Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

Sveiki! 4u.gif aš irgi apsispriandžiau gimdyti RK. biggrin.gif mums bus pirmagiemis...baisu biški blink.gif gegužes 6 d. busiu paskaitelei ir balandžio 26
Atsakyti
QUOTE(kliopka @ 2009 04 06, 23:21)
Sveiki! 4u.gif  aš irgi apsispriandžiau gimdyti RK.  biggrin.gif  mums bus pirmagiemis...baisu biški blink.gif  gegužes 6 d. busiu paskaitelei ir balandžio 26

Idomu jei as uzsirasius geguzes 6 ir 13 o ateisu balandzio 26 mane isvarys ar ne blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2009 04 07, 10:51)
Idomu jei as uzsirasius geguzes 6 ir 13 o ateisu balandzio 26 mane isvarys ar ne  blush2.gif

na iki geguzes 13 gali ir nedatempti g.gif blush2.gif
manau neisvarys..nesciom gi negalma atsakyti,kad peles neapipultu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 04 07, 14:03)
na iki geguzes 13 gali ir nedatempti g.gif  blush2.gif

Sveikutes,

ir as su jumis ten panasiai geguzes 15-17 d. gimdysiu smile.gif Priimsit????
As buvau RK dviejose paskaitose dar pries pirmaji gimdyma, nebuvau tik treciojoje (kai vedziojo po gimdyklas), nes nespejau smile.gif
I paskaitas ten taip mazdaug uzrasineja, kad orientuotusi, kad yra norinciuju. O siaip tai budavo salia priemimo kambario visos apseda ratuku ir gyd. Suckel viska papasakoja. Tikrai idomu ir naudinga paklausyti, juolab pirma karta.
Bet, seniau pamenu, paskaitos budavo lyg tai pirmadieniais ar treciadieniais nuo 1 val., trukme - viena val. O bal 26, tai lyg sestadienis gaunasi?
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gimdžiau RK prieš gerus metus. Nesitariau, bet prieš gimdymą nuvažiavom su MB į ligoninę. Mus priėmė vyr.seselė, parodė gimdymo palatas, pasakė ką pasiimti ir palinkėjo lengvo ir greito gimdymo.

Atėjus gimdymo terminui patekau pas gyd. Suckel. Internete tiek blogo apie ją skaičiau, kad MB liepiau pinigus jai ir akušerei pasiūlyti dabar, o nelaukti gimdymo pabaigos doh.gif . MB duoti babkių neišdrįso, tai teko man, bet daktarė jų nepaėmė, pasakė, kad neaišku, kada tas gimdymas pasibaigs ir ar dar ji dirbs. Bet baubas ne toks baisus kaip jį piešia. Aš iš tų kantriųjų, taip kad dejavau tik kai MB likdavo su manimi, o prie daktarės niu -niu , nei garselio. Taip , ji griežta, nereikalingų emocijų nėra, bet man cacų ir nereikėjo, širdyje maldavau, kad tik viskas greičiau pasibaigtų. Akušerė Jūratė fantastka, bet gal ir pinigai ne paskutinį vaidmenį suvaidino?Taip kad gimdymas praėjo greitai, gavau vienvietę palatą .
Bėdos prasidėjo kai jau likau su mažiuku, peno yra, o lialia neima (mano speniai netikę ). Pirma para da nieko, o vėliau lialia verkia, aš verkiu , mišinuko neduoda, , maitink pati, nereikia tingėti. Neapsikenčiau, daviau sesutei 20 Lt, tada ir mišinukas atsirado. Taip dariau kiekvieną kartą kai reikėdavo maitinti leliuką. be pinigų nė kur, o jau kai duodi, tai ir mišinukas ir bandymai pati leliukui ištraukti spenelį, kai ir sesutė pamatė, kad neima vaikas krūties, tai pientraukį elektrinį atnešė ir pasakė kur panašų nusipirkti.
Išrašymo iš ligoninės laukiau, kaip šventės....
Atsakyti
QUOTE(liamux @ 2009 04 07, 16:01)
Sveikutes,

ir as su jumis ten panasiai geguzes 15-17 d. gimdysiu smile.gif Priimsit????
As buvau RK dviejose paskaitose dar pries pirmaji gimdyma, nebuvau tik treciojoje (kai vedziojo po gimdyklas), nes nespejau smile.gif
I paskaitas ten taip mazdaug uzrasineja, kad orientuotusi, kad yra norinciuju. O siaip tai budavo salia priemimo kambario visos apseda ratuku ir gyd. Suckel viska papasakoja. Tikrai idomu ir naudinga paklausyti, juolab pirma karta.
Bet, seniau pamenu, paskaitos budavo lyg tai pirmadieniais ar treciadieniais nuo 1 val., trukme - viena val. O bal 26, tai lyg sestadienis gaunasi?

na as tai balandzio 22 ir 29 uzsirasiusi esu smile.gif

o kad priimsim i savo geguziuku bureli tai faktas drinks_cheers.gif kuo daugiau tuo linksmiau smile.gif

as tiesa einu ryt pas daktaryte savo...jei placenta nepaklus bandysiu tartis del planinio cezario butent pas ja RK... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kincioskis: 07 balandžio 2009 - 16:28
QUOTE(Daiva41 @ 2009 04 07, 17:12)

Pirma para da nieko, o vėliau lialia verkia, aš verkiu , mišinuko neduoda, , maitink pati, nereikia tingėti. Neapsikenčiau, daviau sesutei 20 Lt, tada ir mišinukas atsirado. Taip dariau kiekvieną kartą kai reikėdavo maitinti leliuką. be pinigų nė kur, o jau kai duodi, tai ir mišinukas ir bandymai pati leliukui ištraukti spenelį, kai ir sesutė pamatė, kad neima vaikas krūties, tai pientraukį elektrinį atnešė ir pasakė kur panašų nusipirkti.

keista.... gal cia taip pries metus buvo..... g.gif
man, kai lelka verke, sesutes pacios misinuka pasiule, dar maloniai paklause, ar as nieko pries... ir mane dar nuramino, nes as cia (SM) prisikaicius, kad po buteliuku-misinuku vaikiukai papo neima, apsizliumbiau..... doh.gif
gulejau 5 dienas, per ta laika misinuko prasiau gal 5 kartus, ir diena, ir nakti ejau, ir skirtingos seseles visos duodavo, ne viena nepasake, kad neduos......
Papildyta:
pagalvojau dabar, gal pries metus jie misinuku tiek neturejo ir taupe,
dabar HIPPa duoda, gal HIPPas remia....?

Papildyta:
QUOTE(kincioskis @ 2009 04 07, 17:26)

as tiesa einu ryt pas daktaryte savo...jei placenta nepaklus bandysiu tartis del planinio cezario butent pas ja RK... unsure.gif

pranesk veliau, kaip sekesi bigsmile.gif
Papildyta:
o dar gali linkejimus nuo Nataljos (cia as smile.gif ) perduoti
pasirodysiu pas ja po menesiuko pasitikrint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejusi @ 2009 04 07, 16:58)
Papildyta:
pranesk veliau, kaip sekesi  bigsmile.gif
Papildyta:
o dar gali linkejimus nuo Nataljos (cia as smile.gif ) perduoti
pasirodysiu pas ja po menesiuko pasitikrint  mirksiukas.gif

butinai papasakosiu smile.gif ir linkejimus perduosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ka, mes jau namuciuose smile.gif

Gimdziau RK, kaip ir turejau. Dekinga personalui be galo, be krasto. Rimtai. Gavau tai, apie ka gali pasvajoti smile.gif Taip, yra gydytojai, kurie pernelyg nesicackina. Bet, kadangi, mano nuomone, daug svarbiau profesionalumas, tai as likau labai patenkinta. bigsmile.gif O naujagimiu skyriaus darbuotojams isvis atiduociau medali - ir uz rupesti dukrele, ir uz patarimus, ir uz pagalba, ir uz psichologine pagalba. Beje, nesitariau ir nemokejau niekam.
Taigi, didelis ACIU tiems medikams. 4u.gif
Atsakyti
oj supainiojau balandzio 29 ir geguzes 6 paskaiteles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksiusha @ 2009 04 07, 18:37)
Na ka, mes jau namuciuose  smile.gif

Gimdziau RK, kaip ir turejau. Dekinga personalui be galo, be krasto. Rimtai. Gavau tai, apie ka gali pasvajoti smile.gif Taip, yra gydytojai, kurie pernelyg nesicackina. Bet, kadangi, mano nuomone, daug svarbiau profesionalumas, tai as likau labai patenkinta.  bigsmile.gif O naujagimiu skyriaus darbuotojams isvis atiduociau medali -  ir uz rupesti dukrele, ir uz patarimus, ir uz pagalba, ir uz psichologine pagalba. Beje, nesitariau ir nemokejau niekam.
Taigi, didelis ACIU tiems medikams. 4u.gif

Mano istorija irgi labai panaši. Visi gydytojai tikrai fantastiniai. Ir tikrai ne dėl to, kad gimdymas buvo lengvas. Dėl to, kad daro tai kas reikia.
Ir labai teisingai jei gydytojai griežti, ar griežtą žodį pasako. KAi gimdai ne laikas jau išskysti. O kad skauda reikia visą nėštumą nusiteikti, kad skaudės. Tada jo visai nebijai.
Naujagimių skyriuje sesutės visos labai malonios ir tikrai tik už ačiū.
Papildyta:
QUOTE(Daiva41 @ 2009 04 07, 16:12)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Gimdžiau RK prieš gerus metus.

Bėdos prasidėjo kai jau likau su mažiuku, peno yra, o lialia neima (mano speniai netikę ). Pirma para da nieko, o vėliau lialia verkia, aš verkiu , mišinuko neduoda, , maitink pati, nereikia tingėti. Neapsikenčiau, daviau sesutei 20 Lt, tada ir mišinukas atsirado. Taip dariau kiekvieną kartą kai reikėdavo maitinti leliuką. be pinigų nė kur, o jau kai duodi, tai ir mišinukas ir bandymai pati leliukui ištraukti spenelį, kai ir sesutė pamatė, kad neima vaikas krūties, tai pientraukį elektrinį atnešė ir pasakė kur panašų nusipirkti.

Nesuprantu kam tas mišinukas jei pieno yra. Labai teisingai tos akušerės ir sakė, kad reikia maitinti pačiai.
Gaila, bet ne visi vaikučiai moka paimti papulį. Bet čia jau tikras darbas. Reikia kantrybės didelės pačiai mamai, kai išmoksti nestresuoti, paduoti spenelį (prieš tai jį paruošti), vaikutis irgi mokosi. Jei jis nori valgyti - jis verkia. Juk nieko kito gimęs jis ir nemoka daryti. Tai tik kantrybės reikia.
Mano mažoji apsižiojusi papulį pirmomis naktimis miegodavo, nes priešpienis atsirado tik kitą dieną.

Mišinukas niekada nepakeis mamos pienuko. O pradėjus maitinti iš buteliuko papulio tikrai nebeims, nes tingės traukti. O vat tada jau ne 20 Lt kainuos viskas.
Kantrybės būsimoms mamos.
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 04 07, 14:03)
na iki geguzes 13 gali ir nedatempti g.gif  blush2.gif

Gal tada bandysiu atvaryt , nes idomu o tikrai galiu nedatemt smile.gif
Atsakyti