Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(silagele @ 2009 03 17, 10:57)

...bet ji kalbėt tai gi galėjo? tuomet jai reikejo vietoj AK issiaiskint ir issakyti, ko jai butent reikia ir galėjo mobiliu pasiskambint i RK ir issikviest taksi ir vaziuot kur ji nori, o ne sedet ir laukt  kol, kazkas kazka su ja padarys unsure.gif

Ką jūs čia pripezėjot ar pati suprantat? lotuliukas.gif Nu nebent pajuokaut norėjot ax.gif
Atsakyti
Sveikos noriu pagirti sia gyd. Diana Sakalauskaite. Dare man cezario pjuvi su gyd. Puziene. Esu labai dekinga joms abiems.

gydytoja Diana
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2009 03 17, 15:22)
Sveikos noriu pagirti sia gyd. Diana Sakalauskaite. Dare man cezario pjuvi su gyd. Puziene. Esu labai dekinga joms abiems.

gydytoja Diana

o gal gali placiau blush2.gif ? ar buvai susitarius? ar cezaris buvo planuotas?
aciu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Keli Mutu @ 2009 03 17, 13:56)
Ką jūs čia pripezėjot ar pati suprantat? lotuliukas.gif Nu nebent pajuokaut norėjot ax.gif

kas stengiasi suprast, tas visada supras cool.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejusi @ 2009 03 17, 09:00)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
na zinai gi visko buna.... masinos neuzsiveda ar pan.....  biggrin.gif  biggrin.gif
beje, kelinta ryt pas Sakalauskaite eini? As apie 16.00. Jau visa menesi nebuvau, tai taip laukiu.....  blush2.gif

as 15 val,tai prasilenksim smile.gif
nebuvau pas ja RK echoskopuotis tuo rimtesniu aparatu, kur kraujotaka paziuri...gavosi taip,kad vyras susirgo tai islekiau porai dienu i kaima...kokia blogaas zmona...bet gera mama nestuke.gif biggrin.gif
reikes ryt is naujo tartis blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
sveikos nestuke.gif
as kadangi kaip ir apsisprendziau gimdyti RK, tai ilindau paskaityneti apie RK atsilepimus ir seip ivairios info
pati gimdziau sioje ligonineje du kartus, tik kad tai buvo pries 11m., kogero viskas pasikeite per tiek meteliu, tada kaip ir viskas sklandziai vyko smile.gif
QUOTE(susidomejusi @ 2009 03 17, 10:00)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
na zinai gi visko buna.... masinos neuzsiveda ar pan.....  biggrin.gif  biggrin.gif
beje, kelinta ryt pas Sakalauskaite eini? As apie 16.00. Jau visa menesi nebuvau, tai taip laukiu.....  blush2.gif

o jus su Sakalauskiene susitare?

QUOTE(silagele @ 2009 03 17, 16:10)
kas stengiasi suprast, tas visada supras  cool.gif

na nesupratau ko cia butu galima nesuprasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(JURGITAQ @ 2009 03 17, 19:43)

as nesitarsiu, gal pasiseks ir ji budes, kai mano lelius nuspres gimt...
o jei ne - tikiuosi ir be tarimosi viskas sklandziai praeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JURGITAQ @ 2009 03 17, 18:43)
sveikos nestuke.gif
as kadangi kaip ir apsisprendziau gimdyti RK, tai ilindau paskaityneti apie RK atsilepimus ir seip ivairios info
pati gimdziau sioje ligonineje du kartus, tik kad tai buvo pries 11m., kogero viskas pasikeite per tiek meteliu, tada kaip ir viskas sklandziai vyko smile.gif

na nesupratau ko cia butu galima nesuprasti g.gif

ji 'aite' 4u.gif (detalesnė info poste žemiau mirksiukas.gif ).. ji toookia jauna bigsmile.gif
QUOTE(Amelita @ 2009 03 17, 14:22)

gydytoja Diana
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silagele: 17 kovo 2009 - 19:28
QUOTE(silagele @ 2009 03 17, 19:24)
ji 'aite' 4u.gif (detalesnė info poste žemiau  mirksiukas.gif ).. ji toookia jauna  bigsmile.gif

jauna ir gal dar kysiu nesugadinta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 18, 09:24)
jauna ir gal dar kysiu nesugadinta lotuliukas.gif

gal, bet manau nedaug yra gyd. kurie atsisako kai duodi, bet gi patys pacientai juos ir sugadina ax.gif
Papildyta:
Gal kuri planuojate dalyvauti paskaiteleje balandzio 8d. 13val. RK?
As uzsirasiau, tikiuos dar pilva panesiu balandzio 8d.?
Atsakyti
QUOTE(JURGITAQ @ 2009 03 18, 10:20)
bet gi patys pacientai juos ir sugadina ax.gif

tikra tiesa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LiolikP @ 2009 03 17, 10:08)
Na ka as zinau kodel tai isejo, seip ji tokai paprasta...cia as buciau visa ligonine ir netik ant koju sukelus, o toji sedejo ir lauke...na kas jau padarita nepakeisi...bet gi gyditoju poziuris mane apstulbino...
Beja, gal ne labai i tema, bet dar ta pacia diena suzinojau kad atseit pas vaika gyd. i namuz galima iskviest tik kai vaikui maziau negu 1 metukai....gerai o jei 1.5 metuku tai temt ji i poliklonika su temperatura  blink.gif , nesamone...prisimenu jau i mokikla vaiksciojau, ir mama daznai gyditoja namo kviesdavo....o dabar...tik zino kaip mokescius didint ir paslaugu kokibe prastint...na va...issiliajau  doh.gif

Jei vaikas karščiuoja virš 38, tai gydytoja pati atžygiuoja. Šiaip tai tyrimus juk tik poliklinikoj gali paimti.Temperatūra iki 38 (skatina organizmo imunitetą).
Atsakyti