Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(zirzekle @ 2009 03 09, 22:39)
laike taip ilgai, nes maziui gelta buvo stiproka, dare fototerapija kelias dienas, o paskui man su venom biski bedu buvo, tai ten itin rupestingai priziuri, kviete visokius chirurgus ir pan. ir dar siandien nenorejo isleisti, bet jau MB isprase.
gimdziau pati apie 17 val, bandem naturaliai, bet finale kai kaklelis jau buvo atsidares, paaiskejo, kad galvyte niekaip nesistato ir pati nepagimdysiu, dare CP. buvom susitare su 1 gydytoju, bet ir budinti gydytoja Raguckiene visada buvo salia ir kartu operavo.akusere Jelena buvo, super irgi thumbup.gif zodziu niekuo neturiu kuo skustis, viskas super, visos akuseres ir gydytojos kiek pragulejau thumbup.gif  ir antrakart ten tikrai gimdyciau/gimdysiu ax.gif

soske.gif sveikinu 4u.gif
labai jau pavydziu...noriu greiciau susitikti su savo kukuliuku blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Gal dar ir negreit gimdysiu, bet jau dairausi gimdymo namų ir akys krypsta link Raudonojo kryžiaus. Tai vis paskaitinėju šitą temutę 4u.gif

Turiu klausimą (galbūt ne man vienai jis iškyla) - ar galima tik gimusiam vaikiukui vilkti bodžiuką (smėlinuką) - gal žinot šitos ligoninės taisykles nusistatymus tuo klausimu 4u.gif

Kažkaip siaustinukai nelabai patogu, jie susikelia - bet girdėjau, kad ne visur leidžia ligoninėje vilkti bodžiukais (smėlinukais).
Atsakyti
QUOTE(Ann @ 2009 03 12, 09:36)
Sveikutės  4u.gif

Gal dar ir negreit gimdysiu, bet jau dairausi gimdymo namų ir akys krypsta link Raudonojo kryžiaus. Tai vis paskaitinėju šitą temutę  4u.gif

Turiu klausimą (galbūt ne man vienai jis iškyla) - ar galima tik gimusiam vaikiukui vilkti bodžiuką (smėlinuką) - gal žinot šitos ligoninės taisykles nusistatymus tuo klausimu 4u.gif

Kažkaip siaustinukai nelabai patogu, jie susikelia - bet girdėjau, kad ne visur leidžia ligoninėje vilkti bodžiukais (smėlinukais).

laba, musiski 1 d jau vilko smelinuku, nes MB tokius drabuziukus padave blush2.gif o as po CP buvau.jokiu nusiskundimu nesulaukem. ten apskritai labai visi geranoriski (bent mano tokia nuomone) ir jiem jokio skirtumo kuo rengi mazyli.
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2009 03 12, 09:45)
laba, musiski 1 d jau vilko smelinuku, nes MB tokius drabuziukus padave blush2.gif o as po CP buvau.jokiu nusiskundimu nesulaukem. ten apskritai labai visi geranoriski (bent mano tokia nuomone) ir jiem jokio skirtumo kuo rengi mazyli.

Ačiū už geras naujienas thumbup.gif - o tai jau tiek nuomonių prisiklausiau doh.gif
Aš irgi jokio skirtumo nematau kuo rengti - kaip kam patogiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ann @ 2009 03 12, 09:49)
Ačiū už geras naujienas  thumbup.gif - o tai jau tiek nuomonių prisiklausiau  doh.gif
Aš irgi jokio skirtumo nematau kuo rengti - kaip kam patogiau  4u.gif

tuo labiau, kad vaikutis su tavim buna, kuo nori taip rengi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kam teko gimdyti pas gyd. Batkevičienę? Man ją rekomendavo mano ginekologė.

Pasidalinkit, prašau, įspūdžiais bei nuomonėm apie šią gydytoją.

Beje, gal kas nors turi jos kontaktus?

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2009 03 12, 09:52)
tuo labiau, kad vaikutis su tavim buna, kuo nori taip rengi drinks_cheers.gif

paguodet mane mamos 4u.gif
turiu seses palikima, kuriame yra tu siaustinuku, bet ir laaabai daug laaabai graziu bodziuku biggrin.gif tiesa,bodziukai tai apatiniai rubeliai kurie susisega per klynuka, o kojytes nuogos,taip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 03 12, 18:51)
paguodet mane mamos 4u.gif
turiu seses palikima, kuriame yra tu siaustinuku, bet ir laaabai daug laaabai graziu bodziuku biggrin.gif  tiesa,bodziukai tai apatiniai rubeliai kurie susisega per klynuka, o kojytes nuogos,taip? blush2.gif

taip taip smile.gif
Atsakyti
Bodziuku nepatartina det kol nenukrenta bambagysle,bent man taip aiskino tiek Rk sesutes tiek namie musu daktare,labai gerai pamenu si dalyka,o kai jau nukrito tada leido det mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,

Turiu tokių klausimų jau gimdžiusioms RK . Ar pagimdžius vaiką paguldo ant krūtinės? Kiek laiko palieka vaikut iar gali ji pamaitint tada?

Ir ar iš kart atiduoda vaiką i palatą kai grįžti iš gimdyklos? ar vaiaks visalaika kartu būna palatoje?
Atsakyti
Jau gimdžiusios mamytės, gal galit duoti patarimų?
Ko prireikė ligoninėje gimdant ar po gimdymo, o sąrašiuokuose tie daiktai nenurodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavrynka @ 2009 03 12, 23:59)
Laba diena,

Turiu tokių klausimų jau gimdžiusioms RK . Ar pagimdžius vaiką paguldo ant krūtinės? Kiek laiko palieka vaikut iar gali ji pamaitint tada?

Ir ar iš kart atiduoda vaiką i palatą kai grįžti iš gimdyklos? ar vaiaks visalaika kartu būna palatoje?

Taip paguldo.. bent jau man pagulde gal uz kokios valandos, kai vaika numaude tada ir pamoko kaip pamaitint. po to vaziuoji su ratukais i palata, o vaikuti nesa salia kita sesute. ir jei viskas gerai-tai vaikas palatoj visada su tavim bus.

"Jau gimdžiusios mamytės, gal galit duoti patarimų?
Ko prireikė ligoninėje gimdant ar po gimdymo, o sąrašiuokuose tie daiktai nenurodyti "
Man prireike popieriniu ranksluosciu. Labai geras dalykas nusisluostyt po visu susiuvimu ... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laikine: 13 kovo 2009 - 09:28