ačiū
QUOTE(kristinap @ 2009 04 03, 21:37)
Labas vakarėlis,
pirmadienį gimdžiau RK. Gimdyme dalyvavo gyd. Petrauskienė, normali motera, tik man norėjosi konkretesnio vadovavimo "paradui". Po pirmo gimdymo pas Žaliūną tikėjausi, kad ir šį kartą turėsiu tik klausyti nurodymų ir dirbti
Pats gimdymas buvo greitas ir lengvas, viską padarė akušerė, labai jai dėkinga (po daktarės pabaigė nuleisti vandenis, kirpo, siuvo, rūpinosi palatos reikalais ir t.t. ir pan.)
Kokie būtų mano pastebėjimai... aš pritrūkau vienkartinių palučių gimdykloj, nervijo jau stūmimo metu gimdymo stalo besisukiojantys aplink savo ašį pakojai, nu negalėjau normaliai įsispirti (2 gimdykloj), prieš 4 metus 1oje gimdykloj tokių čiūdų nebuvo, nepamenu, gal juos man tada laikė o šiaip viskas liuks
Įmetu pasicekavijimui vienos iš 3 pagerintų palatų foto, ši yra 2ame aukšte, kitos 2 palatos yra 1ame aukšte ir jos gerooookai erdvesnės
pirmadienį gimdžiau RK. Gimdyme dalyvavo gyd. Petrauskienė, normali motera, tik man norėjosi konkretesnio vadovavimo "paradui". Po pirmo gimdymo pas Žaliūną tikėjausi, kad ir šį kartą turėsiu tik klausyti nurodymų ir dirbti
Pats gimdymas buvo greitas ir lengvas, viską padarė akušerė, labai jai dėkinga (po daktarės pabaigė nuleisti vandenis, kirpo, siuvo, rūpinosi palatos reikalais ir t.t. ir pan.)
Kokie būtų mano pastebėjimai... aš pritrūkau vienkartinių palučių gimdykloj, nervijo jau stūmimo metu gimdymo stalo besisukiojantys aplink savo ašį pakojai, nu negalėjau normaliai įsispirti (2 gimdykloj), prieš 4 metus 1oje gimdykloj tokių čiūdų nebuvo, nepamenu, gal juos man tada laikė o šiaip viskas liuks
Įmetu pasicekavijimui vienos iš 3 pagerintų palatų foto, ši yra 2ame aukšte, kitos 2 palatos yra 1ame aukšte ir jos gerooookai erdvesnės
o cia tos po 200/para?
QUOTE(slajute @ 2009 04 22, 17:39)
o cia tos po 200/para?
kaip suprantu, taip.
Nes aš gulėjau žyyyyymiai paprastesnėj
QUOTE(slajute @ 2009 04 22, 17:39)
o cia tos po 200/para?
tikrai taip tokia yra 1 antrame aukšte ir kaip rašiau, pirmame aukšte vip palatos (dar 2) daug erdvesnės
as 3 aukste gulejau tai visai nebloga palata buvo, panasi i pirmoje nuotraukoje, suremontuota, langai sudeti nauji, sienos ir grindys sutvarkytos. palat buvo triviete tai lankytojai tiesa ju nebuvo daug, ir nakti verkiantys mazyliai ypac vienos istisai verke ir nakti sviesos negalejom isjungti, nes nebuvo naktiniu lempu, tai viena maitindavo tai kita neprilakstysi po gimdymo sviesos jungineti, tai ir degdavo istisa para
O man taip norejosi pailseti ir normaliai issimiegoti tai dabar galvoju kad si karta pasilepinti ir paguleti vip palatoje, kur dusas ir tualetas vietoje, saldytuvas, it tv
O man taip norejosi pailseti ir normaliai issimiegoti tai dabar galvoju kad si karta pasilepinti ir paguleti vip palatoje, kur dusas ir tualetas vietoje, saldytuvas, it tv
QUOTE(slajute @ 2009 04 23, 08:40)
as 3 aukste gulejau tai visai nebloga palata buvo, panasi i pirmoje nuotraukoje, suremontuota, langai sudeti nauji, sienos ir grindys sutvarkytos.
mes pirmą naktį miegojom paprastoj dvivietėj, ji buvo greta šitos vip, tai irgi suremontuota, bet net kriauklės joje nebuvo o kaip supratau, remontai buvo atlikti buvusiose ginekologinio sk. patalpose, pvz antrame aukšte kairėj remontai padaryti, o dešinėj kaip viskas buvo prieš 4 metus, taip ir liko, tą kartą gulėjau vienvietėj 5 palatoj, mačiau tos pačios ružavos plytelės, tik, kad krėslas pastatytas...kitose palatoe net nenusakoma sienų spalva, taip pilka ir niūru pasirodė... slegiantis vaizdelis...
o dėl vip palatų, negali žinoti, kaip pasiseks, linkiu ją gauti negaila nei vieno lito ypač po to, kai pamačiau, kokios sąlygos neremontuotose patalpose... gulėjau sau kaip namie
QUOTE(kristinap @ 2009 04 23, 08:57)
tą kartą gulėjau vienvietėj 5 palatoj, mačiau tos pačios ružavos plytelės
dabar gulėjau būtent šitoj
O sąlygos man tiko. Svarbiausia palata vienvietė
Priminkit prasau kelinta valanda paskaiteles geguzes 6 ir geguzes 13 dienom?
QUOTE(gupija @ 2009 04 23, 09:15)
Pritariu - svarbiausia - palata vienvietė.
Klausyk, mieloji, kaip pavyko ją gaut? Tiesiog pasisekė, ar...?
O as turiu keista klausimuka Kaip suprantu,po gimdymo atnesa leliuka i(kai ji sutvarko) ir palieka mamai. Bet o kaip toki mazulyti palikti palatoj (ne vipinej) jei nori i tualeta ar jei va,kriaukle kitur bei dusas... Na jei palatoj yra dar merginu,tai gerai,o jei ne?
P.S. Beje, Kincioski, ar buvai pamokeleje balandzio 22 d?
P.S. Beje, Kincioski, ar buvai pamokeleje balandzio 22 d?
QUOTE(Airija @ 2009 04 23, 12:08)
Klausyk, mieloji, kaip pavyko ją gaut? Tiesiog pasisekė, ar...?
už paprasčiausią "prašau"
Lavrynka paskaiteles 13 val