Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(gupija @ 2009 03 21, 18:05)
gimdžiau beveik prieš mėnesį. Prieš tai domėjausi irgi. Jokių siuntimų nereikėjo- taip buvo pasakyta.

Vilnietėm tai taip jokių siuntimų nereikia,bet jai iš kitų miestų atvyksta tai reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 03 21, 17:05)
gimdžiau beveik prieš mėnesį. Prieš tai domėjausi irgi. Jokių siuntimų nereikėjo- taip buvo pasakyta.

QUOTE(Lina444 @ 2009 03 21, 17:11)
Vilnietėm tai taip jokių siuntimų nereikia,bet jai iš kitų miestų atvyksta tai reikia  4u.gif

Dabar personalas pageidauja - reikalauja, kad nėščioji važiuodama pas juos į konsultaciją turėtų siuntimą, prieš savaitę dar tai pabrėžė vedėja, kitu atveju jiems ligonių kasos už nėščiosios apžiūrą nesumoka. Kitas reikalas jei jau važiuoji gimdyti, tada aišku jokių siuntimų nereikia.
Ir tokioj situacijoj jei sueina 40 sav ir dar negimdai, poliklinika turi išduoti siuntimą į ligoninę ir jau ten seka tavo būklę, atlieka tyrimus.
Info kaip sakiau savaitės senumo, tiesiai iš vedėjos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, ziuriu apie siuntimus i RK kalbat...
pasidalinsiu ir as.po gulejimo savaites RK akuseriniam, kai buvau nestuke.gif 38 sav, patys gydytojai liepe atvaziuoti po savaites konsultacijai ir tureti siuntima (esu nevilniete). israse man gine ta siuntima ir RK laisvai prieme. kai vaziavau gimdyti i RK, buvo 39sav 3 dienos, nuvaziavau su saremiais ir niekas neuzsimine apie joki siuntima ( o as jo ir neturejau), prieme ir tiesiai i gimdykla bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2009 03 21, 18:20)
Dabar personalas pageidauja - reikalauja, kad nėščioji važiuodama pas juos į konsultaciją turėtų siuntimą, prieš savaitę dar tai pabrėžė vedėja, kitu atveju jiems ligonių kasos už nėščiosios apžiūrą nesumoka. Kitas reikalas jei jau važiuoji gimdyti, tada aišku jokių siuntimų nereikia.
Ir tokioj situacijoj jei sueina 40 sav ir dar negimdai, poliklinika turi išduoti siuntimą į ligoninę ir jau ten seka tavo būklę, atlieka tyrimus.

aišku kaip sakant atsarga gėdos nedaro galima visais atvejais siuntimuką turėti tiesiog ramumo dėlei''jeigu ką'' mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2009 03 21, 17:20)

drinks_cheers.gif
šeip tai buvau parašius paraidžiui tai, kas ant skyriaus durų užrašyta smile.gif
Ir ginė dar paaiškino, kad galiu jau sutart su poliklinikos gine, kad išrašytų siuntimą - t.y. poliklinika tuom lyg perduoda priežiūrą stacionarui. Ten užvedama ligos istorija ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2009 03 21, 19:58)
Ir ginė dar paaiškino, kad galiu jau sutart su poliklinikos gine, kad išrašytų siuntimą - t.y. poliklinika tuom lyg perduoda priežiūrą stacionarui. Ten užvedama ligos istorija ir t.t.

ale įdomu g.gif Mano ginekologė prieš mėnesį skambinosi būtent RK vedėjai klausti, ar tikrai reikalauja siuntimų, nes aš buvau paprašius, kad išrašytų. Buvo atsakyta, kad nereik jokių siuntimų cool.gif
Atsakyti
ir as papasakosiu savo ispudzius apie gimdyma.

tiesa, gimdziau pries pusmeti.

gimdyma prieme gyd. Zaliunas, buvau susitarus, dare planini CP. ne viskas sklandziai vyko, gimda niekaip nenorejo susitraukineti, kraujavau apie 20 min, aciu Dievui ir gydytojui likau gyva ir su gimda, nors ir pasigavau gimdos infekcija. nieko, isgyde mane gyd. Puziene kartu su Zaliunu.

teko ligonineje praguleti 9 dienas. personalas visas superinis, tikrai buvau priziureta kaip karalaite (gal gydytojai jautiesi kalti del tos infekcijos, nors as suprantu, kad taip galejoatsitikti bet kam, pretenziju neturiu). tik lankymo valandos, oj kaip grieztai priziuredavo, kad nieks ne lankymo valandom neuzeitu. ir dar, ilgai svarsciau ar rasyt ar ne, bet vis delto pasakysiu, naujagimiu skyriuje dirba tokia sesele, rusakalbe (gal klystu, bet akcentas buvo), blondine, jauna, iki 30 metu, auksta ir liekna, vardo neatsimenu, tai neduok Dieve su ja susidurti. viena nakty, kai mano vaikeliui labai skaudejo pilvuka ir jis niekaip negalejo nusiraminti, verke iki 3 nakties, nuvariau pirma karta i naujagimiu skyriu kad padetu, visgi vaikas pirmas, nezinau kaip elgtis ir darbas ju toks, tai espumizano dave. vaiaks nusiramino bet po 5 min vel pradejo klykti. as ir vel pedinu aju antra karta, man asaros byra, sirdi skauda, kodelmano vaikiukas taip verkia, o ji pamaciusi mane tarpdury, nepatikesit, sako: galiu tik migdomuosius duoti, o jei jis trukdo jums miegot tai palikite man.
norejau ja uzmust uz toki jos darba.
tai va, gaila vardo neatsimenu, nes mano manymu jai negalima tokio darbo dirbti.
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2009 03 21, 15:47)
jo ten su lankymu dabar griežtai aš kai buvau su mažium tai vyras galėdavo tik ateiti lankymo valandose kitaip net neįleisdavo skambindavo vyras kad ateičiau maišiuką pasiimti  biggrin.gif  o vaikų irgi nė pro kur vieną kartą vyrui pavyko prasibrauti su vaikais kad ateitų broliuko pažiūrėti,o kitus kartus kaip vedėsi tai ne,ne,ne  schmoll.gif  dar labai priklauso ant kokių sesučių užsirausi  mastau.gif  kai anuos kartus gimdžiau tai yra anksčiau tai be problemų leisdavo bet kada dėl lankymo man labai nepatinka  g.gif

iskilo man toks paprastas klausimas del to lankymo: o jei mes imtumem ta seimynine palata uz 200 lt vyro neisvarytu gal,m?
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 22, 08:45)
iskilo man toks paprastas klausimas del to lankymo: o jei mes imtumem ta seimynine palata uz 200 lt vyro neisvarytu gal,m?

tai greičiausiai kad ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2009 03 22, 07:52)
tai greičiausiai kad ne  smile.gif

ok tada ax.gif
pasakykite man tos,kurioms RK cezari dare-kiek laiko guleote ligonineje, kaip greitai leliuka pamatete? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(latex @ 2009 03 21, 23:54)
ir as papasakosiu savo ispudzius apie gimdyma.
.........
kai mano vaikeliui labai skaudejo pilvuka ir jis niekaip negalejo nusiraminti, verke iki 3 nakties, nuvariau pirma karta i naujagimiu skyriu kad padetu, visgi vaikas pirmas, nezinau kaip elgtis ir darbas ju toks, tai espumizano dave. vaiaks nusiramino bet po 5 min vel pradejo klykti. as ir vel pedinu aju antra karta, man asaros byra, sirdi skauda, kodelmano vaikiukas taip verkia, o ji pamaciusi mane tarpdury, nepatikesit, sako: galiu tik migdomuosius duoti, o jei jis trukdo jums miegot tai palikite man.
norejau ja uzmust uz toki jos darba.
tai va, gaila vardo neatsimenu, nes mano manymu jai negalima tokio darbo dirbti.

.. o kaip tu įsivaiduoji, ką ji turėjo tokioj situacijoje tau pasakyti ar padaryti ? unsure.gif

QUOTE(kincioskis @ 2009 03 22, 07:45)

neišvarytų, bet jeigu jis pvz. išvyktų ir bandytų apie kokią 21 val įeit, tai gal ir neįleistų g.gif

kas dėl CP, kiek tokių atvejų pasakojimų girdėjau, kiekvienai skirtingai įvyksta ir reabilitacija skirtingai pasiseka. Nemanau, kad tau vienareikšmiškai galės pasakyt. unsure.gif Pagal taisyklę tai laiko apie savaitę.
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2009 03 22, 10:17)
.. o kaip tu įsivaiduoji, ką ji turėjo tokioj situacijoje tau pasakyti ar padaryti ?  unsure.gif
neišvarytų, bet jeigu jis pvz. išvyktų ir bandytų apie kokią 21 val įeit, tai gal ir neįleistų g.gif 

kas dėl CP, kiek tokių atvejų pasakojimų girdėjau, kiekvienai skirtingai įvyksta ir reabilitacija skirtingai pasiseka. Nemanau, kad tau vienareikšmiškai galės pasakyt. unsure.gif Pagal taisyklę tai laiko apie savaitę.

as tikiu,kad visi atvejai individualus,bet is atitinkamos imties kazkoki vidurki isvesciau biggrin.gif juokauju aisku... siaip netiketai uzgriuvo naujienos,kad tikriausiai CP gresia,tai kazkaip subalamutino mano vius planus gimdymo...o jau ir vienkartiniu triusikeliu prisipirkau, ir paketu kruva blush2.gif
Atsakyti