacia procedura atliko Puzhiene ir daktaras Gintautas Domzha ( superinis beje) skausmo nebuvo visai- skirtuma zhinau)

Pagal tavo istoriją nesuprantu, kur gaunasi 28 val. g.gif Jei atvažiavai ryte, tai tu Šarupičienės globoj turėjai būti mažiau kaip 24 val. (nes pamaina 8 val. ryte keičiasi). Nors visai nesvarbios valandos. Tik gal perdedi visą pasakojimą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ego: 22 vasario 2009 - 02:12
QUOTE(susidomejusi @ 2009 02 21, 08:50)

O del lyties - tai man daktare patvirtino tik per 30 sav echoskopija. Kai dare 16 savaiciu - klausiau, bet pareiske, kad nemato..... sad.gif (nors daugelis nestukiu butent tokiu metu ir suzino leliaus lyti).... gal jos taktika tokia - nenori suklysti ar ka.....
tai mes kazkur 27 savaiciu ejome i 3D/4D echo, ten mum pasake, kad tikriausiai mergyte, o 30 sav D.Sakalauskaite ta pati pasake, taigi jau perkames rozinius drabuzelius smile.gif

as dar veliau suzinosiu, kokia 32 sav, nes tada vaziuosiu pas gydytojai RK, kur mazyliui ir kraujotaka patikrins..nieko tokio, bet vat kai kitos anksciau kur kas suzino, o jau nebelabai kas ir tiki,jog as nezinau kas pilvelyje gyvena g.gif smile.gif sprendziant is to,kad mazylis taaaaip juda ir kruta bus stiprus ir guvus mazylis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 02 21, 22:53)
AHA sena mazhyte, kuda tokia

o man ta Danutė tokia faina buvo,..Dar priemamajam - ji buvo, gražiai pašnekejom, sake mano vardas labai grazus ir pan... blink.gif
Ir suneli ji mano suvystė kai gimė, pasakė, kad i mane panašus, kad labai gražus ir pan...... Nu nesuprasi - vienom malonios, kitom ne.... Tad iš mano puses - ta Danutė labai faina, kiek ir šiaip koridoriuose sutikdavau, visada pasiteiraudavo - kaip jaučiuosi..... doh.gif
Nu še tau 4u.gif ir linkiu, kad kuo greičiau slogūs prisiminimai nuslūgtų...
Papildyta:
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 02 21, 16:59)
11 val ji man leido skatinamuosius, po to pasake kad suleis vaistu kurie pades atpalaiduoti tam tikrus raumenis, o ish tikruju suleido migdomuosius ( atseit nakti nieks negimdo) pajutau kad smingu bet po 10 val skatinamuju taip ir neuzmigau, kai vilties mane uzmigdyti nebeliko vel pradejo skatinti ir jau leido antibiotikus nes vakutis tiek valandu be vandenu.

dar beje, gal tau nemigdomuosius leido, o nuskausminamuosius? nes ir man link pabaigos, kai buvo labai skausmingi saremiai - suleido nuskausminamuju, nuo kuriu as pasijutau lengvai apspangus - kaip akusere paseke - pasijusi lyg šampės įkalus, ir ,kad dėka jų - per tarpus tarp saremių lengai numigsiu, kad pailset ir jėgų atgaut. Man du kartus juos suleido - ir ačiu die...nes tikrai truputi atsigavau kai pailsejau....

QUOTE(Ego @ 2009 02 22, 02:09)
Pagal tavo istoriją nesuprantu, kur gaunasi 28 val. g.gif Jei atvažiavai ryte, tai tu Šarupičienės globoj turėjai būti mažiau kaip 24 val. (nes pamaina 8 val. ryte keičiasi). Nors visai nesvarbios valandos. Tik gal perdedi visą pasakojimą g.gif

ir aš pritariu...Tikrai tikiu, kad jauteisi blogai, del to tau viskas atrodo tirščiau nei buvo.....
Atsakyti
tikekit kuom norit atvazhiavau 10 ryto kitos dienos 14 val padare cezari , pas Sh pamainoje ishbuvau 22 val,skaiciuoti moku, ne blondine dar komentaru yra?? o jei cia giminiu ar pazystamu shios daktares susirinko tai ir ginkit kiek norit
viskas, pasakiau savo nuomone
Atsakyti
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 02 21, 18:59)
tiek Danute tiek ta atseit daktare pastoviai bambejo , kokia ash nepakanti skausmui ir kaip ash cia uzmigt negaliu ir t. t.

Taip ir aš patyriau šitą ''malonumą'', šlykštu prisiminti rolleyes.gif . O toji Danutė, kai nori, tai gali ir labai gera būti cool.gif Matyt mano fizionomija jai nepatiko, per mažai šypsojaus, neskaldžiau bajerių, tai man bloga buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 02 22, 15:01)
tikekit kuom norit atvazhiavau 10 ryto kitos dienos 14 val padare cezari , pas Sh pamainoje ishbuvau 22 val,skaiciuoti moku, ne blondine dar komentaru yra?? o jei cia giminiu ar pazystamu shios daktares susirinko tai ir ginkit kiek norit

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jo jo- mes didžiausios giminaites, net neisivaizduoju kaip ji atrodo doh.gif ir nematau nei vieno komentaro ginančią tavo minėta gydytoją...
nesinervuok pienukui kenkia 4u.gif
o prikomentuok gali kas nori ir ką nori ax.gif
Atsakyti
Šiaip tai čia ir pati Danutė kur nors gali skaityti ir rašyti. O kad daktarai ir sesutės paskaitinėja šitą skyrelį, tai faktas ax.gif Ir parašo taip pat rolleyes.gif Taip kad merginos, per daug netikėkit viskuo, kas čia rašoma mirksiukas.gif Ir blogai irgi nieko nerašykit, nes gausit per gimdymą ''atgal'' mirksiukas.gif Melskitės ir dievinkit šitą ligoninę geriau tongue.gif
Atsakyti
Gal nustokim pesiotis,m??? ax.gif kazkaip cia net nejauku darosi.... g.gif
uzuojauta toms,kam ne taip pasiseke ir tikekimes kad niekam tas nepasikartos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2009 02 19, 09:57)
Sveikutes, gal kuri galit atsiliepti, kuri gimdete RK susitarusi su gyd M. Silkunu? man dabar labai aktualu.
aciukas 4u.gif

As gimdziau susitarus su M. Silkunu. Daktaras profesionalus, per daug nesicackina, bet savo darba atlieka puikiai. Ar antra karta pas ji gimdyciau? Turbut ne...tiesiog nebenoriu su niekuo tartis.
RK ligonine patiko, nors tuo metu vyko remontas - buvo gruodzio menuo, statybininkai ir salia nesiojami naujagimiai atrode kazkaip ufonautiskai. Aciu Dievui nepasigavom jokio brudo nuo tokios sanitarijos ir higienos.

Jei bus kokiu konkreciu kl. del Silkuno gali i AZ rasyt.
Atsakyti
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 02 21, 17:59)
Pasikeitus pamainoms mane pagaliau ishgelbejo, suleido epidurini ir padare cezari, Aciu daktarui Gintautui Domzhai kuris padare cezario pjuvi ir isheme ish mane smano prisikankinusi suneli.
Na jei tai nesiskaito experimentavimu???? 28 val praleisti tokiu diletanciu kompanijoje, tikrai veikia psihika, Aciu Dievui mano vaikelis sveikutis, kitaip skusciausi i sveikatos ministerija ar dar kur nors.

QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 02 22, 16:01)

Tikrai neturiu ten giminių, pažįstamų ax.gif O mano darbo sritis labai toli nuo medicinos lotuliukas.gif .
Taigi, pati rašei, kad pasikeitus pamainai tave iš karto išgelbėjo. Tai leisk paklausti, kodėl iš karto nedarė CZ? Kodėl jie irgi laukė, o laukė 7 val.? Ir bendrai sudedi, kad Šarupičienė tave kankino 28 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ego: 22 vasario 2009 - 18:25
QUOTE(Vuke @ 2009 02 22, 17:20)
As gimdziau susitarus su M. Silkunu. Daktaras profesionalus, per daug nesicackina, bet savo darba atlieka puikiai. Ar antra karta pas ji gimdyciau? Turbut ne...tiesiog nebenoriu su niekuo tartis.
RK ligonine patiko, nors tuo metu vyko remontas - buvo gruodzio menuo, statybininkai ir salia nesiojami naujagimiai atrode kazkaip ufonautiskai. Aciu Dievui nepasigavom jokio brudo nuo tokios sanitarijos ir higienos.

Jei bus kokiu konkreciu kl. del Silkuno gali i AZ rasyt.

dekui uz info. parasiau i az blush2.gif
Atsakyti
Esamos mamos baikit pyktis ir negasdinkit busimu mamu mirksiukas.gif 4u.gif
Seip galiu pasakyt,kad RK labiau naturalistu ligonine ir jie tempia iki paskutines minutes su CZ. Pati ten gimdziau,taip kad zinau. Del gydytojos,tai as ja zinau,nes ji man irgi kakleli ziurejo ir ne viena karta.Taip palyginus su gyd. Puziene,tai skausmelis nerealus,bet ka, pakentejau ir nieko nenutiko juk ne valanda laiko ziuri irnesakyk.gif
O dar viena dalyka pastebejau,jei nuvaziuoji pati piktai nusiteikus ir nori prie smulkmenu kabinetis,tai ir jos atitinkamai elgiasi. Per visa laika kiek praleidau ligoninej visiem sypsojausi,buvau mandagi,sakiau aciu ir patikekit ta pati gavau atgal.
Taip kad paprasciau i viska ziurekit. Supraskit,kad vaziuojat ne i viesbuti ir viskas bus gerai. Kokia ten aplinka bebuvo,kai pagimdziau nieko nemaciau tik savo suneli wub.gif
Atsakyti