Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

QUOTE(Nikkė @ 2009 02 24, 16:11)
Grazi foto, gera kompozicija. Antras planas labai graziai "pabliures", kaip ir priklauso portretui (leiskite laikyti tai portretu  biggrin.gif ). Bet kazkaip galvoj kirba klausimas: na ir ka? Ka noreta pasakyti sita nuotrauka?

Nelabai supratau,dabar.. g.gif O butinai reikia deti tik tokias foto kur norima kazka jomis pasakyti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 24, 16:11)
O tai auto naikinama?

nu nea smile.gif auto darysim kovo menesi po jausmu - ar gerai? ax.gif ar 2 sav uztenka? g.gif

o del techniniu - tai pirmoji uzduotele pamokose apie kompozicija buvo tokia:

1.Padarykite mažiausiai vieną abstrakčią foto, paremtą kompozicijos taisyklėmis, apie kurias kalbėjom. Objektai turi būti neatpažįstami. Paaiškinkite, kodėl jūsų manymu, ta foto yra stipri ir įdomi.
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 24, 16:13)
yra trukumu (isdegimai tie, kailio splava), bet man tai visai nieko mirksiukas.gif  -jei i namini albuma thumbup.gif (kaili pabalinus su PS ar kuom kitu) mirksiukas.gif
as tai pries ax.gif
kaip sakoma -neprivalges -neprilaizysi mirksiukas.gif

As irgi pries.Kas norejo tas padre.Tai dabar kiekvienu namu darbu laika bus galima pratesineti.Jei nespejo kazkas,lai deda cia,ar i kritikos albuma.
Atsakyti
Medona, grazus suns portretas,tik jis labai melynas 4u.gif ir ta isdegusi juostele truputi blasko 4u.gif
Atsakyti
Sutinku su viskuo... gerai... suvaret... tik kodel tas antras planas blasko? Nejau graziausios nuotraukos baltam arba juodam fone? ax.gif Gi cia ne studija, laukas bigsmile.gif

As uz pratesima jausmu temai,vien del to, kad prisidejo ir liudnesniu jausmu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 02 24, 08:19)
Sutinku su viskuo... gerai... suvaret... tik kodel tas antras planas blasko? Nejau graziausios nuotraukos baltam arba juodam fone?  ax.gif  Gi cia ne studija, laukas  bigsmile.gif

ne taip supratai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 24, 17:15)
Nelabai supratau,dabar.. g.gif O butinai reikia deti tik tokias foto kur norima kazka jomis pasakyti? unsure.gif

Labai prasau nepriimti mano komentaru rimtai ir jautriai - juk tai tik mano nuomone, su kuria juk gali nesutikti visi kiti cia besilankantys mirksiukas.gif . Mano galva, gerai, jei nuotrauka nesa kazkokia informacija, turi kazkoki kabliuka, kazka idomaus, o ne siaip nufotografuotas pvz mano mylimas suniukas. man pasirode, kad sita nuotrauka nu kazkaip nekabina, nors kazkokio techninio broko as neimaciau. Taigi, taip ir parasiau, kad nematau, ka norima sia nuotrauka pasakyti, kokia minti ji nesa ar kokia akimirka parodo. smile.gif O deti butinai reikia visas nuotraukas, i kurias idejom kazkiek pastangu ir norisi isgirsti kitu besimokanciu ivertinima. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 24, 16:22)
ne taip supratai  4u.gif

supratau, tie isdegimai blasko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 02 24, 17:19)
Sutinku su viskuo... gerai... suvaret... tik kodel tas antras planas blasko? Nejau graziausios nuotraukos baltam arba juodam fone?  ax.gif  Gi cia ne studija, laukas  bigsmile.gif

Suvarėm hihihi.gif ne suvarėm, o pasakėm ką galvojam..kaip mums atrodo biggrin.gif Va mane pvz. blaško antras planas todėl, kad ten toks ganėtinai ryškus ratas ....gan sviesios spalvos...didelis kontrastas tarp šuniaus ir to antro plano. Lauke irgi galima paieškot ne tokio intensyvaus fono....įdomesniu kampu fotografuot...kartais ir buitiakai būna nufotografuoti nerealiai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 24 vasario 2009 - 16:28
Šiandiem tyliai seku temą blush2.gif Kažkoks nekalbadienis man unsure.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 02 24, 16:18)
As irgi pries.Kas norejo tas padre.Tai dabar kiekvienu namu darbu laika bus galima pratesineti.Jei nespejo kazkas,lai deda cia,ar i kritikos albuma.

Aš irgi nelabai norėčiau šios temos tęsinio, įdomiau būtų ko nors naujo imtis rolleyes.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti