QUOTE(Merisier @ 2009 03 07, 17:19)
Tai va, pagimdžiau ir aš.
Pradžioj ko reikėjo:
gimdykloj:
vienkartinių paklodžių - dviejų
paketo
kelnaičių po gimdymo
vaikiukui rūbelių
negazuoto vandens
tualetinio popieriaus
klizmą darė savo
po gimdymo palatoj:
dekiuko vaikui
rūbelių, pampersų
šokolado, nes žiauriai spaudimas nukrito
vandens
stalo įrankių (puodelis/šakutė/šaukštas/peilis)
paketų (aš sunaudojau tris didelius, keturis vidutinius ir po to mažiukus, kuriuos keičiau kas valandą)
vienkartinių paklodžių
dviejų rankšluosčių (sau ir vaiko rūriukui)
muilo ūkiško man praustis, nes siuvo
iš tokių, ko ne visiem reikės, man prireikė espumizano, nes naktinė sesutė nesugebėjo rast, kai vaikui po mišinuko pūtė baisiai pilvuką taip pat trečią dieną prireikė antspenių, nes neturėjau pienuko, tai laikiau labai daug vaiką prie krūtinės laikiau tai nugraužė...
Dabar įspūdžiai:
Gimdžiau pas Raguckienę, akušerė buvo Violeta, naktį palatoj lankė Egidija - esu NEREALIAI dėkinga šioms moterims, nuostabūs žmonės, ir ranką laikė, ir galvą glostė be jokių kyšių
Teko susidurti ir su čia linksniuojamais BAUBAIS
Daktarė Suckel - labai profesionali, konkreti, aiški moteriškė, atsakė puikiai į visus klausimus, gerų patarimų davė, ką aš žinau, man ji patiko
Nu ir senutė Danutė Prie bajerio moterytė, faina pasirodė, pasakė, ko klausiau, pašnekino, vaikeliu vadino
Žodžiu, moterytės, nesusireikšminkit, elkitės žmoniškai ir visi bus draugiški ir geri Man neliko neatsakytų klausimų, nors kai kurių klausiau po kelis kartus, visi kantrūs buvo. Ir vaikų gydytoja, ir palatos (Suckel), ir gimdymo (Raguckienė), ir akušerės.
Gražių susitikimo akimirkų
Pradžioj ko reikėjo:
gimdykloj:
vienkartinių paklodžių - dviejų
paketo
kelnaičių po gimdymo
vaikiukui rūbelių
negazuoto vandens
tualetinio popieriaus
klizmą darė savo
po gimdymo palatoj:
dekiuko vaikui
rūbelių, pampersų
šokolado, nes žiauriai spaudimas nukrito
vandens
stalo įrankių (puodelis/šakutė/šaukštas/peilis)
paketų (aš sunaudojau tris didelius, keturis vidutinius ir po to mažiukus, kuriuos keičiau kas valandą)
vienkartinių paklodžių
dviejų rankšluosčių (sau ir vaiko rūriukui)
muilo ūkiško man praustis, nes siuvo
iš tokių, ko ne visiem reikės, man prireikė espumizano, nes naktinė sesutė nesugebėjo rast, kai vaikui po mišinuko pūtė baisiai pilvuką taip pat trečią dieną prireikė antspenių, nes neturėjau pienuko, tai laikiau labai daug vaiką prie krūtinės laikiau tai nugraužė...
Dabar įspūdžiai:
Gimdžiau pas Raguckienę, akušerė buvo Violeta, naktį palatoj lankė Egidija - esu NEREALIAI dėkinga šioms moterims, nuostabūs žmonės, ir ranką laikė, ir galvą glostė be jokių kyšių
Teko susidurti ir su čia linksniuojamais BAUBAIS
Daktarė Suckel - labai profesionali, konkreti, aiški moteriškė, atsakė puikiai į visus klausimus, gerų patarimų davė, ką aš žinau, man ji patiko
Nu ir senutė Danutė Prie bajerio moterytė, faina pasirodė, pasakė, ko klausiau, pašnekino, vaikeliu vadino
Žodžiu, moterytės, nesusireikšminkit, elkitės žmoniškai ir visi bus draugiški ir geri Man neliko neatsakytų klausimų, nors kai kurių klausiau po kelis kartus, visi kantrūs buvo. Ir vaikų gydytoja, ir palatos (Suckel), ir gimdymo (Raguckienė), ir akušerės.
Gražių susitikimo akimirkų
pirmiausiai sveikinam sveikinam sveikinam
ir aciu uz pasidalinta patirti...kuo toliau tuo labiau laikausi savo nuomones nesitarti su daktare...