Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

QUOTE(Happyendless @ 2009 02 18, 21:25)
Sveikos  4u.gif ,
turiu tokį klausimą... doh.gif  Noriu atlikti Jūsų ND ,bet fotoaparate nesikeičia diafragma,WB tik automatinis ar pusiau automatinis ir dar fokusas automatinis...ką daryt? blush2.gif Būsiu dėkinga už atsakymą 4u.gif

nu znk nzn ka tau atsakyt... g.gif siaip is esmes vienintelis logiskas atsakymas butu - keisti reikia fotoaparata... unsure.gif bet va Ruste kazkaip susitvarke su tais ND, reiktu jos paklaust, kokiu budu ji ta padare... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 18 vasario 2009 - 22:00
Ačiū labai labai. 4u.gif

ne veidrodinis dėja pas mane. PGM atrodo. : )
Ir objektyvai nesikeičia. blush2.gif

Beje, labai ačiū, kad įtraukėt mane į mokinių sarašą. thumbup.gif

Tai aš tada jau kaip ir visus nd padarius. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 02 18, 22:16)
Ačiū labai labai.  4u.gif

ne veidrodinis dėja pas mane.  PGM atrodo. : )
Ir objektyvai nesikeičia.  blush2.gif

Beje, labai ačiū, kad įtraukėt mane į mokinių sarašą.  thumbup.gif

Tai aš tada jau kaip ir visus nd padarius.  ax.gif

tai labai nebloga ta tavo PGM thumbup.gif

o tu slaptazodi lyg turi, ane? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 02 18, 20:52)
Va mano snaigės. Šeip man patinka. Tik aišku norėtųsi geresnės kokybės ir t.t.  biggrin.gif
Nusprendžiau, kad fotkinsiu tol, kol man labai labai patiks.  ; D

blink.gif Nu cia tai nerealiai blink.gif Saunuole 4u.gif
Atsakyti
Duoma - snaigės kažkas nerealaus bigsmile.gif Kaip su kokiu macro objektyvu fotkinta bigsmile.gif
Atsakyti
Duoma,snaiges nerealios blink.gif
Atsakyti
kaip manot, ar reikia kirpt lauk ta maza zuvele g.gif ir is vis ar verta demesio foto blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belly: 18 vasario 2009 - 22:43
Nu rimtai Duoma, snaiges atrodo kaip po mikroskopu blink.gif .
Papildyta:
QUOTE(Belly @ 2009 02 18, 23:42)
kaip manot, ar reikia kirpt lauk ta maza zuvele  g.gif  ir is vis ar verta demesio foto  blush2.gif

Tai kad nelabai tu ją ir nukirpsi. Kirpdama arba nukirsi didelio žuvioko puse galvos, arba dalį uodegos. Lyg ir aštrumo trūksta. Aš gal bandyčiau fotografuoti žuvelės
va tam žaliam fone, jeigu įmanoma. Būtų geras kontrastas !!!
Atsakyti
Belly,bandyk perfotografuoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 18, 21:59)
nu znk nzn ka tau atsakyt...  g.gif  siaip is esmes vienintelis logiskas atsakymas butu - keisti reikia fotoaparata...  unsure.gif  bet va Ruste kazkaip susitvarke su tais ND, reiktu jos paklaust, kokiu budu ji ta padare...  g.gif

Rustė rytoj papasakos tongue.gif
Atsakyti
Duoma, niu tau medali reik skirt uz sitoookias snaiges!
Atsakyti
ačiū Edevai ir Peperoni už išverstą pamoką 4u.gif

Duoma, tavo snaigės nuostabios thumbup.gif aš sužavėta wub.gif

QUOTE(bonda @ 2009 02 18, 14:17)
o kai ne ant vieno -to backgroundo darai, o daug sluoksniu ir sujungi paskui -tai 'svelniau' taisos ar kame cia paslaptis tuose daugybeje sluoksniu? ten kaip atskira veiksma darai atskiram sluoksnyje? g.gif  ax.gif ir tik finale i viena jungi? blush2.gif

žinok, nelabai daug aš klonavus esu, bet aš tuos atskirus sluoksnius labaiu naudoju tam, kad nesugadinčiau backgroud'o, jei ką visada galima sluoksnius ištirnit ir pradėti viską ar dalį darbo iš pradžių. dėl to "švelnumo" tai net nežinau, tas gal aktualu kai spuogelius ant veido kokius reikia paklonuoti, bet man atrodo, kad norint tą švelnumą išgauti, reikia sluoksnių permatomumą keisti. Saulės Pūga gerai išmano šituos reikalus.

Atsakyti