Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

Sveikinimai dideliausi nugaletojom 4u.gif 4u.gif 4u.gif saunuoliu saunuoles bigsmile.gif esu visiskai pritrenkta ir nusprendziau kad esu visiska liuzzzzzzeeeere verysad.gif na bet as paskaitysiu 4u.gif peperoni aciu uz nuoroda ir pataisymus 4u.gif itariu kad man reiketu kitos temukes mokomes fotografuot pradziu pradzia blush2.gif na bet gal kada pasivysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 02 18, 19:55)
Sveikinimai dideliausi nugaletojom  4u.gif  4u.gif  4u.gif saunuoliu saunuoles  bigsmile.gif esu visiskai pritrenkta ir nusprendziau kad esu visiska liuzzzzzzeeeere  verysad.gif  na bet as paskaitysiu  4u.gif peperoni aciu uz nuoroda ir pataisymus  4u.gif itariu kad man reiketu kitos temukes mokomes fotografuot pradziu pradzia  blush2.gif na bet gal kada pasivysiu  4u.gif

Nu kas cia jums pasidare? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 18, 19:41)
o siandien cia ikelus -paciai visai nieko isrodo doh.gif 

reikejo nakti isikelt i temuke ar kur kitur ir paziuret kaip atrodo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 02 18, 20:09)
reikejo nakti isikelt i temuke ar kur kitur ir paziuret kaip atrodo hihihi.gif

baik cool.gif tongue.gif
Atsakyti
Va mano snaigės. Šeip man patinka. Tik aišku norėtųsi geresnės kokybės ir t.t. biggrin.gif
Nusprendžiau, kad fotkinsiu tol, kol man labai labai patiks. ; D

Šita labai daug karpiau.
user posted image

Šitoj kokybės nelabai yra.
user posted image

Šitoj irgi kokybės nėra. Ir dar dalis snaigės prie kitos prilipus. Niekaip neišėjo panaikint.
user posted image

Tai žodžiu reikia man wb perfotkint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 02 18, 20:52)
Va mano snaigės. Šeip man patinka.

eik tu sau blink.gif thumbup.gif cia tikros???
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 02 18, 20:52)
Va mano snaigės. Šeip man patinka.

cia tikros sniego snaiges? bigsmile.gif as maniau, kad kokios plastmasines hihihi.gif, be tkai pamaciau treciaja aptirpusia, tai jau patikejau, bet unreaaallll .

o kaip spejai atsinest ir nufotkint? unsure.gif
Atsakyti
Aha, tikros tikros. biggrin.gif
Atsidariau virtuvėj langą, Pasidėjau ant palangės medžiagą, apsimoviau pirštines.
O snaigės pačios "nutūpdavo" ant medžiagos.
O tada taip ant tos palangės ir fotografuoji.
Nes kitaip ištirpsta, kol viską nusistatinėji. doh.gif

Kad stengiaus tas kitas nereikalingas snaigės panaikint, tik trečiojoje neišėjo. ax.gif
Atsakyti
Duoma, o su kokiu objektyvu tu taip pritrauki tas snaiges? g.gif

viskas gerai su tais tavo kiausiniais irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,
turiu tokį klausimą... doh.gif Noriu atlikti Jūsų ND ,bet fotoaparate nesikeičia diafragma,WB tik automatinis ar pusiau automatinis ir dar fokusas automatinis...ką daryt? blush2.gif Būsiu dėkinga už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Happyendless: 18 vasario 2009 - 21:27
Duoma, mane irgi sudomino koks objektyvas pas tave (nors nepaziurejau, gal ne veidrodis pas tave).

Na bet snaiges nerealios!

Peperoni, o man tavo miesto foto labai grazio. Gal biski kitaip kompoziciskai kelciau (bet jau ir nepamenu kaip smile.gif nes ziurejau diena).

doh.gif nespeju su jumis smile.gif Tai jei ND bus, garsiai rekite smile.gif Nors su jausmais nulis ideju (ar idejos su vaiku, kuris nenusedi vietoje lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 02 18, 21:43)
doh.gif nespeju su jumis smile.gif Tai jei ND bus, garsiai rekite smile.gif Nors su jausmais nulis ideju (ar idejos su vaiku, kuris nenusedi vietoje  lotuliukas.gif )

taip taip - ir as noreciau vel kito techninio ND, nes su jausmu tema, tai tustumaaaa tustumaaaa . .. . ir sirdyje ir mintyse biggrin.gif
Atsakyti