Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

QUOTE(Sea_ @ 2009 02 24, 15:48)
Ikisiu ir as savo trigrasi apie ND jausmai.  Kaip supratau is kalbu jusu, nuotraukoje turi buti uzfiksuoti jausmai. Tai nuotraukoje turi buti gyvybe, zmogus ir jo reiskiami jausmai, emocijos, nes jie beveik neatskiriami.  Todel nuotraukos su statulem,meskiukais man tikrai atrodo ne i tema, tai as taip ir parasiau 4u.gif  nepykit 4u.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif smagu, kad laiko randi paziuret, ka mes isdirbinejam tongue.gif

si syki tikrai mano akim daug foto nevisai i tema ax.gif bet man lengva sneket blush2.gif lotuliukas.gif

o siaip is esmes -koks skirtumas kokie bus ND -kas nores, kam gausis -tas darys..kas ne ar nesigaus -nedarys mirksiukas.gif laisve, taip sakant tongue.gif mirksiukas.gif tad jokiu problem kaip ir ner lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 24, 15:54)
Oi duos dabar jums pipiru geroji feja!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif tongue.gif karsta.gif daviau biski smile.gif

drinks_cheers.gif Sea visiskai teisi smile.gif
Atsakyti
Oi, Peperoni, kaip gerai, kad tu esi! drinks_cheers.gif wub.gif Spaudziu desine! friends.gif
Nors man turbut deretu patyleti, nes as jausmams tai nieko neparuosiau... blush2.gif Bet, kaip sakiau, bandziau, bet pasirode, kad ideja visiskai neigyvendinama. Taigi, vis tiek gavau gera pamoka apie tai, kas realu, o kas tik svaiciojimas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 24, 15:57)

o siaip is esmes -koks skirtumas kokie bus ND -kas nores, kam gausis -tas darys..kas ne ar nesigaus -nedarys mirksiukas.gif laisve, taip sakant tongue.gif  mirksiukas.gif  tad jokiu problem kaip ir ner lotuliukas.gif

va va drinks_cheers.gif yra tema ir bandom ja smile.gif nesigauna - gausis kita karta mirksiukas.gif svarbu pabandyt - kiekvienas bandymas, ejimas tobulumo link biggrin.gif tongue.gif
----------
labai neblogas Miko Binkio straipsnis yra Foto naujam numery - apie fotografo megejo stadijas fotografijoje... biggrin.gif butinai paskaitykit - labai daug tiesos yra smile.gif

kas neturit - ryt pasistengsiu nuskenuot smile.gif
Atsakyti
Dėl ND dėjimo čia sutinku su Peperoni...čia labai greit tos visos foto lieka kažkur... toli toli ir kai reikia sugrįžti pažiūrėti vėl, užknisa doh.gif todėl aš dažniausiai nebeieškau tų foto, nors ir norėtųsi dar pažvelgt...
Atsakyti
Kritikai unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 02 24, 16:05)
Kritikai  unsure.gif

Nebloga foto, tik suniuko kailis melsvas verysad.gif ir virs vezimo isdeges plotas.
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 02 24, 17:05)
Kritikai  unsure.gif

Norėtųsi viso šuns....o jei jau neviso, tai kitu kampu fotografuoto, kai akys fokuse, o kitkas pasilieję...antras planas blaško.
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 24, 16:07)
Norėtųsi viso šuns....o jei jau neviso, tai kitu kampu fotografuoto, kai akys fokuse, o kitkas pasilieję...antras planas blaško.

drinks_cheers.gif man nebeliko ka pasakyt biggrin.gif

pasikartosiu - ar yra pritarianciu jausmu temos pratesimui 1 sav ? ax.gif

ir mums reik naujos temos bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 02 24, 17:05)
Kritikai  unsure.gif

Grazi foto, gera kompozicija. Antras planas labai graziai "pabliures", kaip ir priklauso portretui (leiskite laikyti tai portretu biggrin.gif ). Bet kazkaip galvoj kirba klausimas: na ir ka? Ka noreta pasakyti sita nuotrauka?
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 24, 17:10)
drinks_cheers.gif man nebeliko ka pasakyt  biggrin.gif

pasikartosiu - ar yra pritarianciu jausmu temos pratesimui 1 sav ?  ax.gif

ir mums reik naujos temos  bigsmile.gif  ax.gif

Pritariu pratesimui.
O tai auto naikinama?
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 02 24, 16:05)
Kritikai  unsure.gif

yra trukumu (isdegimai tie, kailio splava), bet man tai visai nieko mirksiukas.gif -jei i namini albuma thumbup.gif (kaili pabalinus su PS ar kuom kitu) mirksiukas.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 24, 16:10)

pasikartosiu - ar yra pritarianciu jausmu temos pratesimui 1 sav ?  ax.gif

as tai pries ax.gif
kaip sakoma -neprivalges -neprilaizysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 24 vasario 2009 - 16:13
Tai tęsiam biggrin.gif (gal kas nors dar susipras kokių gražių vaizdų pafotkint) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 24 vasario 2009 - 16:14