SOS Merginos, kas ruoshiasi gimdyti RK jei netycia pataikysite ant daktares Grazinos Sherupicienes ir akusheres Danutes pamainos, rekit, klykit, bet reikalaukite kito daktaro,inkvizitore, gaunanti malonuma kankinant, toks jausmas kad jai neshtukes trukdo gyventi, kai ji pirma karta padare man kaklelio patikrinima, pasijutau kaip po ishprievartavimo, ishsikankinau su ja 20 val kol daktare Puziene manes neishgelbejo
QUOTE(kristinap @ 2009 02 19, 19:51)
gali stanginantis apsikakoti ir to niekaip nesuvaldytum
na turetu buti neeelabai malonu
QUOTE(kincioskis @ 2009 02 21, 08:31)
Susidomejusi, jauciu, kad tai as (kaip tik dar laukiau taksi ka ir tavo apziura ejo i pabaiga). Kadangi tu anksciau gimdysi tai papasakok, ar tu tareisi su Sakalauskaite,kad butent ji priimtu tavo mazyli ar ne. As vis dar neapsisprendiu ar vaiuoti na ura ar tartis...
kitas tau klausimelis, ar inai ko laukiesi?...man va jau 29 sav. bet daktare man dar nepasake,nes sako kad anksti...o man jau kakaip labai velu atrodo... inoma tai nera taip svarbu,tik gal labiau smalsu...
kitas tau klausimelis, ar inai ko laukiesi?...man va jau 29 sav. bet daktare man dar nepasake,nes sako kad anksti...o man jau kakaip labai velu atrodo... inoma tai nera taip svarbu,tik gal labiau smalsu...
Aha, tikrai tu
Del tarimosi su D.Sakalauskaite as vis dar irgi neapsisprendziu...nors man jau kaip ir pats laikas butu apsisprest.... jau 33 savaites.... bet kol kas linkstu prie to, kad nesitarti...kazkaip apie RK ligonines daktarus vien tik geri atsiliepimai, mano nestumas (tfu-tfu-tfu) be jokiu didesniu komplikaciju, taigi manau, nelabai kas ir pasikeis, jei gimdysiu konkreciai pas kazkoki gydytoja - vis tiek ta turesiu padaryti pati ...
Vis pagalvoju, kad jei gimdymo metu uzsinoresiu kazkokios ypatingos prieziuros ar demesio - visada vietoje galesiu duot pinigu tuo metu budinciam daktarui....
Be to, daktaras dar ne viskas, juk didziausia darba atlieka akusere, tai jei jau noret, kad viskas butu pagal tavo norus - reiketu tartis su visa komanda - ir daktare ir akuserem ir dar vaiku gydytojais ir pan....
Na zodziu, issipleciau as cia...nes pati vis dar galvoju..... ir mama vis tikina, kai susitinkam, kad del svetos ramybes susitarciau, o as kazkaip galvoju, kad neverta.....
O del lyties - tai man daktare patvirtino tik per 30 sav echoskopija. Kai dare 16 savaiciu - klausiau, bet pareiske, kad nemato..... (nors daugelis nestukiu butent tokiu metu ir suzino leliaus lyti).... gal jos taktika tokia - nenori suklysti ar ka.....
tai mes kazkur 27 savaiciu ejome i 3D/4D echo, ten mum pasake, kad tikriausiai mergyte, o 30 sav D.Sakalauskaite ta pati pasake, taigi jau perkames rozinius drabuzelius
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 02 21, 07:53)
SOS Merginos, kas ruoshiasi gimdyti RK jei netycia pataikysite ant daktares Grazinos Sherupicienes ir akusheres Danutes pamainos, rekit, klykit, bet reikalaukite kito daktaro,inkvizitore, gaunanti malonuma kankinant, toks jausmas kad jai neshtukes trukdo gyventi, kai ji pirma karta padare man kaklelio patikrinima, pasijutau kaip po ishprievartavimo, ishsikankinau su ja 20 val kol daktare Puziene manes neishgelbejo
tai gal detaliau galit aprašyti - KĄ TOKIO JI PADARĖ?? Ka reiškia tas eksperimentavimas? kaip ji jus kankino??
O akušerė Danutė ką jums padarė? (ar ji tokia senučiukė neaukšta?)
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 02 21, 08:53)
Aha, is tikruju, ka butent jos padare?
Jau ir senoj temoj maciau si pasisakyma (tiesiog copy-paste padaryta...), tai gal ir paaiskinima koki galima butu imest - kas/kaip/kodel buvo ne taip?
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 02 21, 08:53)
Atleisk, bet tai tave Domža ar Puzienė išgelbėjo? Ir kokiais gi ten konkrečiai eksperimentais ji užsiiminėjo tas 20 valandų? Labai jau žiauriai tavo kaltinimai skamba, bet nekonkrečiai... Juk kitų merginų, per paskutines savaites pas šią daktarę papuolusių, atsiliepimai labai normalūs
Na gerai papasakosiu
Atvaziavom 10 ryte su nubegusiais vandenimis, Serupiciene patikrino kakleli, galvojau numirsiu nuo skausmo kaip ji tikrino ( po to ji tikrino gal 7-8 kartus skausmas ne ka mazhesnis,kaskart apsiverkdavau ish skausmo, o kai ta pacia procedura atliko Puzhiene ir daktaras Gintautas Domzha ( superinis beje) skausmo nebuvo visai- skirtuma zhinau)
Tai va po patikrinimo ji pareishke kad cia ne tie vandenys nubego arba kad ash apsisisiojau ( lyg nezhinau skirtumo) ir paleido namo, Parvazhiavus namo man nubego antra porcija vandenu, tai shi karta ji patikejo kad tie vandenys
ir pagulde i patologini, nes kaklelis nebuvo atsidares
11 val ji man leido skatinamuosius, po to pasake kad suleis vaistu kurie pades atpalaiduoti tam tikrus raumenis, o ish tikruju suleido migdomuosius ( atseit nakti nieks negimdo) pajutau kad smingu bet po 10 val skatinamuju taip ir neuzmigau, kai vilties mane uzmigdyti nebeliko vel pradejo skatinti ir jau leido antibiotikus nes vakutis tiek valandu be vandenu. Taip ash prasikankinau iki ju pamainos pabaigos 8 val ryto, tiek Danute tiek ta atseit daktare pastoviai bambejo , kokia ash nepakanti skausmui ir kaip ash cia uzmigt negaliu ir t. t. Pasikeitus pamainoms mane pagaliau ishgelbejo, suleido epidurini ir padare cezari, Aciu daktarui Gintautui Domzhai kuris padare cezario pjuvi ir isheme ish mane smano prisikankinusi suneli.
Na jei tai nesiskaito experimentavimu???? 28 val praleisti tokiu diletanciu kompanijoje, tikrai veikia psihika, Aciu Dievui mano vaikelis sveikutis, kitaip skusciausi i sveikatos ministerija ar dar kur nors.
Atvaziavom 10 ryte su nubegusiais vandenimis, Serupiciene patikrino kakleli, galvojau numirsiu nuo skausmo kaip ji tikrino ( po to ji tikrino gal 7-8 kartus skausmas ne ka mazhesnis,kaskart apsiverkdavau ish skausmo, o kai ta pacia procedura atliko Puzhiene ir daktaras Gintautas Domzha ( superinis beje) skausmo nebuvo visai- skirtuma zhinau)
Tai va po patikrinimo ji pareishke kad cia ne tie vandenys nubego arba kad ash apsisisiojau ( lyg nezhinau skirtumo) ir paleido namo, Parvazhiavus namo man nubego antra porcija vandenu, tai shi karta ji patikejo kad tie vandenys
ir pagulde i patologini, nes kaklelis nebuvo atsidares
11 val ji man leido skatinamuosius, po to pasake kad suleis vaistu kurie pades atpalaiduoti tam tikrus raumenis, o ish tikruju suleido migdomuosius ( atseit nakti nieks negimdo) pajutau kad smingu bet po 10 val skatinamuju taip ir neuzmigau, kai vilties mane uzmigdyti nebeliko vel pradejo skatinti ir jau leido antibiotikus nes vakutis tiek valandu be vandenu. Taip ash prasikankinau iki ju pamainos pabaigos 8 val ryto, tiek Danute tiek ta atseit daktare pastoviai bambejo , kokia ash nepakanti skausmui ir kaip ash cia uzmigt negaliu ir t. t. Pasikeitus pamainoms mane pagaliau ishgelbejo, suleido epidurini ir padare cezari, Aciu daktarui Gintautui Domzhai kuris padare cezario pjuvi ir isheme ish mane smano prisikankinusi suneli.
Na jei tai nesiskaito experimentavimu???? 28 val praleisti tokiu diletanciu kompanijoje, tikrai veikia psihika, Aciu Dievui mano vaikelis sveikutis, kitaip skusciausi i sveikatos ministerija ar dar kur nors.
QUOTE(kincioskis @ 2009 02 21, 08:31)
Man gydytoja labai anksti pasakė kad bus mergina, kokią 20 sav. gal tai priklauso ir nuo irangos kuri yra naudojama echoskopijiai. Kai mano vyras pabande paklausti ar si informacija patikima, gydytoja paklause "Ar jus moterisju lytiniu organu neatpazistate" ) Tai ir laukiame merginos...
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 02 21, 17:59)
Bet tai šakės, su nubėgusiais vandenimis ir be jokios veiklos tiek laikė
Aukit ir stiprėkit Gerai, kad viskas gerai baigėsi...
QUOTE(Merisier @ 2009 02 21, 18:01)
Bet tai šakės, su nubėgusiais vandenimis ir be jokios veiklos tiek laikė
Aciu, ir jums besiruoshiancioms gimdyti , sveikatos ir stiprybes
Visas kitas personalas ir daktarai buvo superiniai, ir apzhiurinejo ir mokino kaip maitinti, kaip prizhiureti, ir shiaip tikrai faina aplinka buvo, gera ligonine, zhinoma daiktu nemazhai veztis reikia, bet tikrai neskriagino jei prireikia kazko.
Galite drasiai gimdyti shioje ligonineje, tik ne pas pacios zhinote ka .
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 02 21, 16:59)
Na gerai papasakosiu
8 val ryto, tiek Danute tiek ta atseit daktare pastoviai bambejo , kokia ash nepakanti skausmui ir kaip ash cia uzmigt negaliu ir t. t. Pasikeitus pamainoms mane pagaliau ishgelbejo, suleido epidurini ir padare cezari, Aciu daktarui Gintautui Domzhai kuris padare cezario pjuvi ir isheme ish mane smano prisikankinusi suneli.
8 val ryto, tiek Danute tiek ta atseit daktare pastoviai bambejo , kokia ash nepakanti skausmui ir kaip ash cia uzmigt negaliu ir t. t. Pasikeitus pamainoms mane pagaliau ishgelbejo, suleido epidurini ir padare cezari, Aciu daktarui Gintautui Domzhai kuris padare cezario pjuvi ir isheme ish mane smano prisikankinusi suneli.
nu tau jau tikrai!!! Ka reiškia nepakanti skausmui, kai leidžia skatinamuosius.... taigi koks skausmas ohohoh ?? ir viršūne .28 valandas.....ir tiek laikyt vaikutį be vandenų...
O ta DANUTĖ - kaip atrodė....? sena bobučiukė ar ne?
O prie Domžos ir aš gimdžiau - nu labai fainietis daktaras - labai malonus, man patiko
QUOTE(Arvena @ 2009 02 21, 19:01)
nu tau jau tikrai!!! Ka reiškia nepakanti skausmui, kai leidžia skatinamuosius.... taigi koks skausmas ohohoh ?? ir viršūne .28 valandas.....ir tiek laikyt vaikutį be vandenų...
O prie Domžos ir aš gimdžiau - nu labai fainietis daktaras - labai malonus, man patiko
AHA sena mazhyte, kuda tokia