sveikos
turiu klausimeli toms, kas taresi pas Domza... kiek pinigeliu jam davete ir kaip pats gimdymas patiko?
QUOTE(vaival @ 2009 03 18, 10:37)
Jei vaikas karščiuoja virš 38, tai gydytoja pati atžygiuoja. Šiaip tai tyrimus juk tik poliklinikoj gali paimti.Temperatūra iki 38 (skatina organizmo imunitetą).
Tai kad pas mus apie 40 buvo...as iki 38.5 net nenumusineju....
QUOTE(JURGITAQ @ 2009 03 18, 10:23)
gal, bet manau nedaug yra gyd. kurie atsisako kai duodi, bet gi patys pacientai juos ir sugadina
Papildyta:
Gal kuri planuojate dalyvauti paskaiteleje balandzio 8d. 13val. RK?
As uzsirasiau, tikiuos dar pilva panesiu balandzio 8d.?
Papildyta:
as jau planuoju namie su lelka but balandzio 8
o ta paskaita apie gimdyma ar prieziura bus? nes siandien 13.00 val irgi vyks paskaita (apie vaikucio prieziura)
QUOTE(JURGITAQ @ 2009 03 18, 09:23)
parasykit sitai mamytei, kuri laukia iki paskutines minutes, kokiu tel skambinti, pabandyziu ir as uzsiregistruoti...nes laiko dar turiu
Papildyta:
QUOTE(susidomejusi @ 2009 03 18, 10:15)
jo jo...laukia taves jau praktiniai uzsiemimai
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 18, 11:21)
parasykit sitai mamytei, kuri laukia iki paskutines minutes, kokiu tel skambinti, pabandyziu ir as uzsiregistruoti...nes laiko dar turiu
2610492
as tai sian leksiu, na nebent aptingesiu iki pietu , ir oras nekoks...
QUOTE(LiolikP @ 2009 03 18, 10:31)
aciu
uzsiregistravau...balandzio 22 ir 29 dienai (pirma kiek supratau apie gimdyma, kita apie viska jau po )...tikiuosi dar panesiu savo pilvuziuva ir gyventoja jame
QUOTE(susidomejusi @ 2009 03 18, 11:15)
o ta paskaita apie gimdyma ar prieziura bus? nes siandien 13.00 val irgi vyks paskaita (apie vaikucio prieziura)
smagu, nedaug tau liko, sekmes
jo, pirma paskaita apie gimdyma , kita apie pogimdyvine prieziura.
QUOTE(LiolikP @ 2009 03 18, 11:31)
LiolikP, papasakok, ka siandien sakys idomaus,
mano masinyte nevaziuoja, o su viesuoju transportu labai jau tingiu tokiu oru......
QUOTE(susidomejusi @ 2009 03 18, 13:41)
mano masinyte nevaziuoja, o su viesuoju transportu labai jau tingiu tokiu oru......
tikrai labai idmu, ar verta ten sudalyvauti?
QUOTE(susidomejusi @ 2009 03 18, 13:41)
Na siandien pasakojo ka reikia turet su savim, kokios yra palataos, pora paride...gymdiklos buvo uzimtos. O seip atsakinejo i visus klausimus ir labai issamei, ir apie nuskausminima, ir kada i ligonine vaziuoti, ir apie visokius ekstra atvejus, kai pvz vaika reikia replem tempt ir t.t. Seip manau verta buvo sudalivaut, as negailiuosi. Pasakojo kad su tais gimdimais kaip uzeian, per iseigine sake iskart 10 moteriskiu gimde, o dabar puse palatu tusciot...Beja mokamos palatos kainuoja 200 Lt-para. O jei yra laisva 2-viete, tai norint nakti vyruj galima lova "nupirlt" ar tai uz 32 ar tai uz 35 LT
QUOTE(Ksiusha @ 2009 03 18, 18:10)
Nes pasirinkimo neturiu - privalesiu gimdyti RK, o nuvykti nepasiseke
o kodel PRIVALESI ten gimdyt... ?
Papildyta:
Kincioskis,
sakei, buvai pas Sakalauskaite RK echo darytis,
tai man ryt irgi pasiule pas ja butent i ligonine atvaziuot, kad su tuo geresniu aparaciuku jau paziuretu - vis tik paskutine echo...
sakei, kad lyg jai saldainiu nesei, ane? Bet siaip ten nemokamai gi? ar kaip?