Na klausikit kokiu nesamoniu ka tik isgirdau....Vaziavo mano puske per sias iseigines gimdit, norejo i RK o greitosios vairuotijas pasake kad dabar kiekviena diena priima skirtingos ligonines, tipo sia deina priima tik AK...Na gi nuveze ten apiformino, o jei reikejo darit cezari...tai pralauke nuo 9 ryto iki 2 val...vis vietos nebuvo...kol vaikelis nenurate jau pats ateit...Na galu gale vislas beigesi visdelto cezariu...ir visos gimdos netekimu, 1.5 dienos reanimacijoi...o vaiukas vandenu prisigere...Vat kaip linksma...
QUOTE(LiolikP @ 2009 03 16, 15:23)
Na klausikit kokiu nesamoniu ka tik isgirdau....Vaziavo mano puske per sias iseigines gimdit, norejo i RK o greitosios vairuotijas pasake kad dabar kiekviena diena priima skirtingos ligonines, tipo sia deina priima tik AK...Na gi nuveze ten apiformino, o jei reikejo darit cezari...tai pralauke nuo 9 ryto iki 2 val...vis vietos nebuvo...kol vaikelis nenurate jau pats ateit...Na galu gale vislas beigesi visdelto cezariu...ir visos gimdos netekimu, 1.5 dienos reanimacijoi...o vaiukas vandenu prisigere...Vat kaip linksma...
ogo o ar ji buvo susitarusi su kuo iš RK? aš susitarusi ir į nėščiosios knygelę vedėja uždėjo savo antspaudą ir pasirašė, turbūt tam, kad nelikčiau už RK durų
Nu siaubas?.. Dar ir taip būna?..
Kaip čia suprasti "priima skirtingos ligoninės"?
Aš dar mažai domėjausi, bet galvojau, kad nuvažiuoji vos ne į bet kurią ligoninę (na, kurioj priima gimdymus) ir turi priimt. Juk negi gatvėj gimdysi šiais laikais?.. Pataisykit mane, jeigu klystu...
Aš dar mažai domėjausi, bet galvojau, kad nuvažiuoji vos ne į bet kurią ligoninę (na, kurioj priima gimdymus) ir turi priimt. Juk negi gatvėj gimdysi šiais laikais?.. Pataisykit mane, jeigu klystu...
QUOTE(silagele @ 2009 03 16, 14:00)
Man keista, kad dauguma neužfiksuojat vieno dalyko- ten personalas gi kasdien keičiasi
bet nepaisant šito- RK personalas visas be išimties labai malonus ir paslaugus. Gimdžiau 2 vaikus ten, niekam nemokėjom ir gavom ne ką mažiau nei tada, kai buvau susitarus
QUOTE(Bezlėja @ 2009 03 16, 15:52)
galvojau, kad nuvažiuoji vos ne į bet kurią ligoninę (na, kurioj priima gimdymus) ir turi priimt.
taip, jei važiuoji pati. O greitoji nėra taksi ir tikrai neveš ten, kur tu nori
QUOTE(kristinap @ 2009 03 16, 16:50)
ogo o ar ji buvo susitarusi su kuo iš RK? aš susitarusi ir į nėščiosios knygelę vedėja uždėjo savo antspaudą ir pasirašė, turbūt tam, kad nelikčiau už RK durų
Ne jinai nesitare...seip cia jos 5 gimdinas 1-as buvo cezaris, 2 -pati, 3,4 cezaris...seip sako jei tiak cesariu tai is vis negalima paciai gimdit...
Bet seip gal kiauliskai nuskambes, bet manau "nedave" tai ir nesijudino iki paskutines min...
QUOTE(Bezlėja @ 2009 03 16, 16:52)
Nu siaubas?.. Dar ir taip būna?..
QUOTE(gupija @ 2009 03 16, 17:05)
taip, jei važiuoji pati. O greitoji nėra taksi ir tikrai neveš ten, kur tu nori
Na seip kai 2006 metai vaziavau gimdit, veze greitoji ir paklause kur vezt...pasakiau i RK, nors pagal gyvenamaja vieta priklausau VGN, ir nieko nesakidami ten nuveze...Prisimenu pacioi ligoninei truputi burbuliavo, kodel...o as sakau gyvenu pagal VGN, o prirasita rajone, tai prie jusu Prieme, na ten po manes iskart cigoniuke nepilnamete , be dokumentu atveze, su visu taboru...tai as jiem po to turbut jau kaip dovana buvau
QUOTE(LiolikP @ 2009 03 16, 17:03)
nors pagal gyvenamaja vieta priklausau VGN
pirmą kartą girdžiu, kad pagal gyvenamąją vietą skirsto Važiuoji gi kur nori.
QUOTE(gupija @ 2009 03 16, 19:18)
pirmą kartą girdžiu, kad pagal gyvenamąją vietą skirsto Važiuoji gi kur nori.
jei vaziuoji savo transportu - vaziuoji, kur nori, visur turi priimt (na, nebent rimtai vietu nebutu),
o greitosios, kiek zinau, susisiekia su ligoninem ir jau patys nusprendzia, kur vaziuot... taip kad jei nera galimybes savu transportu, geriau jau taksi kviest
Na tikrai nerizikuosiu ir jau gimdydama nezadu su greitosios vairuotoju koliotis pr grasindama jam bandyti priversti vezti i RK ves mane tas, kuris prie viso sito gerio ir grozio pilvuke prisidejo
QUOTE(gupija @ 2009 03 16, 16:05)
bet nepaisant šito- RK personalas visas be išimties labai malonus ir paslaugus. Gimdžiau 2 vaikus ten, niekam nemokėjom ir gavom ne ką mažiau nei tada, kai buvau susitarus
džiaugiuos už tave
QUOTE(LiolikP @ 2009 03 16, 17:03)
Ne jinai nesitare...seip cia jos 5 gimdinas 1-as buvo cezaris, 2 -pati, 3,4 cezaris...seip sako jei tiak cesariu tai is vis negalima paciai gimdit...
Bet seip gal kiauliskai nuskambes, bet manau "nedave" tai ir nesijudino iki paskutines min
Bet seip gal kiauliskai nuskambes, bet manau "nedave" tai ir nesijudino iki paskutines min
siaubinga ir labai apmaudu del tokiu pasekmiu
...bet ji kalbėt tai gi galėjo? tuomet jai reikejo vietoj AK issiaiskint ir issakyti, ko jai butent reikia ir galėjo mobiliu pasiskambint i RK ir issikviest taksi ir vaziuot kur ji nori, o ne sedet ir laukt kol, kazkas kazka su ja padarys
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 17, 08:46)
Na tikrai nerizikuosiu ir jau gimdydama nezadu su greitosios vairuotoju koliotis pr grasindama jam bandyti priversti vezti i RK ves mane tas, kuris prie viso sito gerio ir grozio pilvuke prisidejo
na zinai gi visko buna.... masinos neuzsiveda ar pan.....
beje, kelinta ryt pas Sakalauskaite eini? As apie 16.00. Jau visa menesi nebuvau, tai taip laukiu.....
QUOTE(silagele @ 2009 03 17, 09:57)
džiaugiuos už tave
...bet ji kalbėt tai gi galėjo? tuomet jai reikejo vietoj AK issiaiskint ir issakyti, ko jai butent reikia ir galėjo mobiliu pasiskambint i RK ir issikviest taksi ir vaziuot kur ji nori, o ne sedet ir laukt kol, kazkas kazka su ja padarys
Na ka as zinau kodel tai isejo, seip ji tokai paprasta...cia as buciau visa ligonine ir netik ant koju sukelus, o toji sedejo ir lauke...na kas jau padarita nepakeisi...bet gi gyditoju poziuris mane apstulbino...
Beja, gal ne labai i tema, bet dar ta pacia diena suzinojau kad atseit pas vaika gyd. i namuz galima iskviest tik kai vaikui maziau negu 1 metukai....gerai o jei 1.5 metuku tai temt ji i poliklonika su temperatura , nesamone...prisimenu jau i mokikla vaiksciojau, ir mama daznai gyditoja namo kviesdavo....o dabar...tik zino kaip mokescius didint ir paslaugu kokibe prastint...na va...issiliajau
QUOTE(LiolikP @ 2009 03 17, 10:08)
Beja, gal ne labai i tema, bet dar ta pacia diena suzinojau kad atseit pas vaika gyd. i namuz galima iskviest tik kai vaikui maziau negu 1 metukai....gerai o jei 1.5 metuku tai temt ji i poliklonika su temperatura , nesamone...prisimenu jau i mokikla vaiksciojau, ir mama daznai gyditoja namo kviesdavo....o dabar...tik zino kaip mokescius didint ir paslaugu kokibe prastint...na va...issiliajau
taip- mes su ta tvarka jau nuo rudens susiduriam baisu ,ypač, kai akivaizdu, jog su tokia sistema tik sukuria didesnį ligų židinį poliklinikose ir padidina riziką mažyliams tai matomai padaryta dėl to, kad gyd. per mažai