Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

[quote=kincioskis,2009 03 19, 17:23]
ziurek, kad tfu tfu tfu 29 diena abi ten ir nepasiliktumem lotuliukas.gif

lotuliukas.gif gali but ir taip ax.gif
Atsakyti
[quote=Ksiusha,2009 03 18, 17:24]
[quote=susidomejusi,2009 03 18, 18:17]
o kodel PRIVALESI ten gimdyt... g.gif ?
smile.gif

O todel, kad turiu tokia mazyte problemele - gestacini diabeta unsure.gif O Vln cia vienintele vieta, kur "ant to" specializuojasi smile.gif Kadangi pasireiske labai velai ir pakankamai lengva forma (galiu "susitvarkyti" cukru dietomis), tai leido nevaziuoti i Kns klinikas gimdyti ax.gif
[/quote]

Oho blink.gif Man irgi gestacinis(skyre tik dieta).Bet nieko nesake del to,kur gimdyt.O kas tau sake?Gine?
Aptiko kaip ir sia savaite tiktai(nors iki galo taip ir nesutaria ar yra jis man ar ne)tai gal veliau ir man pasakys,kad gimdyt tik RK g.gif
Atsakyti
QUOTE(LiolikP @ 2009 03 16, 17:23)
Na klausikit kokiu nesamoniu ka tik isgirdau....Vaziavo mano puske per sias iseigines gimdit, norejo i RK o greitosios vairuotijas pasake kad dabar kiekviena diena priima skirtingos ligonines, tipo sia deina priima tik AK...Na gi nuveze ten apiformino, o jei reikejo darit cezari...tai pralauke nuo 9 ryto iki 2 val...vis vietos nebuvo...kol vaikelis nenurate jau pats ateit...Na galu gale vislas beigesi visdelto cezariu...ir visos gimdos netekimu, 1.5 dienos reanimacijoi...o vaiukas vandenu prisigere...Vat kaip linksma...

Perskaičiau info dėl greitosios veiksmų ir supanikavau. Pati planavau į ligoninę važiuoti su greitąja, nes neturime su kuo palikti pirmagimio, todėl nors ir vyras labai pageidauja būti šalia manęs,bet jam teks rūpintis mūsų zuikiu ir nuvežti į ligoninę niekaip negalės.
Pasiskambinau draugei gydytojai ir ji pasakė, jog gimdyves ir chirurginius ligonius greitoji veža į tas ligonines, kur pageidauja pacientai. Dėl šventos ramybės patarė susiskambinti su greitąja. Aš taip ir padariau, maloni moteriškė patikino, jog gimdyvės tikrai vežamos į tą ligoninę, kurią pageidauja, nes dauguma jau būna susitarusios su gydytojais.
Esant reikalui, drąsiai galite kviestis greitają.
Atsakyti
gimdziau RK prieme Gimdima Jurate Druskiene super moteris istikruju , aisku su ja jau buvau susitarus ! gimditi jinai mane galima pasakiti priverte paciai rolleyes.gif . nes as jau ten rekiau ir virui sakiau atneskit dokumentus cesariui pasirasisiu , o ji pasake aiskiai, tau jis nereikalingas ir as pagimdziau pati ! Sauni moteris , pirma karta maciau kad taip rupintusi kad pjovimu nebutu , nors galejo papjauti ir viskas , o jinai su manim cackinosi 10 val po vandenio nuleidimo ! as jos vietoi , nuo mano riksmu isproteciau ! Jai didelis DEKUI
Atsakyti
QUOTE(Josa @ 2009 03 20, 16:12)
Perskaičiau info dėl greitosios veiksmų ir supanikavau. Pati planavau į ligoninę važiuoti su greitąja, nes neturime su kuo palikti pirmagimio, todėl nors ir vyras labai pageidauja būti šalia manęs,bet jam teks rūpintis mūsų zuikiu ir nuvežti į ligoninę niekaip negalės.
Pasiskambinau draugei gydytojai ir ji pasakė, jog gimdyves ir chirurginius ligonius greitoji veža į tas ligonines, kur pageidauja pacientai. Dėl šventos ramybės patarė susiskambinti su greitąja. Aš taip ir padariau, maloni moteriškė patikino, jog gimdyvės tikrai vežamos į tą ligoninę, kurią pageidauja, nes dauguma jau būna susitarusios su gydytojais.
Esant reikalui, drąsiai galite kviestis greitają.

na klausik, tikiosi tavo tiesa...nes jau pati persigandau. Seip labiau noriu vaziuot su greitaja, maza kas kelije gali atsitikt, o dar vyras darbe tuo momentu gali but, pati tikrai bijosiu uz vairo sest....Ir priima is greitosios manau greiciau, pas juos gi ten viskas "shvacina". Tai gi tikiosi viskas bus ciki, svarbiausia, kad ligoninei vietu butu. Nes per pamokele sake kad per iseigines buvo 10 gymdanciu o tik 3 gymdiklos, tai akusere sake net neisivaizduoju kaip apsisukom blink.gif O treciadieni jau pustusti ligonine buvo...vat ir pataikik...
Atsakyti
QUOTE(iruncia @ 2009 03 20, 15:39)
Oho blink.gif Man irgi gestacinis(skyre tik dieta).Bet nieko nesake del to,kur gimdyt.O kas tau sake?Gine?
Aptiko kaip ir sia savaite tiktai(nors iki galo taip ir nesutaria ar yra jis man ar ne)tai gal veliau ir man pasakys,kad gimdyt tik RK g.gif

Siaip tai as pati paklausiau smile.gif Bet mano klausimas buvo ne kur Vln gimdyti, o ar KMUK (kur, beje, mane ir pasigulde trumpam buvo), ar RK. Tai kaip ir minejau - leido nevaziuoti i Kns, bet grieztai liepe RK. Manau, pasiteirauk, kurioje ligonineje tau butu geriau gimdyti del GD:)
Atsakyti
QUOTE(LiolikP @ 2009 03 18, 14:54)
...Pasakojo kad su tais gimdimais kaip uzeian, per iseigine sake iskart 10 moteriskiu gimde, o dabar puse palatu tusciot...

sveikos 4u.gif
buvau viena is tu 10 praejusi savaitgali smile.gif tai jei kas idomu - klauskite. O siaip galiu pasakyti kad RK kolektyvas tkrai profesionalus. Ir esu labai dekinga visam personalui kurie padejo gimti musu suneliui ir padejo juo rupintis pirmomis dienomis.
Atsakyti
QUOTE(mashik @ 2009 03 20, 18:30)
sveikos 4u.gif
buvau viena is tu 10 praejusi savaitgali  smile.gif  tai jei kas idomu  - klauskite. O siaip galiu pasakyti kad RK kolektyvas tkrai profesionalus. Ir esu labai dekinga visam personalui kurie padejo gimti musu suneliui ir padejo juo rupintis pirmomis dienomis.

sveikute smile.gif
pirmiausiai sveikiname tave 4u.gif
o pasakok viska nuo pradziu: koks daktaras prieme gimdyma, cezaris ar pati gimdei, tareisi ar nea...viska viska iki smulkmenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mashik @ 2009 03 20, 19:30)
sveikos 4u.gif
buvau viena is tu 10 praejusi savaitgali  smile.gif  tai jei kas idomu  - klauskite. O siaip galiu pasakyti kad RK kolektyvas tkrai profesionalus. Ir esu labai dekinga visam personalui kurie padejo gimti musu suneliui ir padejo juo rupintis pirmomis dienomis.

mashik, mes su tavim turejom viena diena gimdyt !!!
turejom susitikti ligoninej 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tai papasakok viska nuo pradziu, kodel anksciau, ar buvai susitarus, kaip gimdei (pati, CP, su/be epiduro), kas prieme gimdyma (gyd/akuseres vardai, viskas idomu), kiek prabuvai ligoninej, kuo maitino, kaip ten aplinka apskritai, kai tiek daug gimdyviu vienu metu ...
na zodziu, kiek prisiminsi, tiek ir papasakok, mum gi smalsu labai blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
šian buvau RK.
Tai buvo pamatyta tokia trumpa info prie akušerinio skyriaus:

Konsultacijos atliekamos jau turint poliklinikos siuntimą. ir tarp 11-15 val.

Vaikai iki 12 m. neįleidžiami

Lankymas 11-13 ir 17-19h. (labai trumpai blink.gif , tai vadinasi visi vyrai subėga vienu metu vos ne doh.gif )

Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2009 03 21, 16:03)
šian buvau RK.
Tai buvo pamatyta tokia trumpa info prie akušerinio skyriaus:

Vaikai iki 12 m. neįleidžiami

Lankymas 11-13 ir 17-19h. (labai trumpai  blink.gif , tai vadinasi visi vyrai subėga vienu metu vos ne doh.gif )

jo ten su lankymu dabar griežtai aš kai buvau su mažium tai vyras galėdavo tik ateiti lankymo valandose kitaip net neįleisdavo skambindavo vyras kad ateičiau maišiuką pasiimti biggrin.gif o vaikų irgi nė pro kur vieną kartą vyrui pavyko prasibrauti su vaikais kad ateitų broliuko pažiūrėti,o kitus kartus kaip vedėsi tai ne,ne,ne schmoll.gif dar labai priklauso ant kokių sesučių užsirausi mastau.gif kai anuos kartus gimdžiau tai yra anksčiau tai be problemų leisdavo bet kada dėl lankymo man labai nepatinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2009 03 21, 15:03)

gimdžiau beveik prieš mėnesį. Prieš tai domėjausi irgi. Jokių siuntimų nereikėjo- taip buvo pasakyta.
Atsakyti