Idejau savo originalus, bet kad jie nelabai ir skiriasi, paziurejus. Tiesa, Peperoni, tu minejai, kad labai ryskus tas apelsinas, jis is tikro toks ryskus buvo Net atsineciau prie deskopo palygint.
Sios man patiko, bet kaip ir su visom ryskumo norimo isgaut nesugebejau
Sveikutes
na ir tempai jusu kol viska perskaitai, bandai suporasti ziurek ir laiko fotografuoti nebelieka...
vakar vakare MB tokiom akim i mane ziurejo kai as miegamajame be sviesos tik su TV fotografavau ir siandien buvom gyvuliuku apziureti, bet nesigavo pafotografuoti nedaug, bet kazkaip nieko gero neisejo, dar persikelsiu viska i kompa ir paziuresiu, bet... kai skubina eiti, o as bandau kadra pagauti... ne kas... dar viska aplinkui suziureti o kur visus fokusus suziureti tai paskui ant auto perejau
Man atrodo, man reikia kitos temos visiskiem zaliem, kur aiskina nuo to, kaip ijungti nes puses tai nesuprantu apie ka jus cia...
Ir del PS ar ne pirmiau reiktu ismokti fotografuoti, paskui jau dailinti? man dar toli iki to... sesuo buvo instaliavus man, ir reiks (tik neprisiruosiu) nest kompa taisyt (kol garantija nesibaige) tai vel reiks kompa tuscia padaryti, vel per nauja viska instaliuoti,
na ir tempai jusu kol viska perskaitai, bandai suporasti ziurek ir laiko fotografuoti nebelieka...
vakar vakare MB tokiom akim i mane ziurejo kai as miegamajame be sviesos tik su TV fotografavau ir siandien buvom gyvuliuku apziureti, bet nesigavo pafotografuoti nedaug, bet kazkaip nieko gero neisejo, dar persikelsiu viska i kompa ir paziuresiu, bet... kai skubina eiti, o as bandau kadra pagauti... ne kas... dar viska aplinkui suziureti o kur visus fokusus suziureti tai paskui ant auto perejau
Man atrodo, man reikia kitos temos visiskiem zaliem, kur aiskina nuo to, kaip ijungti nes puses tai nesuprantu apie ka jus cia...
Ir del PS ar ne pirmiau reiktu ismokti fotografuoti, paskui jau dailinti? man dar toli iki to... sesuo buvo instaliavus man, ir reiks (tik neprisiruosiu) nest kompa taisyt (kol garantija nesibaige) tai vel reiks kompa tuscia padaryti, vel per nauja viska instaliuoti,
QUOTE(Rico @ 2009 02 18, 18:05)
Sveikutes
Tai tu klausk ko nesupranti,nesikuklink.As zinok irgi klausiu,nes palyginus su kitom,tai dundukiu dunduke esu.O del PS,tai mano labai dideliam,dideliam nusivylimui,zinok reikia mokintis,ar tu moki fotografuoti,ar dar ne.As kaip ir tu,galvojau,na jau ne,pirma fotkinam superines foto,o paskui jau su PS pribumbasus darom Bet,kai pabandziau,toks tas mano ir mokejimas,darzelinuko lygio,ir pamaciau kaip skiriasi nuotrauka,galvoju einu parsysiu padekos laiska,tam kas sia programa sukure.
QUOTE(inesaS @ 2009 02 18, 17:24)
Tai tu klausk ko nesupranti,nesikuklink.As zinok irgi klausiu,nes palyginus su kitom,tai dundukiu dunduke esu.O del PS,tai mano labai dideliam,dideliam nusivylimui,zinok reikia mokintis,ar tu moki fotografuoti,ar dar ne.As kaip ir tu,galvojau,na jau ne,pirma fotkinam superines foto,o paskui jau su PS pribumbasus darom Bet,kai pabandziau,toks tas mano ir mokejimas,darzelinuko lygio,ir pamaciau kaip skiriasi nuotrauka,galvoju einu parsysiu padekos laiska,tam kas sia programa sukure.
Ach, bandysim... tik kaip bijau kompa isnest taisyti, jei kito neduos, as is vis atsiliksiu na, bet stengsiuosi, o del PS tada bandysiu, as ir darba buciau gavus salia jei buciau moekjus juo dirbti, tik va, vis kitu reikalu/darbu atsiranda...
QUOTE(Rico @ 2009 02 18, 18:28)
Ach, bandysim... tik kaip bijau kompa isnest taisyti, jei kito neduos, as is vis atsiliksiu na, bet stengsiuosi, o del PS tada bandysiu, as ir darba buciau gavus salia jei buciau moekjus juo dirbti, tik va, vis kitu reikalu/darbu atsiranda...
Mums kompa ta pacia diena pakeite.Ir taip du kartus.Cia PC Worlde Del atsilikimo nebijok,klausk kas tau nesuprantama tikrai cia gausi atsakymus.
QUOTE(Rico @ 2009 02 18, 19:05)
Sveikutes
tu tik nepanikuok! nesitikek visko is karto
as irgi ,kol nusistatydavau parametrus,ziuriu,kad nebera laiko ir fotografuot,bet po visu situ pratimu,,geriau pradedi pazint savo fotika,atsiranda supratimas ir po biski po biski judi i prieki...
aisku cia yra pas mus laaabai pazengusiu,bet jos ir dometis pradejo kiek suprantu anksciau
QUOTE(ediper @ 2009 02 18, 18:45)
tu tik nepanikuok! nesitikek visko is karto
as irgi ,kol nusistatydavau parametrus,ziuriu,kad nebera laiko ir fotografuot,bet po visu situ pratimu,,geriau pradedi pazint savo fotika,atsiranda supratimas ir po biski po biski judi i prieki...
aisku cia yra pas mus laaabai pazengusiu,bet jos ir dometis pradejo kiek suprantu anksciau
As vakar buvau pas drauge,kuri mane uzkrete fotografija.As is jos pirkau savo PM,o ji nusipirko veidroduka.Tai va,pasiziurejau jos foto ir paklausiau,ar tu skaitei apie auksini pjuvi ir ten kitus geru nuotrauku padarymus?Ji net nezino kas tai yra.Bet jos nuotraukos tokios taisiklingos,kad as negalejau atsiziureti.Kiti zmones ta jaucia ir jiems belieka tik susidraugauti su aparatu.Nemazia tokiu ir pas mus temoje. O man ir gal dar kai kam,kas to neturi daug sunkiau mokintis.Nes ir gero kadro pamatymas, sukomponavimas ir dar fotoaparato nustatymas Bet as nenuleidziu ranku
kaip smagu, kad pralinksminau ziuriu kai kas pastebejo visas asociacijas -reiskias tokio panasaus istvirkimo laipsnio, kaip ir as
o del foto su orche ir lasiukais -nu zinokit, negavau, ko norejau ir tikejaus is saves tai taip ir liko ale siandien cia idejus -man tikria ta foto graziau ziurejos nei tada
o del foto su orche ir lasiukais -nu zinokit, negavau, ko norejau ir tikejaus is saves tai taip ir liko ale siandien cia idejus -man tikria ta foto graziau ziurejos nei tada
QUOTE(Duoma @ 2009 02 18, 19:21)
Va, dedu originalą, kuris man nepatinka.
Jokio kontrasto atrodo nėra.
Ir dar ta drūžė kažkokia.
šiandien snaiges gaudžiau.
Nu šakes kokių prisižiūrėjau.
Gaila, kad pavakarį tesumasčiau, labai greit sutemo, todėl beveik nieko gero nenufotografavau.
Ryt vėl medžiosim.
Jokio kontrasto atrodo nėra.
šiandien snaiges gaudžiau.
Nu šakes kokių prisižiūrėjau.
Gaila, kad pavakarį tesumasčiau, labai greit sutemo, todėl beveik nieko gero nenufotografavau.
Ryt vėl medžiosim.
Duoma,ar esi patenkinta savo foto?
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 02 18, 19:25)
kaip smagu, kad pralinksminau ziuriu kai kas pastebejo visas asociacijas -reiskias tokio panasaus istvirkimo laipsnio, kaip ir as
A tai ko dar galima gauti is tos foto?Nu man tai labai,labai
QUOTE(inesaS @ 2009 02 18, 19:31)
A tai ko dar galima gauti is tos foto?Nu man tai labai,labai
kazkom tookio...ko cia ner nu sakau, nepatiko man ir viskas o siandien cia ikelus -paciai visai nieko isrodo aisku, dar kai ka patvarkius
bet kad taip cia daug kam patiks- nesitikejau tikrai
Inesa, nelabai. Kaisu PS apdirbi, tai taip, man patinka.
Bet aš nesuprantu, ką blogai padariau, kad man to kontrasto nėra.
Nu dar lempą priešais pasistačiau, kad šviesu būtų.
Šie du dalykai man viską gadina.
Beje, kitose kiaušinių nuotraukose irgi tos drūžės yra.
Einu, snaiges įsikelt.
Bet aš nesuprantu, ką blogai padariau, kad man to kontrasto nėra.
Nu dar lempą priešais pasistačiau, kad šviesu būtų.
Šie du dalykai man viską gadina.
Beje, kitose kiaušinių nuotraukose irgi tos drūžės yra.
Einu, snaiges įsikelt.