Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

Labuk.
Sveikinu tave Susidomejusi, smagu kad jaj turi savo lialiu ant ranku mirksiukas.gif
Na parasei tai tikta poema thumbup.gif , taip isamiai ir idoimiai. Tik vat vienas klausimukas...taip sakant piniginis, krizes metu tongue.gif , kiek supratau iki gimgimo nieko niekam nemokejai, o poto???Topo padekojimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LiolikP @ 2009 04 05, 21:56)
Labuk.
Sveikinu tave Susidomejusi, smagu kad jaj turi savo lialiu ant ranku  mirksiukas.gif
Na parasei tai tikta poema  thumbup.gif , taip isamiai ir idoimiai. Tik vat vienas klausimukas...taip sakant piniginis, krizes metu  tongue.gif , kiek supratau iki gimgimo nieko niekam nemokejai, o poto???Topo padekojimui  ax.gif

Ir po to nemokejau,
buvo mintis paskutinei prie manes dirbusiai komandai kokiu vaisiu ar torta ar dar ka nors bendrai MB nusiust nupirkt, bet pagimdziau 22val., kol atsigavom ir perkele i palata jau buvo beveik 00.00, tai jau tokiu metu nieko nenupirksi, o is ryto - nauja pamaina ....
Atsakyti
As jau irgi apsisprendziau , RK gimdyt, kas su manim planuoja? Geguzes 15-16 dienomis? Gal kas planuojat eit i paskaita Geguzes 6 diena?
Atsakyti
Aj dar ka prisiminiau - del iklotu.
Nepirkite always'u, jei planuojate, nes kiekviena ryta po palatas vaikscioja Suckel (cia jau apie ja ne karta rase) (gal suklydau rasydama pavarde....), apziuri tarpvietes.
Gausite velniu, kaip mokinukes mokykloje hihihi.gif jei neklausysit, ka ji sakys hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif O ji sako, kad praustis reikia ne maziau 5 kartu per diena, naudoti tik Tena, Abri arba Libress iklotus (o dar geriau ju isvis nenaudoti - siaip paklode pasitiest ir pliku uzpakaliu gulet hihihi.gifhihihi.gif

Prie bajerio tokia moteriske hihihi.gif Man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejusi @ 2009 04 05, 22:52)
Aj dar ka prisiminiau - del iklotu.
Nepirkite always'u, jei planuojate, nes kiekviena ryta po palatas vaikscioja Suckel (cia jau apie ja ne karta rase) (gal suklydau rasydama pavarde....), apziuri tarpvietes.
Gausite velniu, kaip mokinukes mokykloje hihihi.gif jei neklausysit, ka ji sakys hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif O ji sako, kad praustis reikia ne maziau 5 kartu per diena, naudoti tik Tena, Abri arba Libress iklotus (o dar geriau ju isvis nenaudoti - siaip paklode pasitiest ir pliku uzpakaliu gulet hihihi.gifhihihi.gif

Prie bajerio tokia moteriske hihihi.gif Man patiko  thumbup.gif

aciu uz labai issamu pasakojima ir naudingus patarimus.
Toki dar apibendrinima padarysiu is pasakojimo trumpai tariant Jums :VISKAS PATIKO smile.gif
Atsakyti
Dideliu dideliausi sveikinimai,Susidomejusi 4u.gif clap_1.gif
Sios Velykos bus manau pacios nuostabiausios tau ir tavo seimynai blush2.gif

Is zinoma didelis dekui uz issamia informacija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2009 04 05, 22:46)
As jau irgi apsisprendziau , RK gimdyt, kas su manim planuoja? Geguzes 15-16 dienomis? Gal kas planuojat eit i paskaita Geguzes 6 diena?

Mes su Kincioskiu gimdysim geguzes vidury biggrin.gif Tik mums viena dienele anksciau,bet manau,kad visos ten ir susitiksim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelee: 06 balandžio 2009 - 09:52
QUOTE(Panelee @ 2009 04 06, 09:50)
Mes su Kincioskiu gimdysim geguzes vidury biggrin.gif  Tik mums viena dienele anksciau,bet manau,kad visos ten ir susitiksim  biggrin.gif

aha lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gal venoj palatoj susitiksim thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2009 04 06, 06:38)
aciu uz labai issamu pasakojima ir naudingus patarimus.
Toki dar apibendrinima padarysiu is pasakojimo trumpai tariant  Jums :VISKAS PATIKO smile.gif

Taip, man viskas tiko ir patiko,
na, be abejo, labai norint galima surast prie ko prisikabinti, bet vaziavau i valstybine ligonine ir nelaukiau kazkokiu ypatingu salygu, svarbiausiai, kad leliuku buvo pasirupinta, o jau mes (mamos, gimdyves...), kaip nors irnesakyk.gif
manau, svarbiausiai - mirksiukas.gif nusiteikimas

QUOTE(kincioskis @ 2009 04 06, 10:27)
Dideliu dideliausi sveikinimai,Susidomejusi 4u.gif  clap_1.gif
Sios Velykos bus manau pacios nuostabiausios tau ir tavo seimynai blush2.gif

Is zinoma didelis dekui uz issamia informacija thumbup.gif

Aciu uz sveikinimus 4u.gif
Beje, Kincioskis, kai vaziauvau gimdyt, dar nezinojau streptokoko tyrimo atsakymo, tai gyd.Petrauskiene pati paskambino Sakalauskaitei is ryto ir viska issiaiskino,
o kita diena man skambino is kabineto (na, ne pati Sakalauskaite, o Grazina), pasiteiravo, ar man viskas gerai, kas gime, kada ir pan.... 4u.gif 4u.gif primine, kad po 6sav tureciau pasirodyti 4u.gif
tai buvau maloniai nustebinta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejusi: 06 balandžio 2009 - 12:16
QUOTE(kincioskis @ 2009 04 06, 11:26)
aha lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
gal venoj palatoj susitiksim thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Oi kaip smagu lotuliukas.gif , o i paskaita neinat?
As jei nepagimdysiu iki to laiko tai neisiu paziuret:)
Papildyta:
QUOTE(susidomejusi @ 2009 04 06, 13:15)
Taip, man viskas tiko ir patiko,
na, be abejo, labai norint galima surast prie ko prisikabinti, bet vaziavau i valstybine ligonine ir nelaukiau kazkokiu ypatingu salygu, svarbiausiai, kad leliuku buvo pasirupinta, o jau mes (mamos, gimdyves...), kaip nors  irnesakyk.gif
manau, svarbiausiai - mirksiukas.gif  nusiteikimas
Aciu uz sveikinimus  4u.gif
Beje, Kincioskis, kai vaziauvau gimdyt, dar nezinojau streptokoko tyrimo atsakymo, tai gyd.Petrauskiene pati paskambino Sakalauskaitei is ryto ir viska issiaiskino,
o kita diena man skambino is kabineto (na, ne pati Sakalauskaite, o Grazina), pasiteiravo, ar man viskas gerai, kas gime, kada ir pan....  4u.gif  4u.gif  primine, kad po 6sav tureciau pasirodyti  4u.gif
tai buvau maloniai nustebinta  4u.gif

Matau , kad dukryte Tavo visai gerai laikos duoda mamai forume pasedet mirksiukas.gif Aukit dideli ir sveiki!
Atsakyti
QUOTE(susidomejusi @ 2009 04 06, 12:15)
o kita diena man skambino is kabineto (na, ne pati Sakalauskaite, o Grazina), pasiteiravo, ar man viskas gerai, kas gime, kada ir pan....  4u.gif  4u.gif  primine, kad po 6sav tureciau pasirodyti  4u.gif
tai buvau maloniai nustebinta  4u.gif

Grazina saunuole blush2.gif jei tektu rinktis akusere rinkciausi ja (gaila kad ji Tyzenhauzuose dirba) thumbup.gif
O kad reikes pasirodyt vel pas jas net nesivaizdavau tongue.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 04 06, 17:54)
Grazina saunuole blush2.gif  jei tektu rinktis akusere rinkciausi ja (gaila kad ji Tyzenhauzuose dirba) thumbup.gif
O kad reikes pasirodyt vel pas jas net nesivaizdavau tongue.gif  blush2.gif  ax.gif

na, reikes gi, kad paziuretu, kaip ten viskas gija ir pan...
Atsakyti