Sveikos,
gal kuri galite pasidalinti patirtim, kaip praeina CP šioj ligoninėj? Kada atiduoda leliuką? Kiek laiko ligoninėje? Ar guldo po operacijos į "kolektyvinę" palatą? Ar yra vienviečių nemokamų? O mokamų?
Ar leidžia pasilikti tėčiui, kad padėtų žiūrėt leliuką, kol atsipaipalioji po operacijos normaliai?
Su niekuo nesu susitarusi ir neketinu to daryt. Numatomas CP.
gal kuri galite pasidalinti patirtim, kaip praeina CP šioj ligoninėj? Kada atiduoda leliuką? Kiek laiko ligoninėje? Ar guldo po operacijos į "kolektyvinę" palatą? Ar yra vienviečių nemokamų? O mokamų?
Ar leidžia pasilikti tėčiui, kad padėtų žiūrėt leliuką, kol atsipaipalioji po operacijos normaliai?
QUOTE(Airija @ 2009 04 17, 14:34)
Sveikos,
dėl cp nežinau
kas dėl palatų, yra nemokamų vienviečių, bet jei nori likti vyras, tai įmanoma jei gausit dvivietę...bet vėl gi, jei bus daug gimdyvių ir neturės, kur jų "padėti", vyras bus išprašytas ir atkels gimdyvę.
Yra mokamos pagerintos palatos, 200lt už parą, ten jau vyras gali būti kiek panorės Jose po 2 lovas savo tualetas su dušu, tv, šaldytuvas, virduliukas...
QUOTE(susidomejusi @ 2009 04 17, 01:02)
Paskaitos yra nemokamos, o vyras gali ateit (nors kai as buvau paskaitose kovo men. buvo tik vienas ar du vyrai)
Aciu.
Sveikos busimos mamytes. Norejau paklausti tu kurios jau pagimde, gal kazkas gimde pas daktare Diana Sakalauskaite? Nes as irgi turbut gimdisiu RK, man terminas lapkricio 12. Gal yra mamyciu kuriu terminas tokiu laiku?
QUOTE(Lenusikas @ 2009 04 17, 21:59)
Sveikos busimos mamytes. Norejau paklausti tu kurios jau pagimde, gal kazkas gimde pas daktare Diana Sakalauskaite? Nes as irgi turbut gimdisiu RK, man terminas lapkricio 12. Gal yra mamyciu kuriu terminas tokiu laiku?
Gimdziau ne pas ja, bet ji mano visa nestuma priziurejo (lankiausi pas ja privaciai). Labai miela daktare
o tu gal irgi pas ja lankaisi?
QUOTE(silagele @ 2009 04 16, 11:13)
sveikos,
mes irgi pagimdėm prieš savaitėlę ir sąlygos kliuvo tokios pačios kaip šioje istorijoje: 2 gimdykla(kur normaliai įsispirt nėjo ).. ir palata su vaizdu į Gedimino pilį tik kita -1 palata: vienvietė, su kriaukle ir veidrodžiu, sienine spinta ir vystymo stalu. Kadangi moterys per tas dvi buvimo dienas kažkaip naktimis negimdė (matomai apsisukdavo per dieną), tai ir poilsiui trikdžių nebuvo.
Gimdžiusios mamytės, priminkit, kokius higieninius įklotus iš žinomų (libresse ar carefree..?) ten RK rekomendavo naudot(man tie patys 'mini' Tena ir Abri jau netinka )??
Ačiū
mes irgi pagimdėm prieš savaitėlę ir sąlygos kliuvo tokios pačios kaip šioje istorijoje: 2 gimdykla(kur normaliai įsispirt nėjo ).. ir palata su vaizdu į Gedimino pilį tik kita -1 palata: vienvietė, su kriaukle ir veidrodžiu, sienine spinta ir vystymo stalu. Kadangi moterys per tas dvi buvimo dienas kažkaip naktimis negimdė (matomai apsisukdavo per dieną), tai ir poilsiui trikdžių nebuvo.
Gimdžiusios mamytės, priminkit, kokius higieninius įklotus iš žinomų (libresse ar carefree..?) ten RK rekomendavo naudot(man tie patys 'mini' Tena ir Abri jau netinka )??
Ačiū
Sveikinu
Nors ir prie gimdyklų, bet Jums pasisekė dėl vienvietės palatos. Kai gimdysiu trečią, labai prašysiu vienvietės palatos
QUOTE(susidomejusi @ 2009 04 17, 21:05)
Gimdziau ne pas ja, bet ji mano visa nestuma priziurejo (lankiausi pas ja privaciai). Labai miela daktare
Ne, as pas ja tik viena kart buvau . Bet jinaj man visai , abziurejo viska paaiskino, nusiramino. Tai as ir galvuoju pas ja gimdit .
Gal kazkas zino, kur galima nupirkti vienkartiniu pakluodziu . Nes as nelabai isivaizduoju kaip jie atruoda .
QUOTE(Lenusikas @ 2009 04 18, 17:18)
Gal kazkas zino, kur galima nupirkti vienkartiniu pakluodziu . Nes as nelabai isivaizduoju kaip jie atruoda .
Pirkau vaiku prekese "Iki". Maciau ir "Norfoje". Yra 60x60 cm ir 60x90 cm (turejau 60x60, ligoninej prireike vienos)
QUOTE(Lenusikas @ 2009 04 18, 17:18)
jų yra beveik visose vaistinėse,o ypač tokioj Euro vaistinėj visada rasi net kelių rūšių Tena arba Abrisan,aš kai važiavau į ligoninę pirkau Tena paklodes 60*90cm
o atrodo štai taip
QUOTE(Lina444 @ 2009 04 18, 17:19)
jų yra beveik visose vaistinėse,o ypač tokioj Euro vaistinėj visada rasi net kelių rūšių Tena arba Abrisan,aš kai važiavau į ligoninę pirkau Tena paklodes 60*90cm
o atrodo štai taip
o atrodo štai taip
Aciu labai kad paaiskinot . Dabar zinosiu kaip jie atruodo ir kur rast user posted image