Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Ksėna @ 2009 03 14, 20:11)

O man tik pritare kad labai geras daiktelis bodžiukas thumbup.gif

Tai va reiskias individualus dalykas kada ir ant kokios pamainos papulsi,pvz gulejau ant labai geros lovos skaityk 3metus atgal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2009 03 14, 21:39)
Tai va reiskias individualus dalykas kada ir ant kokios pamainos papulsi,pvz gulejau ant labai geros lovos  skaityk 3metus atgal  biggrin.gif

Tikrai pasisekė biggrin.gif O kurioje palatoje gulejai? mirksiukas.gif Man RK ligonine kaip anrti namai ,ir jeigu kada nors sugalvosiu trečia gimdyti tai gimdysiu tik čia thumbup.gif Ir lovos man nesvarbu kokios ,kažkaip nesureikšminu šitu dalyku . Svarbiausia atmosfera 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2009 03 14, 22:56)
Tikrai pasisekė biggrin.gif O kurioje palatoje gulejai? mirksiukas.gif Man RK ligonine kaip anrti namai ,ir jeigu kada nors sugalvosiu  trečia gimdyti tai gimdysiu tik čia thumbup.gif Ir lovos man nesvarbu kokios ,kažkaip nesureikšminu šitu dalyku . Svarbiausia atmosfera  4u.gif

numerio nelabai pamenu,antram aukste po desine, priesais opercine.
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2009 03 14, 20:11)
easter atleisk bet nuvisliu tave doh.gif lovos tokios kaip ir parašei blush2.gif
Papildyta:

zirzeke tik nesupyk mirksiukas.gif O ką reiškia tavo logotipas? ax.gif
Papildyta:

Labukas, nesupyksiu, bet ne tu viena jau klausi thumbup.gif logotipe pilvukas, is apacios 2 rankos prilaiko ji, o vyro rankos laiko 2 kojinytes ant to pilvuko blush2.gif nezinau ar kam patinka, bet mum patinka. reikes jau keisti, nes pilvuko tokio jau nebeturiu blush2.gif

o del lovu, tai kiek man teko 2 kartus guleti RK, lovos gal ir senos,nzn kaip spyruokles, bet reguliuojasi apacia pakeliama lovos.o ciuziniai tai nauji tokie aptraukti klijonke blush2.gif zalsva, padorioai atrodo, tik labai karsta nakti ant ju miegoti, slapia pabusdavau. ir lovos siaip aukstos, sunku islipti bent man po CP buvo. namuose atsipuciau savoj lovoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2009 03 14, 19:43)
Va man irgi idomu kaip ten  smile.gif

ooo thumbup.gif drinks_cheers.gif mes pagal gimdymo liniuote turetume susitikti RK lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 15, 13:41)
ooo thumbup.gif  drinks_cheers.gif  mes pagal gimdymo liniuote turetume susitikti RK lotuliukas.gif

Smagu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Laukiu tos didziosios dienos ax.gif
Na o kaip, ar vistik nusprendei tartis su konkreciu gydytoju (-a), ar ne? As tai vaziuosiu nesitarus, tikiuosi viskas bus gerai, o ten bus matyt pagal situacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelee: 15 kovo 2009 - 23:02
QUOTE(Panelee @ 2009 03 15, 23:00)
Smagu drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Laukiu tos didziosios dienos  ax.gif
Na o kaip,  ar vistik nusprendei tartis su konkreciu gydytoju (-a), ar ne? As tai vaziuosiu nesitarus, tikiuosi viskas bus gerai, o ten bus matyt pagal situacija.

nesitarsiu... smile.gif tfu tfu tfu kad nestumas iprastas, ta prasme nera jokiu padidejusiu riziku ir pan, jei taip dar nutiktu tai tikriausiai tarciausi, bet siuo atveju tai nemanau,kad verta smile.gif
pinigelius panaudosiu geriau lovytei tokiai, kokios labai noriu ar kitiems mazulio daikciukams blush2.gif tongue.gif o beto, vis dar lieka tikimybe,kad uztaikysiu pas savo daktare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 16, 08:52)
nesitarsiu... smile.gif tfu tfu tfu kad nestumas iprastas, ta prasme nera jokiu padidejusiu riziku ir pan, jei taip dar nutiktu tai tikriausiai tarciausi, bet siuo atveju tai nemanau,kad verta
pinigelius panaudosiu geriau lovytei tokiai, kokios labai noriu ar kitiems mazulio daikciukams blush2.gif  tongue.gif  o beto, vis dar lieka tikimybe,kad uztaikysiu pas savo daktare biggrin.gif

na, tiesą sakant, nėštumo eiga nevisada atitinka ir gimdymo patirtį - kalbu iš asmeninės patirties(1-ąjį nešiojau superlengvai ,o gimdymas nebuvo sklandus ) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silagele: 16 kovo 2009 - 09:57
QUOTE(silagele @ 2009 03 16, 09:56)
na, tiesą sakant, nėštumo eiga nevisada atitinka ir gimdymo patirtį - kalbu iš asmeninės patirties(1-ąjį nešiojau superlengvai ,o gimdymas nebuvo sklandus ) 4u.gif

na bet juk ne vienintele mano daktaryte ten dirba, o kuri is ju geriausia as net ir negaliu zinoti tongue.gif
viskas bus ok... thumbup.gif labai laukiu, kada greiciau pamatysiu ta savo maza plika be dantu biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 16, 09:52)
nesitarsiu... smile.gif tfu tfu tfu kad nestumas iprastas, ta prasme nera jokiu padidejusiu riziku ir pan, jei taip dar nutiktu tai tikriausiai tarciausi, bet siuo atveju tai nemanau,kad verta smile.gif
pinigelius panaudosiu geriau lovytei tokiai, kokios labai noriu ar kitiems mazulio daikciukams blush2.gif  tongue.gif  o beto, vis dar lieka tikimybe,kad uztaikysiu pas savo daktare biggrin.gif

Na,manau gal del visa ko reiketu tureti kazkiek pinigeliu,jei kartais vyktu kazkas ne taip. O be to,dar reikia issiaiskinti kam duodama kaip padeka jau po gimdymo, na nebutinai pinigeliais, o tarkim sampana ar saldainiu ax.gif
Bet siaip ar taip viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelee: 16 kovo 2009 - 11:55
QUOTE(Panelee @ 2009 03 16, 11:55)
Na,manau gal del visa ko reiketu tureti kazkiek pinigeliu,jei kartais vyktu kazkas ne taip. O be to,dar reikia issiaiskinti kam duodama kaip padeka jau po gimdymo, na nebutinai pinigeliais, o tarkim sampana ar saldainiu  ax.gif
Bet siaip ar taip viskas bus gerai  smile.gif

man labai patiko kazkur cia perskaityta mintis nunesti i daktaru kambari tortuka ir tarkim gero vyno buteli ar panasiai...nereikes tada nieko isskirti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 16, 10:47)
na bet juk ne vienintele mano daktaryte ten dirba, o kuri is ju geriausia as net ir negaliu zinoti tongue.gif
viskas bus ok... thumbup.gif  labai laukiu, kada greiciau pamatysiu ta savo maza plika be dantu biggrin.gif  wub.gif

na, netgi labai pažįstami gydytojai nevisad gali numatyti netikėtų neigiamų posukių ir vistik ramiau, kai tokiu momentu yra konkretus žmogus, prisiėmęs atsakomybę atlikti darbą nuo pradžios iki galo, o ne kaip pvz. perduodama ryte viską kitai pamainai unsure.gif
iš visos širdies labai tau linkiu, kad viskas būtų taip sklandžiai kaip ligi šiol 4u.gif smile.gif

o šeip, jei pati asmeniškai ten vos ne kas antrą žmogų iš personalo pažįsti, tai neabejotina, kad gali tikėtis pilno dėmesio ir aukščiausio lygio aptarnavimo be jokio išankstinio susitarimo smile.gif bet kiek matyti iš nesusitarusių mamyčių atsiliepimų, patyrimas dėl dėmesio ir aptarnavimo gali būti labai skirtingas kiekvienai visom prasmėm ir nepriklausomai nuo jų valios 4u.gif

kicionski, mes nešėm tortuką, bet jau kitą dieną į palatą atėjusi budinti gydytoja aiškiai savo bendravimu parodė, kad ji to tortuko negavo ragauti lotuliukas.gif
Man keista, kad dauguma neužfiksuojat vieno dalyko- ten personalas gi kasdien keičiasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silagele: 16 kovo 2009 - 14:07