Sveikinimai dideliausi nugaletojom saunuoliu saunuoles esu visiskai pritrenkta ir nusprendziau kad esu visiska liuzzzzzzeeeere na bet as paskaitysiu peperoni aciu uz nuoroda ir pataisymus itariu kad man reiketu kitos temukes mokomes fotografuot pradziu pradzia na bet gal kada pasivysiu
QUOTE(Edeva @ 2009 02 18, 19:55)
Sveikinimai dideliausi nugaletojom saunuoliu saunuoles esu visiskai pritrenkta ir nusprendziau kad esu visiska liuzzzzzzeeeere na bet as paskaitysiu peperoni aciu uz nuoroda ir pataisymus itariu kad man reiketu kitos temukes mokomes fotografuot pradziu pradzia na bet gal kada pasivysiu
Nu kas cia jums pasidare?
QUOTE(bonda @ 2009 02 18, 19:41)
o siandien cia ikelus -paciai visai nieko isrodo
reikejo nakti isikelt i temuke ar kur kitur ir paziuret kaip atrodo
QUOTE(Rasytce @ 2009 02 18, 20:09)
reikejo nakti isikelt i temuke ar kur kitur ir paziuret kaip atrodo
baik
Va mano snaigės. Šeip man patinka. Tik aišku norėtųsi geresnės kokybės ir t.t.
Nusprendžiau, kad fotkinsiu tol, kol man labai labai patiks. ; D
Šita labai daug karpiau.
Šitoj kokybės nelabai yra.
Šitoj irgi kokybės nėra. Ir dar dalis snaigės prie kitos prilipus. Niekaip neišėjo panaikint.
Tai žodžiu reikia man wb perfotkint?
Nusprendžiau, kad fotkinsiu tol, kol man labai labai patiks. ; D
Šita labai daug karpiau.
Šitoj kokybės nelabai yra.
Šitoj irgi kokybės nėra. Ir dar dalis snaigės prie kitos prilipus. Niekaip neišėjo panaikint.
Tai žodžiu reikia man wb perfotkint?
QUOTE(Duoma @ 2009 02 18, 20:52)
Va mano snaigės. Šeip man patinka.
eik tu sau cia tikros???
QUOTE(Duoma @ 2009 02 18, 20:52)
Va mano snaigės. Šeip man patinka.
cia tikros sniego snaiges? as maniau, kad kokios plastmasines , be tkai pamaciau treciaja aptirpusia, tai jau patikejau, bet unreaaallll .
o kaip spejai atsinest ir nufotkint?
Aha, tikros tikros.
Atsidariau virtuvėj langą, Pasidėjau ant palangės medžiagą, apsimoviau pirštines.
O snaigės pačios "nutūpdavo" ant medžiagos.
O tada taip ant tos palangės ir fotografuoji.
Nes kitaip ištirpsta, kol viską nusistatinėji.
Kad stengiaus tas kitas nereikalingas snaigės panaikint, tik trečiojoje neišėjo.
Atsidariau virtuvėj langą, Pasidėjau ant palangės medžiagą, apsimoviau pirštines.
O snaigės pačios "nutūpdavo" ant medžiagos.
O tada taip ant tos palangės ir fotografuoji.
Nes kitaip ištirpsta, kol viską nusistatinėji.
Kad stengiaus tas kitas nereikalingas snaigės panaikint, tik trečiojoje neišėjo.
Duoma, o su kokiu objektyvu tu taip pritrauki tas snaiges?
viskas gerai su tais tavo kiausiniais
viskas gerai su tais tavo kiausiniais
Sveikos ,
turiu tokį klausimą... Noriu atlikti Jūsų ND ,bet fotoaparate nesikeičia diafragma,WB tik automatinis ar pusiau automatinis ir dar fokusas automatinis...ką daryt? Būsiu dėkinga už atsakymą
turiu tokį klausimą... Noriu atlikti Jūsų ND ,bet fotoaparate nesikeičia diafragma,WB tik automatinis ar pusiau automatinis ir dar fokusas automatinis...ką daryt? Būsiu dėkinga už atsakymą
Duoma, mane irgi sudomino koks objektyvas pas tave (nors nepaziurejau, gal ne veidrodis pas tave).
Na bet snaiges nerealios!
Peperoni, o man tavo miesto foto labai grazio. Gal biski kitaip kompoziciskai kelciau (bet jau ir nepamenu kaip nes ziurejau diena).
nespeju su jumis Tai jei ND bus, garsiai rekite Nors su jausmais nulis ideju (ar idejos su vaiku, kuris nenusedi vietoje )
Na bet snaiges nerealios!
Peperoni, o man tavo miesto foto labai grazio. Gal biski kitaip kompoziciskai kelciau (bet jau ir nepamenu kaip nes ziurejau diena).
nespeju su jumis Tai jei ND bus, garsiai rekite Nors su jausmais nulis ideju (ar idejos su vaiku, kuris nenusedi vietoje )
QUOTE(Ninin @ 2009 02 18, 21:43)
taip taip - ir as noreciau vel kito techninio ND, nes su jausmu tema, tai tustumaaaa tustumaaaa . .. . ir sirdyje ir mintyse