Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

toliau dalinamės patirtimi ir įspūdžiais RK ligoninėje  smile.gif
ANKSTESNĖ TEMA ŠTAI  ČIA

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina444: 18 vasario 2009 - 14:15
QUOTE(Dryžuota @ 2009 02 18, 14:57)
mamytes, o kada ir kaip tariates su gydytojais? pasiskambinat ar vaziuojat is karto apziurai? musu terminas balandzio 1 tai manau jau laikas pradeti rupintis.

dar zinau, kad buna taip jog RK nebuna vietos. tada neva siuncia i VGN arba antakalni. o jei as susitarusi su gydytoja, atvaziuoju, o nera vietos  g.gif  kieeek streso butu. pasidalinkit, prasau kaip ten kas..

ar reikalauja, kad teciai butu plaucius persisviete ar siaip kokiu sveikatos pazymu? nes kiek zinau kiekviena gydytoja kitaip daro.

butu gerai nueiti i tas pamokeles gimdyvems, viskas butu daug aiskiau tada turbut.

Susižinok daktaro kontaktus, susisiek, susitark dėl susitikimo 4u.gif
Dėl vietų - na manau, kad jei jau susitartum, tai tikrai vietos atsirastų. Galų gale ginekologiniam paguldytų. Ne žvėrys jie ten, neišmes, gal nepakliūsi iš karto į gimdyklą, bet priimti priims, tik paprašyt gražiai reik smile.gif
Dėl sveikatos pažymų - nu kad berods nea, nieko nereikalauja g.gif
O į paskaitėles nueik, papasakos, parodys viską. Tik turėk omeny, kad užrašymas į paskaitėles tai du mėnesiai į priekį, taigi, paskubėk 4u.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir būsimos mamytės 4u.gif
Šiandien kaip tik buvau pas savo daktarytę, D.Sakalauskaitę, kuri ir dirba RK, tai kadangi savaitgalį persaičiau visą jau šiai dienai uždarytą temą apie RK tai turėjau jai keletą klausimukų tongue.gif
Kai paklausiau ar tetukams reikia kokių pažymų apie sveikatą tai net nustebo blush2.gif tiek tepasakė,kad jei tetukas serga,sloguoja, peršąlęs ar dar kažkas-tokių žinoma neleidžia...
Kitas klausimas buvo ar yra tikimybė,kad nebus vietų,tai...niekda aišku negali žinoti,kas bus net rytoj,bet pasak jos tai mažai tikėtina,nes laaabai mažai,tuo labiau,kad AK jau atvėrė duris smile.gif
Papildyta:
Tiesa gal kas ketina gimdyti ar jau yra gimdžiusi pas daktarę Sakalauskaitę? Įdomu kokia patirtis su ja...pasidalinkite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kincioskis @ 2009 02 18, 19:17)
Sveikos esamos ir būsimos mamytės 4u.gif
Šiandien kaip tik buvau pas savo daktarytę, D.Sakalauskaitę, kuri ir dirba RK, tai kadangi savaitgalį persaičiau visą jau šiai dienai uždarytą temą apie RK tai turėjau jai keletą klausimukų tongue.gif 
Kai paklausiau ar tetukams reikia kokių pažymų apie sveikatą tai net nustebo blush2.gif  tiek tepasakė,kad jei tetukas serga,sloguoja, peršąlęs ar dar kažkas-tokių žinoma neleidžia...
Kitas klausimas buvo ar yra tikimybė,kad nebus vietų,tai...niekda aišku negali žinoti,kas bus net rytoj,bet pasak jos tai mažai tikėtina,nes laaabai mažai,tuo labiau,kad AK jau atvėrė duris smile.gif
Papildyta:
Tiesa gal kas ketina gimdyti ar jau yra gimdžiusi pas daktarę Sakalauskaitę? Įdomu kokia patirtis su ja...pasidalinkite ax.gif

aš kai buvau tartis dėl gimdymo, tai sakė, kad vedėja turi uždėti kokią tai rezoliuciją, kad čia bus galima gimdyti, bet tą kartą jos nebuvo, tai kitą sykį ją man uždės g.gif ir sakė šiam laikui klizmų nereikia turėti, apsirūpinę jie patys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinap: 18 vasario 2009 - 21:18
QUOTE(kristinap @ 2009 02 18, 21:11)
aš kai buvau tartis dėl gimdymo, tai sakė, kad vedėja turi uždėti kokią tai rezoliuciją, kad čia bus galima gimdyti, bet tą kartą jos nebuvo, tai kitą sykį ją man uždės g.gif ir sakė šiam laikui klizmų nereikia turėti, apsirūpinę jie patys ax.gif

as gimdziau neseniai RK - tai net neklause ar noriu klizmos, o as pati uzmirsau paprasyti, tai nieko ir nedare wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Kangaroo @ 2009 02 18, 12:48)
na nzn, as netycia pataikiau ant Sarupicienes. Ir tikrai negaliu pasakyti nieko blogo. Labai maloni, graziai besielgianti moteris... Likau patenkinta jos darbu.

man buvo lygiai tas pats smile.gif prisiskaiciau cia, kad ji labai baisi ir kai nuvaziavau i RK gimdyti ir atejo mineta gydytoja vos negavau soko, bet tikrai apziurejo labai maloniai, nors jau buvo 2 valandos iki pamainos pabaigos smile.gif taip kad nesigasdinkite is anksto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Dove^: 19 vasario 2009 - 00:07
As prisiskaiciuis irgi buvau visko, ypac apie tai, kokia baisi yra Sukel, atrodo tokia pavarde g.gif bet man ji visai normali, gerai savo darba ismanati gydytoja. Tai eilini karta isitikinau, kad geriau jau vaziuoti be jokiu isankstiniu nuomoniu, pasikliauti savimi ir gydytojo ziniomis, tada viskas bus super 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lavazza: 19 vasario 2009 - 01:46
Sveikutes, gal kuri galit atsiliepti, kuri gimdete RK susitarusi su gyd M. Silkunu? man dabar labai aktualu.
aciukas 4u.gif
Atsakyti
Kadangi neseniai gimdziau RK galiu siek tiek pasidalinti patirtimi....
Pirmiausia apie paskaiteles. Kai sumasciau, kad reikia jau nueit pasiziuret kas ir kaip, paskambinus pasake, kad gali uzrasyt tada, kai as jau turesiu leliuka. Pazistama patare nueit neuzsirasius. Kadangi laiko turejau, nuejau su mintim, kad jei isvarys, tai ir iseisiu, bet niekas neisvare, net nepaklause ar uzsirasiusi. Nestukiu buvo nedaug. Paskaiteles man buvo labai naudingos. Papasakojo apie gimdyma, apie leliuku prieziura, aprode gimdyklas, tiesa tik antra karta nuejus, nes pirma karta buvo uzimtos visos. Mano leliukas gime didelis, todel jam kiekviena diena eme kraujuka tikrinti gliukozes kieki, bet as jau nepanikavau, nes per paskaiteles suzinojau, kad visiem leliukam virs 4 kg. tikrina.
Kadangi trecias leliukas, nutariau, kad nesitarsiu su konkreciu gydytoju, ju pareiga priimt gimdymus, tai vistiek priims, tik gal nepasisypsos, o man to ir nereikia, as vaziuosiu gimdyt. Ir neapsirikau, gimdymas buvo lengvas ir greitas, tiek as ta gydytoja ir maciau.
Pries gimdyma priemime paklause, ar noriu, kad klizma padarytu, supratau, kad tai nera privaloma, bet nusprendziau, kad man paciai geriau bus. Klizmute buvau nusipirkus, bet pasirode, kad ne tokia, tai dave savo.
Vyrui jokiu pazymu del sveikatos nereikejo, buvom tik pasieme svarius rubus ligoninej persirengt, sake, kad su tais paciaus, kuriais atejo is lauko i gingykla neleistu, nezinau kaip ten is tikruju.
Mamytes galit nesijaudint del to, kad nebus vietos. Taip, manau, buna labai retai. Jei vaziuojat susitare su gydytoju, tikrai neisvarys, nes joks gydytojas nenori prarast pinigu. Jei nesusitare nuvaziuosit, vistiek neisvarys, patikrins ar dar spesitiki kitos ligonines nuvaziuot. O be to, kai gimde mano pussesere, irgi vietu nebuvo gimdykloj, tai ja pagulde i palata priesais. Sake, kad atlaisvins gimdykla ir perkels, bet nebespejo, tai pagimde palatoj.
tai va tiek......
Atsakyti
QUOTE(justek @ 2009 02 19, 10:28)
Kadangi neseniai gimdziau RK galiu siek tiek pasidalinti patirtimi....

Pries gimdyma priemime paklause, ar noriu, kad klizma padarytu, supratau, kad tai nera privaloma, bet nusprendziau, kad man paciai geriau bus. Klizmute buvau nusipirkus, bet pasirode, kad ne tokia, tai dave savo.

o kokia savo klizmute turejai, kad jiem netiko? as turiu mikrolax, tai rgi gali netikti?
gal visai durnai pasirodysiu, bet po kiek laiko klizmute suveikia?niekad neteko bandyti tokio dalyko blush2.gif
Atsakyti
Microlax ir netiko, pasirodo reikia turet vienkartine, i kuria vandens pripila, o suveikia ji bematant lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justek @ 2009 02 19, 14:33)
Microlax ir netiko, pasirodo reikia turet vienkartine, i kuria vandens pripila, o suveikia ji bematant lotuliukas.gif

tai zodziu pries vaziuojant gimdyt nereik pasidaryt? as galvojau ta mikrolax pasidaryti g.gif
tai jiem ta vienkartine paduodi ir padaro, ane?ar pati? soriukas uz kvailus klausimus, bet tikrai neteko susidurti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2009 02 19, 15:59)
tai zodziu pries vaziuojant gimdyt nereik pasidaryt? as galvojau ta mikrolax pasidaryti g.gif
tai jiem ta vienkartine paduodi ir padaro, ane?ar pati? soriukas uz kvailus klausimus, bet tikrai neteko susidurti blush2.gif

Na as seip siuliciau suzinok kokios ten joms kliznos tinka ir pasiimt su savim, namie tikrai nedariau ir nedarisiu...paskui kad nespejus davaziot iki ligonines is abeju galu varit pradetu lotuliukas.gif visai nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiolikP: 19 vasario 2009 - 16:16