Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(silagele @ 2009 03 26, 19:06)
Šian MB su mažamečiu sūnum irgi buvo įleisti laukti akušerinio koridoriuje.

jei apačioj leido pabūti, tai jei kas pasiimtų Vip palatą, kurių 2 iš 3 irgi ten yra, tik, kad kitam gale, turbūt irgi nedraustų g.gif gaila neužklausiau apie tai rolleyes.gif nors jei gulėsiu 2-3dienas, nepražūsim nepasimačiusios su vyresnėle, apsiribosim telefonais rolleyes.gif

QUOTE(Neraitė @ 2009 03 26, 20:31)
O ką leliukui? Pampersiukų taip įsivaizduoju, ar rūbelių iškarto reikės nežinau  g.gif

Taip - pampersą ir drabužėlius. Nors kai pirmąją gimdžiau, pampersų nebuvau nusipirkusi, davė savus, o drabužėlių sakė neimt, nes vystys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gupija @ 2009 03 26, 20:44)
tikrai rūbelių reikės. Ir kaldrytės leliui.

ir kaldrytę pasiėmei į gimdyklą?
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 03 26, 22:31)
O ką leliukui? Pampersiukų taip įsivaizduoju, ar rūbelių iškarto reikės nežinau  g.gif

Paimkite rūbelius, maloniau kai vaikelį aprengia savais rūbeliais, nes kitu atveju į palas suvynios.
Mano rinkinukas leliui:
pampersiukas,
bodžiukas,
kombinzonėlis (ištisi šliaužtai),
vilnonės kojinytės,
kepurytė.

Dekiuko į gymdyklą neimsiu.
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2009 03 26, 19:48)
O sakykit gal kuri žinot, ką konkrečiai reikia imti į gimdyklą? Galėčiau susidėti namie jau į atskirą krepšelį  smile.gif

žr. temos 10 psl. - Merisier pateikė išsamų sąrašėlį mirksiukas.gif

QUOTE(kristinap @ 2009 03 26, 20:55)
ir kaldrytę pasiėmei į gimdyklą?

vakar man pasakė, kad rekomenduoja dėkiuką pasiimt, nes kai daug gimdyvių užvažiuoja, tai nespėja išskalbt. Nebūtinai į dėt gimdymo krepšį - bent su kitais daiktais, kuriuos per gimdymą pasaugos ir jei prisireiks, atneš personalas į gimdymą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kliopka @ 2009 03 25, 15:12)
sveikos merginos.nesčia pirmą kartą, visą informaciją žinau tik iš šio forumo.neisivaizduoju kai prireiks važiot į ligoninę, baisu unsure.gif  noriu gimdyti RK papasakokit apie tuos pamokeles, kaip ten įsirašyti ???ar tai mokama??????? ir ar verta tartis su gydytoju??? dėkoju  biggrin.gif  ir laukiu atsakimų

na as gimdysiu tercia krata, bet po tokio ilgo laikotarpio daug kas pasiketem, abu kartus gimdziau RK
mano manymu i pamokeles praverstu nueiti tuo labiau, kad pirmas gimdymas, paskambink tel.Nr.2610492 ir uzsiregisruok, artimiausia paskaitele balandzio 8d.13val. paskaitos nemokomos(kaip supratau), kai pasiskambinsi uzklausk

del susitarimo su gyd. jau pati turi spersti, as kai pirma karta gimdziau tariausi, bet pagimdziau labai greitai, tai mano gyd. nespejo atvaziuoti, antra karta nesitariau, gimdymas taip pat sklandziai vyko, tik akusere man nelabai patiko, na tiksliau jos komentarai, ,kadangi tai buvo labai senai net jos vardo neprisimenu, buvo pagyvenusi moteriske, bet seip savo darba atliko gerai
si karta dar pati svarstau ar tartis g.gif drauge preis du metus taresi tik su akusere ir man rekomendavo ja, turiu jos tel. Nr. bet kol kas dar neskambinau.

aciu visom, kurios jau pagimde ir dalinasi savo patirtimi ir patarimais, manau tikrai pravers smile.gif

Atsakyti
Gimdziau ir as RK pries menesi. Lankiau ju paskaiteles (jos nemokamos), bet su niekuo nesitariau, tiesiog atvaziavau kai jau nubego vandenys ir prasidejo saremiai - atvaziavau nakti, mane apziurejo, uzpildem dokumentus, padare man klizma (kaip supratau tai sprendzia daktare per apziura daryti ar ne, nes paziuri kiek dar yra laiko iki pacio gimdymo) ir nuvede i gimdykla. Labai dekinga daktarei ir akuserei uz ju nelengva darba - jos ji atliko puikiai! Jokiu erzinanciu repliku, tik malonus demesys ir reikalingas paskatinimas. Lenkiu galva pries naujagimiu skyriaus gydytoja, kad taip profesionaliai stebejo mano maziuka. Dekoju sesutems uz pagalba man ir mano maziukui. Vienu zodziu RK personalas tikrai puikus ir antra vaika noreciau gimdyti tik RK thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JURGITAQ @ 2009 03 27, 13:32)
na as gimdysiu tercia krata, bet po tokio ilgo laikotarpio daug kas pasiketem, abu kartus gimdziau RK
mano manymu i pamokeles praverstu nueiti tuo  labiau, kad pirmas gimdymas, paskambink tel.Nr.2610492 ir uzsiregisruok, artimiausia paskaitele balandzio 8d.13val. paskaitos nemokomos(kaip supratau), kai pasiskambinsi uzklausk

del susitarimo su gyd. jau pati turi spersti, as kai pirma karta gimdziau tariausi, bet pagimdziau labai greitai, tai mano gyd. nespejo atvaziuoti, antra karta nesitariau, gimdymas taip pat sklandziai vyko, tik akusere man nelabai patiko, na tiksliau jos komentarai, ,kadangi tai buvo labai senai net jos vardo neprisimenu,  buvo pagyvenusi moteriske, bet seip savo darba atliko gerai
si karta dar pati svarstau ar tartis g.gif  drauge preis du metus taresi tik su akusere ir man rekomendavo ja, turiu jos tel. Nr. bet kol kas dar neskambinau.

aciu visom, kurios jau pagimde ir dalinasi savo patirtimi ir patarimais, manau tikrai pravers smile.gif

ačiū labai už informaciją. ir sekmės jums 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
jelenyte112 visu pirma sveikinu 4u.gif , o gal pameni gyd. ir akuseres pavarde?
Atsakyti
Gimdžiau RK spalio gale. Tariausi su gyd. Šilkūnu. Viskas kaip ir labai gerai praėjo, išskyrus nuskausminimą. Kadangi norėjau epidūrinės nejautros atėjo anesteziologė, kuri kaip vėliau supratau neteisingai apskaičiavo reikalingų nejautrau vaistų kiekį, nes atėjus stūmimo laikui nieko nejaučiau - gerai, kad buvau lankius gimdymo pamokėles BAK tai teoriškai žinojau ką ir kaip daryti, nes jokių stangų nejaučiau. Tačiau viskas praėjo sklandžiai, gavome 9 balus pagal abgar skalę. Dar kas RK patiko, kad gavom tą "pagerintą" palatą, kurioje visą laiką galėjau būti su vyru. Ji kainavo parai 200 Lt, bet man svarbu buvo kad visi būtume kartu.
Dar galiu geruoju paminėti visas akušeres ir seseles kurios mus prižiūrėjo, o vat vaikų gydytoja labai nepatiko, nepamenu jos pavardės, bet jau tokia susiraukus ir oficiali - lyg aš ten viską turėčiau žinoti...
Atsakyti
QUOTE(Egliukazzz @ 2009 03 28, 18:21)
Gimdžiau RK spalio gale. Tariausi su gyd. Šilkūnu. Viskas kaip ir labai gerai praėjo, išskyrus nuskausminimą. Kadangi norėjau epidūrinės nejautros atėjo anesteziologė, kuri kaip vėliau supratau neteisingai apskaičiavo reikalingų nejautrau vaistų kiekį, nes atėjus stūmimo laikui nieko nejaučiau - gerai, kad buvau lankius gimdymo pamokėles BAK tai teoriškai žinojau ką ir kaip daryti, nes jokių stangų nejaučiau. Tačiau viskas praėjo sklandžiai, gavome 9 balus pagal abgar skalę. Dar kas RK patiko, kad gavom tą "pagerintą" palatą, kurioje visą laiką galėjau būti su vyru. Ji kainavo parai 200 Lt, bet man svarbu buvo kad visi būtume kartu.
Dar galiu geruoju paminėti visas akušeres ir seseles kurios mus prižiūrėjo, o vat vaikų gydytoja labai nepatiko, nepamenu jos pavardės, bet jau tokia susiraukus ir oficiali - lyg aš ten viską turėčiau žinoti...

g.gif vat del mano viso kuno uztirpimo CP metu manau irgi anesteziologe kalta, kad kazka ne taip padare su epiduro doze verysad.gif
bet svarbiausia, kad viskas gerai baigesi. o gyd Silkunas superinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JURGITAQ @ 2009 03 28, 14:55)
jelenyte112 visu pirma sveikinu 4u.gif , o gal pameni gyd. ir akuseres pavarde?

Jeigu teisingai pamenu tai daktare Raguckiene ir akusere Jelena 4u.gif
Atsakyti
Viena kovinukė šiandieną pagimdė.
Sakė VIP palatos šian jau užimtos. (jei kas jų tikisi, šian negimdykit biggrin.gif )
Paguldė į dvivietę ir leido kartu apsigyvent JB, iki prireiks apgyvendint dar vieną soske.gif
berods RK dabar pikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2009 03 30, 20:44)
berods RK dabar pikas  smile.gif

Na gi ziuriu ten paskutiniu metu visa laik pikas....Tegu man iki geguzes-birzelio dar viena gimdikla ir pora palatu padaro lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti