Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Dinushka @ 2009 04 17, 09:17)
O jei israsineja siuntima poliklinikoje tai turi nurodyti ir kuriai ligoninei? Ar turi ta lapeli ir tada jau savo pacios nuoziura gali nuvaziuoti kur nori?

Kai ejau prasytis siuntimo,manes klause i kuria ligonine,bet paciam siuntime nera nurodyta.
Ir kaip man RK pasake-nesvarbu ka ten priraso,svarbiausiai-kad popieriukas tas butu.
O vat jau dabar mane guldys i RK,tai sake dabar jau nereikes siuntimo(ta pati gyd.).Gal jiems tik viena karta reikia,kad i kortele isegt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejusi @ 2009 04 18, 18:59)
Pirkau vaiku prekese "Iki". Maciau ir "Norfoje". Yra 60x60 cm ir 60x90 cm (turejau 60x60, ligoninej prireike vienos)

kursuose RK mums sake, kad gali prireikt 6esiu tokiu paklodziu ax.gif na mazdaug. kai kam ir 10 prireike.. tai gal, sakau, reik tureti daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aurum14 @ 2009 04 19, 13:50)
kursuose RK mums sake, kad gali prireikt 6esiu tokiu paklodziu  ax.gif na mazdaug. kai kam ir 10 prireike.. tai gal, sakau, reik tureti daugiau  ax.gif

As is tikruju turejau daugiau, bet kai prireike - dejo ligonines (buvau prijungta prie lasalines, dar epiduro vamzdeliai visur trukde, zodziu, paeiti ir paimti nelabai galejau, o daktarai tarp daiktu neieskojo), o veliau, "paciam ikarsty' nieks net neklause, ar turiu, tikrai kazka ten po manim keite - bet viskas buvo ligonines
Atsakyti
QUOTE(aurum14 @ 2009 04 19, 13:50)
kursuose RK mums sake, kad gali prireikt 6esiu tokiu paklodziu  ax.gif na mazdaug. kai kam ir 10 prireike.. tai gal, sakau, reik tureti daugiau  ax.gif

aš sunaudojau 10-imt,gimdykloj dvi,o likusias palatoj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2009 04 19, 13:17)
aš sunaudojau 10-imt,gimdykloj dvi,o likusias palatoj  blush2.gif

Supratau ax.gif .Nupirksiu visa poka bigsmile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lenusikas: 19 balandžio 2009 - 21:33
QUOTE(Lenusikas @ 2009 04 19, 22:31)
Nupirksiu visa poka bigsmile.gif .

tai jei ne ligoninėj, tai namie bus kaip tik. Aš jas naudoju sauskelnę keičiant ir lelkos oro vonioms.
O gimdykloj man užteko vienos paklodės.
Atsakyti
Noreciau suzinot, o ten yra kokia konsultacija kur galima butu eiti nestumo prieziurai??
Atsakyti
QUOTE(Soffy @ 2009 04 20, 08:57)
Noreciau suzinot, o ten yra kokia konsultacija kur galima butu eiti nestumo prieziurai??

kiek žinau, tai ne.
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2009 04 17, 14:26)
dėl cp nežinau
kas dėl palatų, yra nemokamų vienviečių, bet jei nori likti vyras, tai įmanoma jei gausit dvivietę...bet vėl gi, jei bus daug gimdyvių ir neturės, kur jų "padėti", vyras bus išprašytas ir atkels gimdyvę.
Yra mokamos pagerintos palatos, 200lt už parą, ten jau vyras gali būti kiek panorės mirksiukas.gif Jose po 2 lovas smile.gif savo tualetas su dušu, tv, šaldytuvas, virduliukas...

200 Lt parai ar visam gulėjimo laikui? Nes parai, tai kaip ir brangu, sakyčiau. Penkios paros - tūkstanis litų... blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Airija @ 2009 04 20, 17:10)
200 Lt parai ar visam gulėjimo laikui?

parai doh.gif
Atsakyti
Mamytės sakykit, jei sueina terminas, o gimdymas dar neprasideda, ar reikia skambinti į RK ir tartis kada pažiūrės, ar galima tiesiog kažkuriuo metu nuvažiuoti ir viskas?
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 04 21, 08:51)
Mamytės sakykit, jei sueina terminas, o gimdymas dar neprasideda, ar reikia skambinti į RK ir tartis kada pažiūrės, ar galima tiesiog kažkuriuo metu nuvažiuoti ir viskas?

nereikia skambinti ir tartis, yra konsultacijų laikas:
Konsultacijos atliekamos jau turint poliklinikos siuntimą ir tarp 11-15 val
Atsakyti