Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(kristinap @ 2009 04 14, 13:34)
jau seniau rašiau, kad pati RK vedėja paaiškino, kad suėjus terminui atsivežčiau ir siuntimą, bet gal neišsiųs atgal jei ir neturėsi unsure.gif

Turėjau su savimi siuntima, bet niekas neprašė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Josa @ 2009 04 08, 16:45)
Sveika,

Parasysiu ka as isgyvenau pries sesias dienas...
....Po visu formalumu tvarkymo gimdykloje buvau apie 22 val. Pirmoji buvo uzimta, taigi man kliuvo antroji (su besivartanciais pakojais). ......Apie trecia valanda nuslepsejau iki palatos. Gavau ''apartamentus'' su vaizdu i Gedimino pili, bet be kriaukles, naktiniu sviestuvu ir salia gimdyklu priesais tualetus.

sveikos,
mes irgi pagimdėm prieš savaitėlę smile.gif ir sąlygos kliuvo tokios pačios kaip šioje istorijoje: 2 gimdykla(kur normaliai įsispirt nėjo doh.gif ).. ir palata su vaizdu į Gedimino pilį tik kita -1 palata: vienvietė, su kriaukle ir veidrodžiu, sienine spinta ir vystymo stalu. Kadangi moterys per tas dvi buvimo dienas kažkaip naktimis negimdė (matomai apsisukdavo per dieną), tai ir poilsiui trikdžių nebuvo. ax.gif

Gimdžiusios mamytės, priminkit, kokius higieninius įklotus iš žinomų (libresse ar carefree..?) ten RK rekomendavo naudot(man tie patys 'mini' Tena ir Abri jau netinka blush2.gif )??
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2009 04 16, 10:13)
Gimdžiusios mamytės, priminkit, kokius higieninius įklotus iš žinomų (libresse ar carefree..?) ten RK rekomendavo naudot(man tie patys 'mini' Tena ir Abri jau netinka  blush2.gif )??
Ačiū  4u.gif

kiek pamenu libresse mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, kaip supratau iš jūsų pasisakymų ir iš savo ginės, tai jei nėštukė terminui suėjus atvažiuoja konsultacijos, tuomet siuntimo reikia, o jei atvažiuoji su prasidėjusia gimdymo veikla, siuntimo nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2009 04 16, 10:13)

Gimdžiusios mamytės, priminkit, kokius higieninius įklotus iš žinomų (libresse ar carefree..?) ten RK rekomendavo naudot(man tie patys 'mini' Tena ir Abri jau netinka  blush2.gif )??
Ačiū  4u.gif

Silagele, nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
RK gyd. Suckel patare naudoti libress (iki nestumo, per mmmm, niekada ju nenaudojau, bet dabar naudoju ir man patinka ax.gif )
Atsakyti
Gimdžiusios mamytės, priminkit, kokius higieninius įklotus iš žinomų (libresse ar carefree..?) ten RK rekomendavo naudot(man tie patys 'mini' Tena ir Abri jau netinka blush2.gif )??
Ačiū 4u.gif
[/quote]

As patarciau naudoti NATRACARE paketus, nes jie neelergizuoja.... isbandziau ir libresse ir abrisan (liktai taip vadinasi), bet jie man netiko....

Atsakyti
QUOTE(Saulyčiukas @ 2009 04 16, 12:16)
Na, kaip supratau iš jūsų pasisakymų ir iš savo ginės, tai jei nėštukė terminui suėjus atvažiuoja konsultacijos, tuomet siuntimo reikia, o jei atvažiuoji su prasidėjusia gimdymo veikla, siuntimo nereikia smile.gif

O tai butina nuvaziuot konsultacijo ar i paskaitele , ar galima tiesiog atvykti su saremiais ir nesciuju kortele?
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2009 04 16, 21:05)
O tai butina nuvaziuot konsultacijo ar i paskaitele , ar galima tiesiog atvykti su saremiais ir nesciuju kortele?

paskaitėlės yra paskaitėlės (RK nėkarto jose nesu buvusi schmoll.gif ), o konsultacija - tai kai apžiūri tave, kaip poliklinikoje. Vienas nėščiąsias artėjant terminui, kitas suėjus terminui, trečias dar vėliau poliklinika perduoda ligoninės priežiūrai ir nėščioji lankosi jau ligoninėj (reikia siuntimo), o jei pradėsi gimdyti tai ir turi važiuoti į ligoninę ir ne tik nėščiosios kortelės reiks, bet ir sodros pažym, paso mirksiukas.gif ir nesvarbu ar tu buvusi jų paskaitėlėje, ar konsultacijoje, gimdymo namus renkiesi tu mirksiukas.gif aišku būna situacijų, kad išsiunčia kitur, bet čia vienetiniai atvejai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinap: 16 balandžio 2009 - 20:27
QUOTE(kristinap @ 2009 04 16, 21:21)
paskaitėlės yra paskaitėlės (RK nėkarto jose nesu buvusi schmoll.gif ), o konsultacija - tai kai apžiūri tave, kaip poliklinikoje. Vienas nėščiąsias artėjant terminui, kitas suėjus terminui, trečias dar vėliau poliklinika perduoda ligoninės priežiūrai ir nėščioji lankosi jau ligoninėj (reikia siuntimo), o jei pradėsi gimdyti tai ir turi važiuoti į ligoninę ir ne tik nėščiosios kortelės reiks, bet ir sodros pažym, paso mirksiukas.gif ir nesvarbu ar tu buvusi jų paskaitėlėje, ar konsultacijoje, gimdymo namus renkiesi tu mirksiukas.gif aišku būna situacijų, kad išsiunčia kitur, bet čia vienetiniai atvejai mirksiukas.gif

Nesinoretu , kad ir mano butu vienetinis smile.gif . O pati ginekologe nusiuncia ligonines prieziurai , ar reikia paprasyt, nes man tai nieko nesake. O as planuoji i RK nesitarus vaziuot blush2.gif
Atsakyti
Sveikos esancios ir busimos mamytes rolleyes.gif
As norejau paklaust tu, kurios paskaitose buvot, ar reikia kokio siuntymo? Mane telefonu uzrase geguzes 20 ir 27d., bet labai greit uzrase, tik paklause kur mano gin. konsultacija, net nespejau nieko paklaust, tai gal jus paaiskinsit, ar cia nemokamos tos paskaitos, apie ka ten pasakoja, ar vyra imt su savim, jei naudinga - jis nieko pries, kad kartu nueit, idomu ar vaiksto ten busimi teveliai. g.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2009 04 16, 22:34)
Nesinoretu , kad ir mano butu vienetinis smile.gif . O pati ginekologe nusiuncia ligonines prieziurai , ar reikia paprasyt, nes man tai nieko nesake. O as planuoji i RK nesitarus vaziuot  blush2.gif

skirtingai poliklinikų ginės elgiais. Pvz Silagelei ginė davė siuntimą dar nesuėjus terminui, man nors ir suėjo terminas ir kelios dienos jau po buvo, bet poliklinikos ginė iki paskutiniosios mane pržiūrėjo, tvirtindami, kad poliklinika dvi savaites po termino nėščiąją prižiūri, tik po to duoda siuntimą doh.gif
Nu ir pagimdysi nesitarus, iš aplinkinių girdėjau, kad viskas kuo puikiausiai praėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2009 04 16, 23:01)
Sveikos esancios ir busimos mamytes rolleyes.gif
As norejau paklaust tu, kurios paskaitose buvot, ar reikia kokio siuntymo? Mane telefonu uzrase geguzes 20 ir 27d., bet labai greit uzrase, tik paklause kur mano gin. konsultacija, net nespejau nieko paklaust, tai gal jus paaiskinsit, ar cia nemokamos tos paskaitos, apie ka ten pasakoja, ar vyra imt su savim, jei naudinga - jis nieko pries, kad kartu nueit, idomu ar vaiksto ten busimi teveliai. g.gif
Aciu 4u.gif

Paskaitos yra nemokamos, o vyras gali ateit (nors kai as buvau paskaitose kovo men. buvo tik vienas ar du vyrai)
Atsakyti