Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Ksiusha @ 2009 03 20, 17:16)
Siaip tai as pati paklausiau smile.gif Bet mano klausimas buvo ne kur Vln gimdyti, o ar KMUK (kur, beje, mane ir pasigulde trumpam buvo), ar RK. Tai kaip ir minejau - leido nevaziuoti i Kns, bet grieztai liepe RK. Manau, pasiteirauk, kurioje ligonineje tau butu geriau gimdyti del GD:)

A,supratau.Per kita vizita pas gine pasiteirausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 22, 10:49)
as tikiu,kad visi atvejai individualus,bet is atitinkamos imties kazkoki vidurki isvesciau biggrin.gif  juokauju aisku... siaip netiketai uzgriuvo naujienos,kad tikriausiai CP gresia,tai kazkaip subalamutino mano vius planus gimdymo...o jau ir vienkartiniu triusikeliu prisipirkau, ir paketu kruva blush2.gif

tai nepergyvenk, pravers ir tie triusikeliai vienkartiniai ir paketai. man po CP labai praverte tos tinklines kelnaites thumbup.gif ir dideli paketai, juk vistiek kraujuosi...na nebent ne visos kraujuoja g.gif

P.s-o po CP lialiu atnese gal po 10 min kai atveze mane is operacines i pooperacine palata. is karto idave jam papuli bigsmile.gif o as tai vos susigaudziau kas cia vyksta, bet paskui atsipeikejau thumbup.gif kadangi as pagimdziau po 21val, tai maziuka buvo palike gal pusvalandukui kad patrauktu priespienio. o ligoninej prabuvau 9 dienas. bet ne del CP
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzekle: 22 kovo 2009 - 14:53
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 22, 11:49)
as tikiu,kad visi atvejai individualus,bet is atitinkamos imties kazkoki vidurki isvesciau biggrin.gif  juokauju aisku... siaip netiketai uzgriuvo naujienos,kad tikriausiai CP gresia,tai kazkaip subalamutino mano vius planus gimdymo...o jau ir vienkartiniu triusikeliu prisipirkau, ir paketu kruva blush2.gif

o del ko CP gresia? blush2.gif
atsiprasau uz smalsuma... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejusi @ 2009 03 22, 14:56)
o del ko CP gresia?  blush2.gif
atsiprasau uz smalsuma...  blush2.gif

kai buvom tada RK echo darytis pasake,kad man placentos pirmaeiga...kad ji pakls mazai sansu,o tokiu atveju tik CP g.gif nu nieko, tik pradejau svarstyti apie galimybe tartis su daktare... g.gif biski susibalamuinusi esu kolkas ir nezinau kaip cia protingiau pasielgti...vyras tik uz tai,kad tartis ir viskas...
visa laika galvojau,kad imsime ta palata, kur su vyry galetume abu ramiai "apsigyventi", bet jei laikys kad ir savaite tai 200 X 7 jau gaunasi sumele...plius jei tarsiuosi dar kazkek kastuos (aisku neisivaizduoju kiek)...nu zodziu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 22, 10:49)
as tikiu,kad visi atvejai individualus,bet is atitinkamos imties kazkoki vidurki isvesciau :

labai statistiškai pakalbėjai lotuliukas.gif

QUOTE(kincioskis @ 2009 03 22, 16:39)
visa laika galvojau,kad imsime ta palata, kur su vyry galetume abu ramiai "apsigyventi", bet jei laikys kad ir savaite tai 200 X 7 jau gaunasi sumele...plius jei tarsiuosi dar kazkek kastuos (aisku neisivaizduoju kiek)...nu zodziu

na, žinok ir gauti tą palatą ne visada turi garantijos- jos gi negali rezervuot. O šeip tai kai didelis antplūdis tai ir be mokesčio ten apgyvendina-viena vasarinukų mamytė gyrėsi ten pakliuvus thumbup.gif. Žėk gal ir pasiseks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 22, 17:39)
kai buvom tada RK echo darytis pasake,kad man placentos pirmaeiga...kad ji pakls mazai sansu,o tokiu atveju tik CP g.gif  nu nieko, tik pradejau svarstyti apie galimybe tartis su daktare... g.gif biski susibalamuinusi esu kolkas ir nezinau kaip cia protingiau pasielgti...vyras tik uz tai,kad tartis ir viskas...
visa laika galvojau,kad imsime ta palata, kur su vyry galetume abu ramiai "apsigyventi", bet jei laikys kad ir savaite tai 200 X 7 jau gaunasi sumele...plius jei tarsiuosi dar kazkek kastuos (aisku neisivaizduoju kiek)...nu zodziu blush2.gif

jei bus planinis CP, tai dazniausiai is anksto daktarai paskiria data ir laika (siek tiek anksciau nei numatyta tikroji gimdymo data)..... tai manau tau visi tarimosi klausimai tokiu atveju turetu atkristi savaime.
Manau, kad ji tave ir operuotu (na, nebent atostogautu tuo metu)
Tu gal jos uzklausk atsargiai, kaip tie CP daromi, ji papasakos, ir manau suprasi, kas ir kaip ir zinosi, reikes atskirai tartis ar ne..
Atsakyti
sveikos nestuke.gif

QUOTE(mashik @ 2009 03 20, 19:30)
sveikos 4u.gif
buvau viena is tu 10 praejusi savaitgali  smile.gif  tai jei kas idomu  - klauskite. O siaip galiu pasakyti kad RK kolektyvas tkrai profesionalus. Ir esu labai dekinga visam personalui kurie padejo gimti musu suneliui ir padejo juo rupintis pirmomis dienomis.

didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif

seip viskas idomu nuo.. iki, maciau nestuke.gif kuruos ruosiasi RK gimdyti jau pakankamai klausimu uzdave, dabar kogero tik laiko nebelieka atsakyti, kai lelius gime mirksiukas.gif

aciu visoms, kad dalinates info, manau praves, nes nusprendziau nebesiblaskyti ir trecia karta RK ligonineje gimdyti, tik vis neramina ar tartis su gyd. ar su akusere, ar is vis nesitarti g.gif ?
Viena padruske pries beveik pora metu taresi tik su akusere Liuda,gal kas apie ja girdejote?Ar dar dirba?gaila pvardes nezinau, tel.Nr.tik jos dave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejusi @ 2009 03 22, 17:53)
jei bus planinis CP, tai dazniausiai is anksto daktarai paskiria data ir laika (siek tiek anksciau nei numatyta tikroji gimdymo data)..... tai manau tau visi tarimosi klausimai tokiu atveju turetu atkristi savaime.
Manau, kad ji tave ir operuotu (na, nebent atostogautu tuo metu)
Tu gal jos uzklausk atsargiai, kaip tie CP daromi, ji papasakos, ir manau suprasi, kas ir kaip ir zinosi, reikes atskirai tartis ar ne..

po poros savaiciu isklausinesiu smile.gif
o kaip tau paskutinis apsilankymas pas daktare,kazka israso, kokius dokumentus ta prasme,ar nieko? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 22, 20:09)
po poros savaiciu isklausinesiu smile.gif
o kaip tau paskutinis apsilankymas pas daktare,kazka israso, kokius dokumentus ta prasme,ar nieko? blink.gif

na kad dar paskirtas vienas pasimatymas - balandzio 1... smile.gif
jei iki to laiko pagimdysiu - tai jo nebus, o jei ne, tai manau, duos siuntima i ligonine, nes po termino jau reikes ligoninej, atrodo, kasdiena lankytis....
Atsakyti
QUOTE(JURGITAQ @ 2009 03 22, 18:34)
Viena padruske pries beveik pora metu taresi tik su akusere Liuda

prieš beveik mėnesį ji priėmė maniškį sūnų thumbup.gif Esu labai patenkinta- superinė akušerė.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 03 22, 20:16)
prieš beveik mėnesį ji priėmė maniškį sūnų  thumbup.gif Esu labai patenkinta- superinė akušerė.

o tareisi su ja?
Atsakyti
QUOTE(JURGITAQ @ 2009 03 23, 08:53)
o tareisi su ja?

ne. Tiesiog buvo jos pamaina.
Atsakyti