Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

labai aciu mamytem uz patirties pasidalinimus. bent jau nusiteiksiu, kad gali nebuti taip laisvai su gimdyklom ir ramu visoje ligonineje kaip pries 3 metus. Svarbu lelius sveikas butu. To linkiu visom mamytem!
Atsakyti
QUOTE(Meisy @ 2009 04 08, 19:00)
labukas,
balandis jau užimtas, tai pavyko užsirašyti į paskaitėles 2009 05 06 ir 2009 05 13. telefono numerį kažkuri mamytė ankstesniuose puslapiuose minėjo. telefone neberandu sad.gif

Sveikos.
Man gimdyt liepos 18d., siuo metu manau, kad irgi gimdysiu RK, nezinau kur rasti inf-jos apie tas paskaitas, kiek ju buna, kada reiketu uzsirasyt, pries kiek laiko iki gimdymo... Pasidalinkyt prasau inf-ja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2009 04 08, 23:08)
Sveikos.
Man gimdyt liepos 18d., siuo metu manau, kad irgi gimdysiu RK, nezinau kur rasti inf-jos apie tas paskaitas, kiek ju buna, kada reiketu uzsirasyt, pries kiek laiko iki gimdymo... Pasidalinkyt prasau inf-ja blush2.gif

paskaitėlės vyksta 2 kart per mėnesį. pirmoje pasakoja apie gimdymą, o antrojoje ankstyvą kūdikėlio priežiūrą. man gimdyti birželį, tai užsirašiau gegužę. manau,kad nėra ten reikalavimo kada užsirašinėti. svarbiausia suspėti ir nepabirti anksčiau laiko. reikia pasiskambint ir užsiregistruoti. keletą puslapių atgal yra tel nurodytas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2009 04 09, 01:08)
Sveikos.

Telefonas uzsiregistruoti butu 2610492... mirksiukas.gif
Man gimdyti dar tik rugpjuti, bet jau si menesiu esu uzsiregistravus i paskaitas, nes dar niekaip negaliu apsispresti kur gimdyti... ax.gif
Bet paskaicius si foruma vis dazniau pagalvoju, apie gimdyma RK... thumbup.gif
Atsakyti
Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
kincioskis,

kur dingai? laukiam laukiam ziniu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejusi @ 2009 04 09, 11:24)
kincioskis,

kur dingai? laukiam laukiam ziniu  4u.gif  4u.gif

labuka smile.gif
kad zinokis nera ka pasakoti ax.gif cia gal as skubinu reikalus, o daktare trumpai ir aiskiai pasake,kad lauksim 38 savaites,atvaziuosiu i RK ir tik tada ziuresim dar karta ta placentos padeti ax.gif va taip va smile.gif
nera ko slubinti leliuko smile.gif
Atsakyti
Labukas.
Na matau visiem neblogai sekasi RK ,puiku thumbup.gif . as beja irgi su placenta kovoju. Bet pirmadieni gyd. darant ehoskopija pasake kad vaikutis jau kaba zemin galva, ir placena lig tai truputi ir pasitrauke,, dave vietos galvutei ikist, ir tipo tikisi kad dar buretu pakilt. Tai labai tikiosi apsieit be CP.
Atsakyti
QUOTE(SandraSSS @ 2009 04 08, 15:33)
o tiesiog oficialiai ka privalo sumokt keiviena gimdyve.. bet ar gali tauip buti? tokios sumos valstybinese istaigose..?
parasykit kas ka girdejote. gal kam gimdyt ten siom dienom??smile.gif

kazkas tau info neteisinga pateike, del mokejimu yra toks reikalas, jei tariesi su gyd. ir kai tau prasideda gimdymas,o tavo gyd. nedarbo valandos tik tada reikia susimoketi i kasa(bet manau ir cia yra isimciu), na zinoma ir gyd. sutarta sumele
taigi kol kas gimdyma privalo primti, jei ir neturi pinigeliu, juk mokescius tai mokame, butu siaubas kazkos jie papildomai gimdymo priemima apmokestintu blink.gif

QUOTE(Josa @ 2009 04 08, 16:45)
Sveika,

Parasysiu ka as isgyvenau pries sesias dienas...

sveikinu 4u.gif
smagu girdeti, kad viskas thumbup.gif

Vakar buvau paskaiteleje apie gimdyma, nusivyliau, nes nepabaige paskaitos, tik dviese dirba, o gimdyviu daug,tai sake sukasi kaip bitutes, tai iskviete paskaitos vedeje paskaitai neipusejus, tai beveik bereikalo tiek laiko sugaisau, nes kol atslauziau su diziuliu pilvu, reikejo anksciau uzsirasyti i paskaitas, kai pilvukas buvo dar mazas, bet kad tada neturejau info apie vykstancias paskaitas, o ir darbai buvau apsikrovusi. O dabar iki termino liko tik 2 savaite, o galiu ir anksciau pagimdyti, tai siulau nelaukti paskutiniu savaiteliu ir i paskaiteles registruotis anksciau.
Atsakyti
QUOTE(LiolikP @ 2009 04 09, 14:09)
Labukas.
Na matau visiem neblogai sekasi RK ,puiku  thumbup.gif . as beja irgi su placenta kovoju. Bet pirmadieni gyd. darant ehoskopija pasake kad vaikutis jau kaba zemin galva, ir placena lig tai truputi ir pasitrauke,, dave vietos galvutei ikist, ir tipo tikisi kad dar buretu pakilt. Tai labai tikiosi apsieit be CP.

as jau nebezinau ko tiketis ir laukti...o ir laukti nebe daug liko man ax.gif
jei man placenta nors kazkiek bus nenormoj manau rinksiuos CP...labai nenoriu rizikuoti...tfu tfu tfu...o maniskis lelius zemyn galva jau laaaabai senai 4u.gif thumbup.gif o apsiversti mazai sansu beturi,nes kuiciasi kaip bebriukas o vietos tai mazokai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(JURGITAQ @ 2009 04 09, 16:59)

Vakar buvau paskaiteleje apie gimdyma, nusivyliau, nes nepabaige paskaitos, tik dviese dirba, o gimdyviu daug,tai sake sukasi kaip bitutes, tai iskviete paskaitos vedeje paskaitai neipusejus, tai beveik bereikalo tiek laiko sugaisau, nes kol atslauziau su diziuliu pilvu, reikejo anksciau uzsirasyti i paskaitas, kai pilvukas buvo dar mazas, bet kad tada  neturejau info apie vykstancias paskaitas, o ir darbai buvau apsikrovusi. O dabar iki termino liko tik 2 savaite, o galiu ir anksciau pagimdyti, tai siulau nelaukti paskutiniu savaiteliu ir i paskaiteles registruotis anksciau.

laba smile.gif buvau ir as toj pacioj paskaitelej smile.gif aisku gaila labai, kad nebaige, bet man tai labai patiko. vede Raguckiene. Ji moteriske - kiek teko skaityti - buna gal ir gruboka, nes kalba tiesiai sviesiai, bet tokia prie humoro. tai klausydama jos isitikinau - akurat, kruta moteriske. Ir nuostatos jos patiko. O is jos kalbos supratau, kad ir gimdyviu buna visokiu, ir skausmuose visos pasirodo skirtingame "grazume" blink.gif
man tai relaksas buvo ta paskaitele thumbup.gif supratau, kad budama ten turesiu klausyt gydytoju ir tikiuosi, viskas bus gerai 4u.gif
pritariu kad registruokites ir eikit anksciau - kol planetariumas nestuke.gif nelabai didelis, lengviau bus biggrin.gif
Papildyta:
Sita.. gal mamytes gali pasakyt, kokios mazdaus sumos "vaiksto" blush2.gif

siaip skaiciau apie dovaneles, geles, krepsius su produktais ir pan. - viskas puiku, bet va idomu, kas liecia sumas.. suprantu, kad yra galimybiu ribos skirtingos, bet jei kas daug maz pasisakytu, buciau dekinga. su metais sumos keicias, kiek girdejau, be to, girdejau, atsidekoja ne vien gydytojam, bet ir akuserem, ir kitiem dar...
aciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aurum14 @ 2009 04 09, 20:58)
Sita.. gal mamytes gali pasakyt, kokios mazdaus sumos "vaiksto"  blush2.gif

siaip skaiciau apie dovaneles, geles, krepsius su produktais ir pan. - viskas puiku, bet va idomu, kas liecia sumas.. suprantu, kad yra galimybiu ribos skirtingos, bet jei kas daug maz pasisakytu, buciau dekinga. su metais sumos keicias, kiek girdejau, be to, girdejau, atsidekoja ne vien gydytojam, bet ir akuserem, ir kitiem dar... 
aciu  rolleyes.gif

as irgi smalsavau,klausineja,bet...tai kaip supratau mazas tabu ax.gif blush2.gif smile.gif
zinau kokios Kauno klinikose buvo kainos pries metus (daugiau truputuka) tai ivertinus krize, infliacija ir kitus veiksnius issivedziau mano manymu protinga suma lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti