Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Dryžuota @ 2009 02 18, 14:57)

ar reikalauja, kad teciai butu plaucius persisviete ar siaip kokiu sveikatos pazymu? nes kiek zinau kiekviena gydytoja kitaip daro.

mums nereikejo jokiu pazymu.

O del klizmos, tai manes net nepaklause. Tai ir be klizmos pagimdziau. Nieko blogo nenutiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2009 02 19, 14:36)
o kokia savo klizmute turejai, kad jiem netiko?

Reikia vienkartines klizmutes. Ju galima nusipirkti vaistineje Tilto g. prie ligonimes. Nes as kai Akropolio vaistineje pasakiau kokios man klizmutes reikia, tai nesuprato ko as noriu, ir sake kad tokiu nebuna doh.gif
Atsakyti
pasakykit jus man liaudiskai ir tvirai,kas gali nutikti nepasidarius klizmos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 02 19, 19:21)
pasakykit jus man liaudiskai ir tvirai,kas gali nutikti nepasidarius klizmos? blush2.gif

gali stanginantis apsikakoti ir to niekaip nesuvaldytum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sara33 @ 2009 02 19, 17:24)
Nes as kai Akropolio vaistineje pasakiau kokios man klizmutes reikia, tai nesuprato ko as noriu, ir sake kad tokiu nebuna  doh.gif

tikriausiai ant blogos vaistininkes pataikei smile.gif as pirkau akropolio eurovaistineje sausio menesi - turi triju skirtingu dydziu - 1l, 2l ir 3l. Tik kad taip ir nepanaudojau nusipirkus blush2.gif

QUOTE(kincioskis @ 2009 02 19, 19:21)

as irgi to labai bijojau, nors ir nepaleido viduriu pries gimdyma, kaip daug kam buna, bet neapsikakojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2009 02 19, 14:36)
o kokia savo klizmute turejai, kad jiem netiko? as turiu mikrolax, tai rgi gali netikti?
gal visai durnai pasirodysiu, bet po kiek laiko klizmute suveikia?niekad neteko bandyti tokio dalyko blush2.gif

Mikrolax klizma netinka,nes ji praktiskai nieko neisvalo.Tik pacia pradzia.As pries gimdyma (CZ) dariau ryte namie mikrolaca o kai i RK nuvaziavau man ir ta normalia pastate doh.gif tai patikek manim supratau kodel reikia vandens klizmos. Nes atsiprasant tiek sudo dar isejo,kad... lotuliukas.gif
O klizma reikalinga,kad per gimdyma neapsikakotum.O CZ atveju,patikek, apie kakojima po operacijos net baisu pagalvot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shery @ 2009 02 19, 21:43)
Mikrolax klizma netinka,nes ji praktiskai nieko neisvalo.Tik pacia pradzia.As pries gimdyma (CZ) dariau ryte namie mikrolaca o kai i RK nuvaziavau man ir ta normalia pastate doh.gif  tai patikek manim supratau kodel reikia vandens klizmos. Nes atsiprasant tiek sudo dar isejo,kad... lotuliukas.gif 
O klizma reikalinga,kad per gimdyma neapsikakotum.O CZ atveju,patikek, apie kakojima po operacijos net baisu pagalvot ax.gif

oj labai aciu uz issamu atsakyma. o as net 3 dar nusipirkusi turiu tas klizmutes doh.gif
viskas, ryt varau ieskot tu vienkartiniu. o kazin 1 l talpos uztenka ar didesne? tai kai ta klizma padaro-is karto varai i wc? g.gif o gal ir paciai galima ja pasidaryti ar nelabai?oj man kokia baisi ir nemaloni si procedura atrodo, kad bijau labiau nei gimdymo atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 02 18, 20:17)
Sveikos esamos ir būsimos mamytės 4u.gif
Šiandien kaip tik buvau pas savo daktarytę, D.Sakalauskaitę, kuri ir dirba RK, tai kadangi savaitgalį persaičiau visą jau šiai dienai uždarytą temą apie RK tai turėjau jai keletą klausimukų tongue.gif 
Kai paklausiau ar tetukams reikia kokių pažymų apie sveikatą tai net nustebo blush2.gif  tiek tepasakė,kad jei tetukas serga,sloguoja, peršąlęs ar dar kažkas-tokių žinoma neleidžia...
Kitas klausimas buvo ar yra tikimybė,kad nebus vietų,tai...niekda aišku negali žinoti,kas bus net rytoj,bet pasak jos tai mažai tikėtina,nes laaabai mažai,tuo labiau,kad AK jau atvėrė duris smile.gif
Papildyta:
Tiesa gal kas ketina gimdyti ar jau yra gimdžiusi pas daktarę Sakalauskaitę? Įdomu kokia patirtis su ja...pasidalinkite ax.gif

Kincioskis, as irgi lankausi pas Sakalauskaite. Treciadieni buvau apie 16.20. O tu gal tuo metu iseidinejai ?

Dryzuota, paskaitos RK vyks kovo 4 ir kovo 14 (ar 18...nepamenu), bandyk skambint, gal dar pavyks uzsirasyti
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2009 02 19, 22:50)
oj labai aciu uz issamu atsakyma. o as net 3 dar nusipirkusi turiu tas klizmutes doh.gif
viskas, ryt varau ieskot tu vienkartiniu. o kazin 1 l talpos uztenka ar didesne? tai kai ta klizma padaro-is karto varai i wc? g.gif o gal ir paciai galima ja pasidaryti ar nelabai?oj man kokia baisi ir nemaloni si procedura atrodo, kad bijau labiau nei gimdymo atrodo doh.gif

Jo nueini i prieskambari prie WC. atsiguli ant sono ir supila.Pati abejoju,kad pasidarytum.Nebent vyras padarys,bet irgi labai abejoju ar nores tau slanga i uzpakali kist tongue.gif Turek butinai tuoletinio popieriaus,nes ten nera. O pramusa,tai iskart lotuliukas.gif as galvojau,kad nedaeisiu poros zingsniu iki tuliko lotuliukas.gif doh.gif Nera ten nieko tokio baisaus mirksiukas.gif nemaloni procedura,bet...
Seip istiesu jei taves neklaus del klizmos,tai pati paklausk.Nes pvz as visai nesigailiu,kad man padare.Po CZ lengviau buvo..
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2009 02 19, 21:50)

tos vienkartines is Tilto g. vaistines yra apie 1,7 l. pats tas ir gerai isvalo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shery @ 2009 02 20, 10:25)
Jo nueini i prieskambari prie WC. atsiguli ant sono ir supila.Pati abejoju,kad pasidarytum.Nebent vyras padarys,bet irgi labai abejoju ar nores tau slanga i uzpakali kist tongue.gif  Turek butinai tuoletinio popieriaus,nes ten nera. O pramusa,tai iskart lotuliukas.gif  as galvojau,kad nedaeisiu poros zingsniu iki tuliko lotuliukas.gif  doh.gif  Nera ten nieko tokio baisaus mirksiukas.gif  nemaloni procedura,bet...
Seip istiesu jei taves neklaus del klizmos,tai pati paklausk.Nes pvz as visai nesigailiu,kad man padare.Po CZ lengviau buvo..

blush2.gif dekui labai, zinosiu bent kaip ta procedura daro. zinau as ta visa aplinka, nes tik antradieni isejau is tos ligonines.o vis pagalvodavau eidama i ta wc kam ten ta lova, maniau gimdyves guldo kai nera vietu, o dabar viskas paaiskejo doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejusi @ 2009 02 20, 00:46)
Kincioskis, as irgi lankausi pas Sakalauskaite. Treciadieni buvau apie 16.20. O tu gal tuo metu iseidinejai ?

Susidomejusi, jauciu, kad tai as (kaip tik dar laukiau taksi ka ir tavo apziura ejo i pabaiga). Kadangi tu anksciau gimdysi tai papasakok, ar tu tareisi su Sakalauskaite,kad butent ji priimtu tavo mazyli ar ne. As vis dar neapsisprendiu ar vaiuoti na ura ar tartis... smile.gif
kitas tau klausimelis, ar inai ko laukiesi?...man va jau 29 sav. bet daktare man dar nepasake,nes sako kad anksti...o man jau kakaip labai velu atrodo... ax.gif inoma tai nera taip svarbu,tik gal labiau smalsu... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kincioskis: 21 vasario 2009 - 07:32