[quote=LiolikP,2009 03 05, 14:41]
1. O tu man kaskodel atrodo ta sviesi mamite, kur salia manes su vyru sedejo, ar ne?
Ne, buvau viena, as sedejau pirmoj eilei nuo Suckel trecia. Mano vyras ne is tu teveliu, kurie lanko pamokeles ir dalyvauja gymdymuose
O del kitos pamokeles, tai planuoju, nes tikrai dar tureciau spet, man gimdit dar negreit, as paziurejau vakar pamoklelije, visi jau toi toi gymdis, as tik su mazesniu pilvuku atvariua
O man kazkaip atrodo, kad tavo jau didokas buvo
QUOTE(byne @ 2009 03 05, 14:06)
O ką jūs ten tokio stebuklingo norit pamatyt Nieko ten ypatingo nėra, ligoninė ir tiek
smalsumas viena stipriausiu moterisku savybiu
QUOTE(ataner27 @ 2009 03 05, 22:50)
Sveikutes
Kokia as laiminga, kad jus atradau:) tike naudingos info suzinojau, aciu
o as kaip tik mikrolax klizmute nusipirkau, gerai kad tik 1vnt, labai noreciau kovo 18d paskaitoj sudalyvaut, kazin ar bus vietos bandysiu ryt uzsiregistruot:)
o as kaip tik mikrolax klizmute nusipirkau, gerai kad tik 1vnt, labai noreciau kovo 18d paskaitoj sudalyvaut, kazin ar bus vietos bandysiu ryt uzsiregistruot:)
vietos gal ir nebus, bet siap ten niekas pavardziu neklause - manau, jei ateitum, neisvarytu
1. O tu man kaskodel atrodo ta sviesi mamite, kur salia manes su vyru sedejo, ar ne? ax.gif
As tas tetis , kuris salia sviesios mamytes sedejo. Kadangi pasiruoses kovo 21 d. dalyvauti gimdyme (pats paskaiciavau, kad tada turetu gimti dukryte), tai organizuokites, visoms pagelbesiu .
Nuo vakar sedziu Yuotube ir analizuoju gimdymus . Visai nieko, tik gerai, kad ne man .
QUOTE(ataner27 @ 2009 03 05, 21:50)
Sveikutes
klizmučių iš vis savų nereikia turėt, daro su ligoninės. O tą, jau kur turi, gal po gimdymo ar sau panaudosi, ar leliui gal prireiks, bet čia sakau, gal
QUOTE(Ilonalit @ 2009 03 05, 17:47)
1. Mano vyras ne is tu teveliu, kurie lanko pamokeles ir dalyvauja gymdymuose
2. O man kazkaip atrodo, kad tavo jau didokas buvo
2. O man kazkaip atrodo, kad tavo jau didokas buvo
1. Jo... o as vis dar turiu vilties, nes pirman nedalivavo, dabar bandau ikalbet, sunkei gaunasi
2. Tai kad ne tau vienai taip atrodo...man paciai pilvas labai didelis 25-kiom savaite. Aplinkinei juokauja sako dvinukus pagymdisiu . As tiesio 2 menesius su taksikoze kovojau, o poto kai praejo kaip pradejau valgit, tai per men 4 kg priaugau, gyditoja sako, kad pilve daug riebalu priauginau
QUOTE(Dobas @ 2009 03 06, 00:05)
As tas tetis , kuris salia sviesios mamytes sedejo. Kadangi pasiruoses kovo 21 d. dalyvauti gimdyme (pats paskaiciavau, kad tada turetu gimti dukryte), tai organizuokites, visoms pagelbesiu .
Nuo vakar sedziu Yuotube ir analizuoju gimdymus . Visai nieko, tik gerai, kad ne man .
O as tai bandau savo vyra ikalbet, jis sako, nori kad apsikvailinciau ir samone toi gymdikloi prarasciau
Seip kai pirma atvaziavom gymdit, jis kaip ir atvaziavo, kartu, bet as kaskodel paskutine min nusprendziau kad nenoriu kad jis dalivautu , gal kaskokia preisgymdibine depresija uzejo , o jis labai ir neparasesi , isvaziavo ir gryzo jau i gatava vaikiuka paziuret, prisimenu sakau paimk palaikik as ten kaska padarisiu, o jis sako, bijau jis toks mazas, kaip ji laikit...o rankos dreba
sveikutes:)
aciu mergytes uz atsakymus
O ar galetumet man parasyt, kelinta val kovo 18d paskaita, kuriam aukste, o tai pasiklysiu
QUOTE(susidomejusi @ 2009 03 05, 22:06)
vietos gal ir nebus, bet siap ten niekas pavardziu neklause - manau, jei ateitum, neisvarytu
QUOTE(byne @ 2009 03 05, 23:10)
klizmučių iš vis savų nereikia turėt, daro su ligoninės. O tą, jau kur turi, gal po gimdymo ar sau panaudosi, ar leliui gal prireiks, bet čia sakau, gal
O ar galetumet man parasyt, kelinta val kovo 18d paskaita, kuriam aukste, o tai pasiklysiu
QUOTE(ataner27 @ 2009 03 06, 12:40)
13.00, antram aukse. Kabineto Nr nezinau, bet as kai paklausiau man parode kur pamokeles viksta . O uzejau ten kur atskiras iejimas i Akuserijos skiriu
O seip vat numetis, gali net pabandit uzsiregistruot del viso pikto
2610492
QUOTE(ataner27 @ 2009 03 06, 12:40)
13.00 val
iejimas - per bendra priimamaji, ten po desine bus akuserijos ir ginekologijos skyrius (jei nerasi - paklausk), o ten bus kabinetas, tikrai kas nors sedes ir paklausk, parodys, kur eiti
QUOTE(LiolikP @ 2009 03 06, 11:53)
13.00, antram aukse. Kabineto Nr nezinau, bet as kai paklausiau man parode kur pamokeles viksta . O uzejau ten kur atskiras iejimas i Akuserijos skiriu
2610492
2610492
QUOTE(susidomejusi @ 2009 03 06, 11:58)
13.00 val
iejimas - per bendra priimamaji, ten po desine bus akuserijos ir ginekologijos skyrius (jei nerasi - paklausk), o ten bus kabinetas, tikrai kas nors sedes ir paklausk, parodys, kur eiti
Tai va, pagimdžiau ir aš.
Pradžioj ko reikėjo:
gimdykloj:
vienkartinių paklodžių - dviejų
paketo
kelnaičių po gimdymo
vaikiukui rūbelių
negazuoto vandens
tualetinio popieriaus
klizmą darė savo
po gimdymo palatoj:
dekiuko vaikui
rūbelių, pampersų
šokolado, nes žiauriai spaudimas nukrito
vandens
stalo įrankių (puodelis/šakutė/šaukštas/peilis)
paketų (aš sunaudojau tris didelius, keturis vidutinius ir po to mažiukus, kuriuos keičiau kas valandą)
vienkartinių paklodžių
dviejų rankšluosčių (sau ir vaiko rūriukui)
muilo ūkiško man praustis, nes siuvo
iš tokių, ko ne visiem reikės, man prireikė espumizano, nes naktinė sesutė nesugebėjo rast, kai vaikui po mišinuko pūtė baisiai pilvuką taip pat trečią dieną prireikė antspenių, nes neturėjau pienuko, tai laikiau labai daug vaiką prie krūtinės laikiau tai nugraužė...
Dabar įspūdžiai:
Gimdžiau pas Raguckienę, akušerė buvo Violeta, naktį palatoj lankė Egidija - esu NEREALIAI dėkinga šioms moterims, nuostabūs žmonės, ir ranką laikė, ir galvą glostė be jokių kyšių
Teko susidurti ir su čia linksniuojamais BAUBAIS
Daktarė Suckel - labai profesionali, konkreti, aiški moteriškė, atsakė puikiai į visus klausimus, gerų patarimų davė, ką aš žinau, man ji patiko
Nu ir senutė Danutė Prie bajerio moterytė, faina pasirodė, pasakė, ko klausiau, pašnekino, vaikeliu vadino
Žodžiu, moterytės, nesusireikšminkit, elkitės žmoniškai ir visi bus draugiški ir geri Man neliko neatsakytų klausimų, nors kai kurių klausiau po kelis kartus, visi kantrūs buvo. Ir vaikų gydytoja, ir palatos (Suckel), ir gimdymo (Raguckienė), ir akušerės.
Gražių susitikimo akimirkų
Pradžioj ko reikėjo:
gimdykloj:
vienkartinių paklodžių - dviejų
paketo
kelnaičių po gimdymo
vaikiukui rūbelių
negazuoto vandens
tualetinio popieriaus
klizmą darė savo
po gimdymo palatoj:
dekiuko vaikui
rūbelių, pampersų
šokolado, nes žiauriai spaudimas nukrito
vandens
stalo įrankių (puodelis/šakutė/šaukštas/peilis)
paketų (aš sunaudojau tris didelius, keturis vidutinius ir po to mažiukus, kuriuos keičiau kas valandą)
vienkartinių paklodžių
dviejų rankšluosčių (sau ir vaiko rūriukui)
muilo ūkiško man praustis, nes siuvo
iš tokių, ko ne visiem reikės, man prireikė espumizano, nes naktinė sesutė nesugebėjo rast, kai vaikui po mišinuko pūtė baisiai pilvuką taip pat trečią dieną prireikė antspenių, nes neturėjau pienuko, tai laikiau labai daug vaiką prie krūtinės laikiau tai nugraužė...
Dabar įspūdžiai:
Gimdžiau pas Raguckienę, akušerė buvo Violeta, naktį palatoj lankė Egidija - esu NEREALIAI dėkinga šioms moterims, nuostabūs žmonės, ir ranką laikė, ir galvą glostė be jokių kyšių
Teko susidurti ir su čia linksniuojamais BAUBAIS
Daktarė Suckel - labai profesionali, konkreti, aiški moteriškė, atsakė puikiai į visus klausimus, gerų patarimų davė, ką aš žinau, man ji patiko
Nu ir senutė Danutė Prie bajerio moterytė, faina pasirodė, pasakė, ko klausiau, pašnekino, vaikeliu vadino
Žodžiu, moterytės, nesusireikšminkit, elkitės žmoniškai ir visi bus draugiški ir geri Man neliko neatsakytų klausimų, nors kai kurių klausiau po kelis kartus, visi kantrūs buvo. Ir vaikų gydytoja, ir palatos (Suckel), ir gimdymo (Raguckienė), ir akušerės.
Gražių susitikimo akimirkų