Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

QUOTE(Peledike @ 2009 02 18, 23:18)
ačiū Edevai ir Peperoni už išverstą pamoką  4u.gif

Duoma, tavo snaigės nuostabios  thumbup.gif  aš sužavėta  wub.gif
žinok, nelabai daug aš klonavus esu, bet aš tuos atskirus sluoksnius labaiu naudoju tam, kad nesugadinčiau backgroud'o, jei ką visada galima sluoksnius ištirnit ir pradėti viską ar dalį darbo iš pradžių. dėl to "švelnumo" tai net nežinau, tas gal aktualu kai spuogelius ant veido kokius reikia paklonuoti, bet man atrodo, kad norint tą švelnumą išgauti, reikia sluoksnių permatomumą keisti. Saulės Pūga gerai išmano šituos reikalus.

As jau senai norejau apie sluoksius paklausti, gerai,kad Bonda tai padare,nes as vis uzmirsdavau.Aciu ir uz tiek 4u.gif Is tikro, reiketu rimciau tuo pasidometi ax.gif
Atsakyti
Labs !

Sekmadieni sugalvojau pasivaikscioti po teviskes laukus, aisku su fotoaparatu.
Keletas nuotrauku jusu kritikai !

1.
user posted image

2.
user posted image

3.
user posted image

Atsakyti
peledike, dekui mirksiukas.gif reik rimciau, ziuriu, apie juos paskaityt mirksiukas.gif

olo, man paskutine butunieko, bet kreivoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 19, 09:28)
olo, man paskutine butunieko, bet  kreivoka g.gif

bet kad ten taip ir yra. Tokia nuokalne. Netiesinau.

Atsakyti
Man olo trečia irgi labiausiai smile.gif

Beje Duomos snaigės blink.gif eina sau, reikės man pabandyt, nes mano fotikas tai pritraukia pakankamai neblogai
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 19, 08:37)

Beje Duomos snaigės  blink.gif  eina sau, reikės man pabandyt, nes mano fotikas tai pritraukia pakankamai neblogai

ir as ta pati pagalvojau drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif net nesitiki, kad taip galima gaut blink.gif wub.gif
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif
Duoma , snaigės nuostabios, tikrai pamaniau kad su kokiu makroobjektyvu fotkinta.
Olo, man kažkodėl 2 patinka, gal ta saulė kiek per ryški, bet nžn patnka man ir viskas .
Papildyta:
Belly aš irgi bandžiau fotkint žuvis akvariume, bet per stiklą (o pas mum dar apvalus, iškraipo neblogai) nieko doro man nesigauna.
Atsakyti
Olo man visos thumbup.gif ,bet labiausia 1 ir 2 ,3 tokia trdiciska ir ta nuokalne,neatrodo,kiaip nuokalne ,dangus labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 02 19, 08:33)
bet kad ten taip ir yra. Tokia nuokalne. Netiesinau.

O dangaus horizontas irgi nuokalne ? g.gif g.gif g.gif

1-oje nuotraukoje trūksta sniego. Kaip kad kabo tos žolės ore. Bet šiaip man ši thumbup.gif
2-oje ryškumo lyg nėra. Norisi tams visam sniegui gero fokuso.
O 3-oji, man schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 19 vasario 2009 - 09:45
Olo,
1-man kazkokia blanki,tuscia,mam asmeniskai ne schmoll.gif
2-labai idomiai sugalvota,bet ryskumo gaila nera verysad.gif
3-dangus grazus. Horizontas man tai normaliai.Kai matai,kad nelygi vieta,o dar debesai yra,tai labai sunku susigaudyti su tuo horizontu doh.gif
Atsakyti
man labiausiai patiktų Olo 2oji nuotrauka, jei pirmas planas būtų ryškesnis. spalvos gražios, kadras gražus, bet kažkaip liejasi per daug...
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

dar pries kelis menesius butumet nusvaige nuo tokiu foto, kaip olo idejo, o dabar kabinejates hihihi.gif tongue.gif

man pirma patiktu savo minimalizmu, bet va ta gelsva zole islindus - viska sugadino sad.gif

antra irgi turi savotisko zavesio, bet kazkaip tas sniegas seselyje nublanksta... va, kad ta saulyte butu is sono wub.gif

na o trecia instinktyviai norisi tiesint, bet cia kaip suprantu nuokalne? g.gif reiktu tada kazkaip is kito kampo imt - kad matytusi, kad tai tikrai nuokalne... ax.gif dangus tikrai zavingas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 19 vasario 2009 - 09:59