QUOTE(Sadi @ 2009 02 23, 23:51)
1.peperoni verdikto laukt, nes ji gi kumščiu į stalą trinktelėjo ir pasakė AUTO ir taškas
---------
2.Padiskutuojam apie dabartinius ND jausmai. Kas tai turėtų būti? kokios foto? A šgtai suprantu kad tai turėtų būti foto į kurią pažiūrėjus iškarto matytusi tas jausmas.
1. nieks nieko neatkele
Manau, kad auto - bus prie interpretaciniu, t.y. po jausmu
2. del jausmu - taip pati jau bandziau n kartu - ir silti jausmai nepasiduoda.... manau, kad galim imt bet kokius - nes maciau jau albume ir neigiamu jausmu - taigi palikim ir siltus ir saltus jausmus
3.ir dar turiu pasiulyma jausmus pratest vienai savaitei...
QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 24, 10:46)
Aciu
QUOTE(Jurina @ 2009 02 24, 11:07)
aš su kaimyne ir mūsu 4 vaikais buvom kieme, ...
manau, kad jei jis tai butu dares atvirai - itarimu nebutu sukeles...
panasu i kazkoki iskrypeli...
QUOTE(Stikline @ 2009 02 24, 13:33)
Nenoriu baisiai skatinti rungtis, bet kiek pastebėjau žmonės ruošdamiesi konkursams (įvertinimui) daug labiau stengiasi ir išgauna tookių kadrųųų tikrai manau, kad tai skatina pasitempti ir padaryti geriau nei kolega pvz.
Aš vienareikšmiškai už konkursus...na čia mano tokia kukli asmeninė nuomonė
butent
ir baigiam zyyyyzt
QUOTE(inesaS @ 2009 02 24, 14:48)
Taigi turim isverstas pamokas,kiekvienos gale yra kelios uzduotys.Gal pabandom nuo pirmos?Kaip manot?
ir labai labai neblogos tos uzduotys - galim graziai nuo pirmos pamokeles pradet ir keliau nuosekliai
o del dejimo i tema - as vienareiksmiskai pries...
:
nes - milijonai lapu ir milijonai foto gaunas...
cia kazkaip foto skaicius ir tvarka neipareigoja, gaunasi betvarke...
plius kas nori isima, kas nori palieka - kabo paskui pliki balti pranesimai apie isimta foto...
o albume zinom, kad galima det 3, tai ir isspaudziam 3 pacias geriausias...
ir komentarai visi vienoj vietoj - nereik per visus puslapius ziuret, kas ka parase....
visi nori idet foto ir gaut komentaru - jei jos albume - einam is eiles ir komentuojam - nieko neppraleidziam...
ar dar reik itikinamesniu priezasciu?
QUOTE(Stikline @ 2009 02 24, 14:49)
Dar klausimas
O jausmų temai galima dėti darbus tik dabar fotkintus ar ir iš anksčiau?
as galvoju, kad as ne pries, jei tai atitinka tema