Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

[quote=LiolikP,2009 03 05, 14:41]
1. O tu man kaskodel atrodo ta sviesi mamite, kur salia manes su vyru sedejo, ar ne? ax.gif
Ne, buvau viena, as sedejau pirmoj eilei nuo Suckel trecia. Mano vyras ne is tu teveliu, kurie lanko pamokeles ir dalyvauja gymdymuose lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O del kitos pamokeles, tai planuoju, nes tikrai dar tureciau spet, man gimdit dar negreit, as paziurejau vakar pamoklelije, visi jau toi toi gymdis, as tik su mazesniu pilvuku atvariua bigsmile.gif
O man kazkaip atrodo, kad tavo jau didokas buvo nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2009 03 05, 14:06)
O ką jūs ten tokio stebuklingo norit pamatyt biggrin.gif  Nieko ten ypatingo nėra, ligoninė ir tiek tongue.gif

smalsumas viena stipriausiu moterisku savybiu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kokia as laiminga, kad jus atradau:) tike naudingos info suzinojau, aciu 4u.gif
o as kaip tik mikrolax klizmute nusipirkau, gerai kad tik 1vnt, labai noreciau kovo 18d paskaitoj sudalyvaut, kazin ar bus vietos g.gif bandysiu ryt uzsiregistruot:)
Atsakyti
QUOTE(ataner27 @ 2009 03 05, 22:50)
Sveikutes 4u.gif
Kokia as laiminga, kad jus atradau:) tike naudingos info suzinojau, aciu  4u.gif
o as kaip tik mikrolax klizmute nusipirkau, gerai kad tik 1vnt, labai noreciau kovo 18d paskaitoj sudalyvaut, kazin ar bus vietos g.gif bandysiu ryt uzsiregistruot:)

vietos gal ir nebus, bet siap ten niekas pavardziu neklause - manau, jei ateitum, neisvarytu mirksiukas.gif
Atsakyti
1. O tu man kaskodel atrodo ta sviesi mamite, kur salia manes su vyru sedejo, ar ne? ax.gif

As tas tetis sunglasses2.gif , kuris salia sviesios mamytes nestuke.gif sedejo. Kadangi pasiruoses kovo 21 d. dalyvauti gimdyme (pats paskaiciavau, kad tada turetu gimti dukryte), tai organizuokites, visoms pagelbesiu thumbup.gif .
Nuo vakar sedziu Yuotube ir analizuoju gimdymus karsta.gif . Visai nieko, tik gerai, kad ne man verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(ataner27 @ 2009 03 05, 21:50)
Sveikutes 4u.gif
Kokia as laiminga, kad jus atradau:) tike naudingos info suzinojau, aciu  4u.gif

klizmučių iš vis savų nereikia turėt, daro su ligoninės. O tą, jau kur turi, gal po gimdymo ar sau panaudosi, ar leliui gal prireiks, bet čia sakau, gal cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilonalit @ 2009 03 05, 17:47)
1.  Mano vyras ne is tu teveliu, kurie lanko pamokeles ir dalyvauja gymdymuose  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

2. O man kazkaip atrodo, kad tavo jau didokas buvo  nestuke.gif

1. Jo... o as vis dar turiu vilties, nes pirman nedalivavo, dabar bandau ikalbet, sunkei gaunasi doh.gif
2. Tai kad ne tau vienai taip atrodo...man paciai pilvas labai didelis 25-kiom savaite. Aplinkinei juokauja sako dvinukus pagymdisiu blink.gif . As tiesio 2 menesius su taksikoze kovojau, o poto kai praejo kaip pradejau valgit, tai per men 4 kg priaugau, gyditoja sako, kad pilve daug riebalu priauginau blush2.gif

QUOTE(Dobas @ 2009 03 06, 00:05)
As tas tetis sunglasses2.gif  , kuris salia sviesios mamytes  nestuke.gif sedejo. Kadangi pasiruoses kovo 21 d. dalyvauti gimdyme (pats paskaiciavau, kad tada turetu gimti dukryte), tai organizuokites, visoms pagelbesiu  thumbup.gif .
Nuo vakar sedziu Yuotube ir analizuoju gimdymus  karsta.gif . Visai nieko, tik gerai, kad ne man  verysad.gif .

O as tai bandau savo vyra ikalbet, jis sako, nori kad apsikvailinciau ir samone toi gymdikloi prarasciau lotuliukas.gif
Seip kai pirma atvaziavom gymdit, jis kaip ir atvaziavo, kartu, bet as kaskodel paskutine min nusprendziau kad nenoriu kad jis dalivautu blink.gif , gal kaskokia preisgymdibine depresija uzejo blink.gif , o jis labai ir neparasesi tongue.gif , isvaziavo ir gryzo jau i gatava vaikiuka paziuret, prisimenu sakau paimk palaikik as ten kaska padarisiu, o jis sako, bijau jis toks mazas, kaip ji laikit...o rankos dreba smile.gif
Atsakyti
sveikutes:)
QUOTE(susidomejusi @ 2009 03 05, 22:06)
vietos gal ir nebus, bet siap ten niekas pavardziu neklause - manau, jei ateitum, neisvarytu  mirksiukas.gif

QUOTE(byne @ 2009 03 05, 23:10)
klizmučių iš vis savų nereikia turėt, daro su ligoninės. O tą, jau kur turi, gal po gimdymo ar sau panaudosi, ar leliui gal prireiks, bet čia sakau, gal cool.gif

aciu mergytes uz atsakymus 4u.gif
O ar galetumet man parasyt, kelinta val kovo 18d paskaita, kuriam aukste, o tai pasiklysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner27 @ 2009 03 06, 12:40)
aciu mergytes uz atsakymus  4u.gif
O ar galetumet man parasyt, kelinta val kovo 18d paskaita, kuriam aukste, o tai pasiklysiu  blush2.gif

13.00, antram aukse. Kabineto Nr nezinau, bet as kai paklausiau man parode kur pamokeles viksta ax.gif . O uzejau ten kur atskiras iejimas i Akuserijos skiriu
O seip vat numetis, gali net pabandit uzsiregistruot del viso pikto mirksiukas.gif
2610492
Atsakyti
QUOTE(ataner27 @ 2009 03 06, 12:40)
aciu mergytes uz atsakymus  4u.gif
O ar galetumet man parasyt, kelinta val kovo 18d paskaita, kuriam aukste, o tai pasiklysiu  blush2.gif

13.00 val
iejimas - per bendra priimamaji, ten po desine bus akuserijos ir ginekologijos skyrius (jei nerasi - paklausk), o ten bus kabinetas, tikrai kas nors sedes ir paklausk, parodys, kur eiti
Atsakyti
QUOTE(LiolikP @ 2009 03 06, 11:53)
13.00, antram aukse. Kabineto Nr nezinau, bet as kai paklausiau man parode kur pamokeles viksta  ax.gif . O uzejau ten kur atskiras iejimas i Akuserijos skiriu
O seip vat numetis, gali net pabandit uzsiregistruot del viso pikto  mirksiukas.gif
2610492

QUOTE(susidomejusi @ 2009 03 06, 11:58)
13.00 val
iejimas - per bendra priimamaji, ten  po desine bus akuserijos ir ginekologijos skyrius (jei nerasi - paklausk), o ten bus kabinetas, tikrai kas nors sedes ir paklausk, parodys, kur eiti

aciuks.gif
Atsakyti
Tai va, pagimdžiau ir aš.

Pradžioj ko reikėjo:

gimdykloj:

vienkartinių paklodžių - dviejų
paketo
kelnaičių po gimdymo
vaikiukui rūbelių
negazuoto vandens
tualetinio popieriaus
klizmą darė savo

po gimdymo palatoj:

dekiuko vaikui
rūbelių, pampersų
šokolado, nes žiauriai spaudimas nukrito
vandens
stalo įrankių (puodelis/šakutė/šaukštas/peilis)
paketų (aš sunaudojau tris didelius, keturis vidutinius ir po to mažiukus, kuriuos keičiau kas valandą)
vienkartinių paklodžių
dviejų rankšluosčių (sau ir vaiko rūriukui)
muilo ūkiško man praustis, nes siuvo

iš tokių, ko ne visiem reikės, man prireikė espumizano, nes naktinė sesutė nesugebėjo rast, kai vaikui po mišinuko pūtė baisiai pilvuką doh.gif taip pat trečią dieną prireikė antspenių, nes neturėjau pienuko, tai laikiau labai daug vaiką prie krūtinės laikiau tai nugraužė...

Dabar įspūdžiai:

Gimdžiau pas Raguckienę, akušerė buvo Violeta, naktį palatoj lankė Egidija - esu NEREALIAI dėkinga šioms moterims, nuostabūs žmonės, ir ranką laikė, ir galvą glostė be jokių kyšių wub.gif
Teko susidurti ir su čia linksniuojamais BAUBAIS biggrin.gif
Daktarė Suckel - labai profesionali, konkreti, aiški moteriškė, atsakė puikiai į visus klausimus, gerų patarimų davė, ką aš žinau, man ji patiko thumbup.gif
Nu ir senutė Danutė biggrin.gif Prie bajerio moterytė, faina pasirodė, pasakė, ko klausiau, pašnekino, vaikeliu vadino wub.gif
Žodžiu, moterytės, nesusireikšminkit, elkitės žmoniškai ir visi bus draugiški ir geri mirksiukas.gif Man neliko neatsakytų klausimų, nors kai kurių klausiau po kelis kartus, visi kantrūs buvo. Ir vaikų gydytoja, ir palatos (Suckel), ir gimdymo (Raguckienė), ir akušerės.
Gražių susitikimo akimirkų wub.gif
Atsakyti