sveikos merginos.nesčia pirmą kartą, visą informaciją žinau tik iš šio forumo.neisivaizduoju kai prireiks važiot į ligoninę, baisu noriu gimdyti RK papasakokit apie tuos pamokeles, kaip ten įsirašyti ???ar tai mokama??????? ir ar verta tartis su gydytoju??? dėkoju ir laukiu atsakimų
QUOTE(zirzekle @ 2009 03 25, 12:04)
Sveikutes, kas del klizmu, tai man dare . labai bijojau to klizmavimo, bet pasirodo nera taip baisu visai
...jo, tik svarbiausia suspėt dabėgt poto iki atitinkamos vietos
QUOTE(byne @ 2009 03 25, 13:15)
Dar turiu vieną patarimą , jei būtų, kad jums kirptų tarpvietę, palatoj, gulėdamos lovoj, nemaukit kelnaičių su įklotais, tiesiog pasiklokit paklotėlį ir tiek. Greičiau sugis siūta tarpvietė. Maukit kelnaites, tik kai vaikštot. Grįžusios namo, savo lovoj ir klokite paklotėlį, kol sugysite
aš taip dariau pirmąsyk, bet gulėjau tada viena, tai...- bet kaip daryt, jei palatoje dvi mamytės - pas kitą lankosi vyras ir kt. svetimi tau žmonės ...
Taigi šiandien gavau poliklinikoj palaiminimą tęsti priežiūrą stacionare.
Išrašė siuntimą komentuojant, kad tikrai kartais sunku numatyti ir suprast, kada ten jiems reikia to siuntimo. Sakė, kad buvo neseniai čia mėn. bėgyje atvejis, kai vyras atskubėjo paimt siuntimo tada, kai žmona jau atvyko į GN gimdyt su pernešiotu terminu . Taigi- sako, oi, kokių kuriozų nutinka. Todėl, sakė, gal ir verta atsargai dėl šv. ramybės turėti ir siuntimą.
QUOTE(silagele @ 2009 03 25, 16:42)
aš taip dariau pirmąsyk, bet gulėjau tada viena, tai...- bet kaip daryt, jei palatoje dvi mamytės - pas kitą lankosi vyras ir kt. svetimi tau žmonės ...
O kame problema, kad jie lankosi? Juk guli užsiklojus Taigi lankytojai neina šniūrais ir nesėdi ištisą dieną, kad neturėtum nė minutės kelnaitėms užsimaut, kai reikia. Nu galų gale, paėmei ir paprašei, kad minutei išeitų . Su antru lelium gulėjom dviese palatoj, bet tame jokios problemos neiškilo
Prieš metus RK buvo griežtos lankymo valandos... Ar dabar dar taip pat? Ar vaikams vis dar neleidžia lankyti?
QUOTE(Saulyčiukas @ 2009 03 25, 22:10)
Prieš metus RK buvo griežtos lankymo valandos... Ar dabar dar taip pat? Ar vaikams vis dar neleidžia lankyti?
bent ant durų tai nurodyta labai konkrečiai ir berods, kiek minėjo, žiūri griežtai
QUOTE(silagele @ 2009 03 26, 00:56)
bent ant durų tai nurodyta labai konkrečiai ir berods, kiek minėjo, žiūri griežtai
man tai žiauru, kad nematysiu savo žiogelio keletą dienų , bet iš kitos pusės labai gerai, jog riboja lankymą, nes kai gimdžiau prieš tris metus man labai nepatiko, kad pas kaimynę ėjo šniūrais ir dar nešini paltais . Tikiuosi šiais metais neteks koliotis
QUOTE(silagele @ 2009 03 25, 22:56)
as kai gulejau dar vasario men, krikstasunis 5 metu buvo atejes lankyti, tai kazkaip matyt praeiti galima
QUOTE(zirzekle @ 2009 03 26, 17:47)
as kai gulejau dar vasario men, krikstasunis 5 metu buvo atejes lankyti, tai kazkaip matyt praeiti galima
gali būti, kad prasmuko- juk ten durys nerakintos ir nieks nebudi prie įėjimo Šian MB su mažamečiu sūnum irgi buvo įleisti laukti akušerinio koridoriuje.
Šian apsilankiau su siuntimu. Užvedė mano ligos istoriją.
Dabar ruošiamės susitikimui su .
Paaiškino, kad į gimdyklą leis neštis tik gimdymui reikalingų daiktų maišiuką. O atsineštus kitus daiktus (tašes) saugos atskiroje tam sandėliuoti skirtoje patalpoje, kur taip pat savo persirengtus drabužius paliks ir kartu gimdyme dalyvausiantis artimas žmogus (vyras ar kt.)
O sakykit gal kuri žinot, ką konkrečiai reikia imti į gimdyklą? Galėčiau susidėti namie jau į atskirą krepšelį
QUOTE(Neraitė @ 2009 03 26, 21:48)
O sakykit gal kuri žinot, ką konkrečiai reikia imti į gimdyklą? Galėčiau susidėti namie jau į atskirą krepšelį
Aš imsiu:
šlepetes,
chalatą,
naktinius (dėl viso pikto, nes ligoninė išskiria),
negazuoto vandens,
šokolado plytelę,
paklotus,
įklotą,
vienkartines kelnaites ir mažojo maišelį.
O ką leliukui? Pampersiukų taip įsivaizduoju, ar rūbelių iškarto reikės nežinau
QUOTE(Neraitė @ 2009 03 26, 20:31)
ar rūbelių iškarto reikės nežinau
tikrai rūbelių reikės. Ir kaldrytės leliui.