Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

Aurum14, ir man paskaitele patiko, tik gaila,kad nepabaige, o kita savaite eisi i paskaitele?
Atsakyti
Gal kas susidure?
Man balandzio 11d.suejo terminas.Mano gyd.pasiule jau 9d. vaziuoti i ligonine ir laukti(gal issigimdysi),taciau as nenuvaziavau.Iki siol dar nepagimdziau ir mastau ka daryt.Ar laukt saremiu ar vis del to nuvaziuot?Ir ar priims,ar nesakys,ko cia atvaziavai,juk negimdai dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iruncia @ 2009 04 13, 21:49)
Gal kas susidure?
Man balandzio 11d.suejo terminas.Mano gyd.pasiule jau 9d. vaziuoti i ligonine ir laukti(gal issigimdysi),taciau as nenuvaziavau.Iki siol dar nepagimdziau ir mastau ka daryt.Ar laukt saremiu ar vis del to nuvaziuot?Ir ar priims,ar nesakys,ko cia atvaziavai,juk negimdai dar smile.gif

jei negimdai, turėk siuntimą, užves kortelę ir turėsi ten lankytis mirksiukas.gif mane pačią beveik savaitę po termino dar žiūrėjo poliklinikoje, o kai jau buvo sąrėmiai ir atsidarymas - važiavau į ligoninę.
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2009 04 13, 22:49)
jei negimdai, turėk siuntimą, užves kortelę ir turėsi ten lankytis mirksiukas.gif mane pačią beveik savaitę po termino dar žiūrėjo poliklinikoje, o kai jau buvo sąrėmiai ir atsidarymas - važiavau į ligoninę.

As gyd.paklausiau apie siuntima-sako-kai jau terminas suejes,jie priims g.gif Ryt nusprendziau vaziuiot,ziuresim priims ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iruncia @ 2009 04 14, 12:26)
As gyd.paklausiau apie siuntima-sako-kai jau terminas suejes,jie priims g.gif Ryt nusprendziau vaziuiot,ziuresim priims ar ne smile.gif

jau seniau rašiau, kad pati RK vedėja paaiškino, kad suėjus terminui atsivežčiau ir siuntimą, bet gal neišsiųs atgal jei ir neturėsi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2009 04 14, 12:34)
jau seniau rašiau, kad pati RK vedėja paaiškino, kad suėjus terminui atsivežčiau ir siuntimą, bet gal neišsiųs atgal jei ir neturėsi unsure.gif

lygiai ta pati vedėja sakė, kad siuntimo visai nereik lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 04 14, 13:01)
lygiai ta pati vedėja sakė, kad siuntimo visai nereik  lotuliukas.gif  doh.gif

tu su ja anksčiau susidūrei nei aš, gal per tą laiką kas pasikeitė, nes ne ji viena mane įspėjo mirksiukas.gif nu bet ten ne žvėrys dirba, blogiausiu atveju būsima mamytė pasivažinės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(iruncia @ 2009 04 13, 21:49)
Gal kas susidure?

nuvaziuok, butinai.
Man buvo virs termino jau savaite, prieme. Tik del siuntimo klause.
Tai nera kazkoks specialus israsas. As klausiau savo gid. kuri priziurejo nestuke.gif metu, del siuntimo pries vaziuojant i ligonine, tai ji tiesiog nesciosios korteleje irase. 4u.gif

taigi sekmes ir lengvo gimdymo. 4u.gif
Atsakyti
O gal kas turite priimamojo (ginekologinio/akuserinio) tel.nr?
Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2009 04 14, 13:28)
nuvaziuok, butinai.
Man buvo virs termino jau savaite, prieme. Tik del siuntimo klause.
Tai nera kazkoks specialus israsas. As klausiau savo gid. kuri priziurejo  nestuke.gif  metu, del siuntimo pries vaziuojant i ligonine, tai ji tiesiog nesciosios korteleje irase.  4u.gif

taigi sekmes ir lengvo gimdymo. 4u.gif

Aciu :DBeje man irgi kazka prirase korteleje,tik gaila negaliu iskaityti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iruncia: 14 balandžio 2009 - 13:29
QUOTE(iruncia @ 2009 04 14, 14:28)
O gal kas turite priimamojo (ginekologinio/akuserinio) tel.nr?

RK Gimdymo ir akušerijos skyrius 2610492
Atsakyti
QUOTE(JURGITAQ @ 2009 04 10, 20:48)
Aurum14, ir man paskaitele patiko, tik gaila,kad nepabaige, o kita savaite eisi i paskaitele?

laba smile.gif kompas streikavo, tai buvau dingus. siandien kaip tik ir buvau toj kitoj paskaitelej smile.gif tai irgi visai gerai buvo. manau kad matemes, tik nepazistam viena kitos biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(kincioskis @ 2009 04 10, 17:52)
as irgi smalsavau,klausineja,bet...tai kaip supratau mazas tabu ax.gif  blush2.gif  smile.gif
zinau kokios Kauno klinikose buvo kainos pries metus (daugiau truputuka) tai ivertinus krize, infliacija ir kitus veiksnius issivedziau mano manymu protinga suma lotuliukas.gif  tongue.gif

na, as cia biski girdejau jau ax.gif , kad jei tariesi su gydytoja, tai jai nuo 500 iki 1000. kartais gydytojai dalinasi su akuserem, kartais patys gimdytojai ta suma kazkiek isskaido, kad butu ir akuserei. tai, matyt, reik ziuret kiekvienai pagal situacija ir, zinoma, galimybes. zinau atvejus, kai nemoka visai arba visai simboliskai ir man atrodo, kad tai normalu, kai zmones tiesiog neturi is ko. manau, tai ir gydytojai supranta. kartais padeka gali buti ne tokia brangi, bet labai grazi ir tikrai pakelsianti gydytojai nuotaika bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 04 14, 13:01)
lygiai ta pati vedėja sakė, kad siuntimo visai nereik  lotuliukas.gif  doh.gif

Buvau as snd RK biggrin.gif Siuntimas buvo reikalingas,bet prieme ir be jo.Beje,labai malonus personalas thumbup.gif Bet kitam kartui(jei iki jo nepagimdysiu) liepe jau turet ta siuntima,o jo prasyt ne ginekologes,o seimos daktaro.
Papildyta:
QUOTE(gupija @ 2009 04 14, 14:33)
RK Gimdymo ir akušerijos skyrius 2610492

Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iruncia: 15 balandžio 2009 - 18:12