Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

Idejau savo originalus, bet kad jie nelabai ir skiriasi, paziurejus. Tiesa, Peperoni, tu minejai, kad labai ryskus tas apelsinas, jis is tikro toks ryskus buvo bigsmile.gif Net atsineciau prie deskopo palygint.
Sios man patiko, bet kaip ir su visom ryskumo norimo isgaut nesugebejau verysad.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belly: 18 vasario 2009 - 17:59
Sveikutes 4u.gif
na ir tempai jusu cool.gif kol viska perskaitai, bandai suporasti ziurek ir laiko fotografuoti nebelieka...
vakar vakare MB blink.gif tokiom akim i mane ziurejo kai as miegamajame be sviesos tik su TV fotografavau lotuliukas.gif ir siandien buvom gyvuliuku apziureti, bet nesigavo pafotografuoti blush2.gif nedaug, bet kazkaip nieko gero neisejo, dar persikelsiu viska i kompa ir paziuresiu, bet... kai skubina eiti, o as bandau kadra pagauti... ne kas... dar viska aplinkui suziureti doh.gif o kur visus fokusus suziureti doh.gif tai paskui ant auto perejau unsure.gif

Man atrodo, man reikia kitos temos visiskiem zaliem, kur aiskina nuo to, kaip ijungti tongue.gif nes puses tai nesuprantu apie ka jus cia...

Ir del PS blush2.gif ar ne pirmiau reiktu ismokti fotografuoti, paskui jau dailinti? man dar toli iki to... sesuo buvo instaliavus man, ir reiks (tik neprisiruosiu) nest kompa taisyt (kol garantija nesibaige) tai vel reiks kompa tuscia padaryti, vel per nauja viska instaliuoti, doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 02 18, 18:05)
Sveikutes  4u.gif

Man atrodo, man reikia kitos temos visiskiem zaliem, kur aiskina nuo to, kaip ijungti  tongue.gif nes puses tai nesuprantu apie ka jus cia...

Ir del PS  blush2.gif ar ne pirmiau reiktu ismokti fotografuoti, paskui jau dailinti? man dar toli iki to... sesuo buvo instaliavus man, ir reiks (tik neprisiruosiu) nest kompa taisyt (kol garantija nesibaige) tai vel reiks kompa tuscia padaryti, vel per nauja viska instaliuoti,  doh.gif

Tai tu klausk ko nesupranti,nesikuklink.As zinok irgi klausiu,nes palyginus su kitom,tai dundukiu dunduke esu.O del PS,tai mano labai dideliam,dideliam nusivylimui,zinok reikia mokintis,ar tu moki fotografuoti,ar dar ne.As kaip ir tu,galvojau,na jau ne,pirma fotkinam superines foto,o paskui jau su PS pribumbasus darom doh.gif Bet,kai pabandziau,toks tas mano ir mokejimas,darzelinuko lygio,ir pamaciau kaip skiriasi nuotrauka,galvoju einu parsysiu padekos laiska,tam kas sia programa sukure. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 18, 17:24)
Tai tu klausk ko nesupranti,nesikuklink.As zinok irgi klausiu,nes palyginus su kitom,tai dundukiu dunduke esu.O del PS,tai mano labai dideliam,dideliam nusivylimui,zinok reikia mokintis,ar tu moki fotografuoti,ar dar ne.As kaip ir tu,galvojau,na jau ne,pirma fotkinam superines foto,o paskui jau su PS pribumbasus darom doh.gif Bet,kai pabandziau,toks tas mano ir mokejimas,darzelinuko lygio,ir pamaciau kaip skiriasi nuotrauka,galvoju einu parsysiu padekos laiska,tam kas sia programa sukure. ax.gif

Ach, bandysim... tik kaip bijau kompa isnest taisyti, jei kito neduos, as is vis atsiliksiu doh.gif na, bet stengsiuosi, o del PS tada bandysiu, as ir darba buciau gavus salia jei buciau moekjus juo dirbti, tik va, vis kitu reikalu/darbu atsiranda...
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 02 18, 18:28)
Ach, bandysim... tik kaip bijau kompa isnest taisyti, jei kito neduos, as is vis atsiliksiu  doh.gif na, bet stengsiuosi, o del PS tada bandysiu, as ir darba buciau gavus salia jei buciau moekjus juo dirbti, tik va, vis kitu reikalu/darbu atsiranda...

Mums kompa ta pacia diena pakeite.Ir taip du kartus.Cia PC Worlde mirksiukas.gif Del atsilikimo nebijok,klausk kas tau nesuprantama tikrai cia gausi atsakymus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 02 18, 19:05)
Sveikutes  4u.gif
na ir tempai jusu  cool.gif kol viska perskaitai, bandai suporasti ziurek ir laiko fotografuoti nebelieka...
vakar vakare MB  blink.gif tokiom akim i mane ziurejo kai as miegamajame be sviesos tik su TV fotografavau  lotuliukas.gif ir siandien buvom gyvuliuku apziureti, bet nesigavo pafotografuoti  blush2.gif nedaug, bet kazkaip nieko gero neisejo, dar persikelsiu viska i kompa ir paziuresiu, bet... kai skubina eiti, o as bandau kadra pagauti... ne kas... dar viska aplinkui suziureti  doh.gif o kur visus fokusus suziureti  doh.gif tai paskui ant auto perejau  unsure.gif

Man atrodo, man reikia kitos temos visiskiem zaliem, kur aiskina nuo to, kaip ijungti  tongue.gif nes puses tai nesuprantu apie ka jus cia...

Ir del PS  blush2.gif ar ne pirmiau reiktu ismokti fotografuoti, paskui jau dailinti? man dar toli iki to... sesuo buvo instaliavus man, ir reiks (tik neprisiruosiu) nest kompa taisyt (kol garantija nesibaige) tai vel reiks kompa tuscia padaryti, vel per nauja viska instaliuoti,  doh.gif

tu tik nepanikuok! nesitikek visko is karto mirksiukas.gif
as irgi ,kol nusistatydavau parametrus,ziuriu,kad nebera laiko ir fotografuot,bet po visu situ pratimu,,geriau pradedi pazint savo fotika,atsiranda supratimas ir po biski po biski judi i prieki...
aisku cia yra pas mus laaabai pazengusiu,bet jos ir dometis pradejo kiek suprantu anksciau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 18, 18:45)
tu tik nepanikuok! nesitikek visko is karto  mirksiukas.gif
as irgi ,kol nusistatydavau parametrus,ziuriu,kad nebera laiko ir fotografuot,bet po visu situ pratimu,,geriau pradedi pazint savo fotika,atsiranda supratimas ir po biski po biski judi i prieki...
aisku cia yra pas mus laaabai pazengusiu,bet jos ir dometis pradejo kiek suprantu anksciau  smile.gif

drinks_cheers.gif As vakar buvau pas drauge,kuri mane uzkrete fotografija.As is jos pirkau savo PM,o ji nusipirko veidroduka.Tai va,pasiziurejau jos foto ir paklausiau,ar tu skaitei apie auksini pjuvi ir ten kitus geru nuotrauku padarymus?Ji net nezino kas tai yra.Bet jos nuotraukos tokios taisiklingos,kad as negalejau atsiziureti.Kiti zmones ta jaucia ir jiems belieka tik susidraugauti su aparatu.Nemazia tokiu ir pas mus temoje. wub.gif O man ir gal dar kai kam,kas to neturi daug sunkiau mokintis.Nes ir gero kadro pamatymas, sukomponavimas ir dar fotoaparato nustatymas doh.gif Bet as nenuleidziu ranku schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 18 vasario 2009 - 19:03
Va, dedu originalą, kuris man nepatinka.
Jokio kontrasto atrodo nėra. doh.gif
Ir dar ta drūžė kažkokia.
user posted image

šiandien snaiges gaudžiau. biggrin.gif
Nu šakes kokių prisižiūrėjau.
Gaila, kad pavakarį tesumasčiau, labai greit sutemo, todėl beveik nieko gero nenufotografavau. doh.gif

Ryt vėl medžiosim. lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip smagu, kad pralinksminau tongue.gif thumbup.gif lotuliukas.gif ziuriu kai kas pastebejo visas asociacijas -reiskias tokio panasaus istvirkimo laipsnio, kaip ir as blush2.gif lotuliukas.gif

o del foto su orche ir lasiukais -nu zinokit, negavau, ko norejau ir tikejaus is saves doh.gif doh.gif tai taip ir liko cool.gif ale siandien cia idejus -man tikria ta foto graziau ziurejos nei tada doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 02 18, 19:21)
Va, dedu originalą, kuris man nepatinka.
Jokio kontrasto atrodo nėra.  doh.gif

šiandien snaiges gaudžiau.  biggrin.gif
Nu šakes kokių prisižiūrėjau.
Gaila, kad pavakarį tesumasčiau, labai greit sutemo, todėl beveik nieko gero nenufotografavau.  doh.gif

Ryt vėl medžiosim.  lotuliukas.gif

Duoma,ar esi patenkinta savo foto?
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 02 18, 19:25)
kaip smagu, kad pralinksminau tongue.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  ziuriu kai kas pastebejo visas asociacijas -reiskias tokio panasaus istvirkimo laipsnio, kaip ir as blush2.gif  lotuliukas.gif

o del foto su orche ir lasiukais -nu zinokit, negavau, ko norejau ir tikejaus is saves doh.gif  doh.gif tai taip ir liko cool.gif  ale siandien cia idejus -man tikria ta foto graziau ziurejos nei tada doh.gif  mirksiukas.gif

A tai ko dar galima gauti is tos foto?Nu man tai labai,labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 18 vasario 2009 - 19:30
QUOTE(inesaS @ 2009 02 18, 19:31)
A tai ko dar galima gauti is tos foto?Nu man tai labai,labai wub.gif

kazkom tookio...ko cia ner ax.gif lotuliukas.gif nu sakau, nepatiko man ir viskas doh.gif o siandien cia ikelus -paciai visai nieko isrodo doh.gif thumbup.gif aisku, dar kai ka patvarkius ax.gif tongue.gif
bet kad taip cia daug kam patiks- nesitikejau tikrai ax.gif wub.gif
Atsakyti
Inesa, nelabai. Kaisu PS apdirbi, tai taip, man patinka.
Bet aš nesuprantu, ką blogai padariau, kad man to kontrasto nėra.
Nu dar lempą priešais pasistačiau, kad šviesu būtų.
Šie du dalykai man viską gadina.
Beje, kitose kiaušinių nuotraukose irgi tos drūžės yra. doh.gif

Einu, snaiges įsikelt. biggrin.gif
Atsakyti