Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

QUOTE(Stikline @ 2009 02 24, 14:49)
Dar klausimas biggrin.gif O jausmų temai galima dėti darbus tik dabar fotkintus ar ir iš anksčiau?

o as tai leisciau det, jei mano valia butu -nors ir pries penkmeti darytas -svarbu pacios blush2.gif biggrin.gif ypac tokiom placiom temom cool.gif
Atsakyti
na kol aš čia paskaitysiu viską, tai jūs kitoje temoje jau būsite tongue.gif
dėkui, už komentarus kaukėms tongue.gif

buitinė foto, naminiam albumui, ale esmė ne meniškume ir taisyklėse tongue.gif
Atsakyti
Vienybė
user posted image

labai laukiu komentarų, ką manot blush2.gif
turiu pasakyt kad, šiems kadrams (jų yra įvairių) įkvėpė Stiklinės ankčiau matyti darbai hi.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 02 24, 16:04)
Vienybė

labai laukiu komentarų, ką manot  blush2.gif 
turiu pasakyt kad, šiems kadrams (jų yra įvairių) įkvėpė Stiklinės ankčiau matyti darbai  hi.gif

O geras smile.gif smagu smile.gif

Gerų pas tave minčių yr smile.gif ir idėjų smile.gif Man gal šiek tiek sterilumo norėtųsi didesnio...t.y. mergaitės plaukų kad nesimatytų dešinėj ir foną palygint...manau tą galima padaryt su PS g.gif o šiaip tai gerulė..man tokios patinka smile.gif apšvietimas įdomus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 02 24, 16:04)

Man asmeniskai siluetu fotografija labai patinka. wub.gif Bet, fotografuojant siluetus, yra viena svarbi taisykle - siluetai neturi persipinti. Tai cia sitos taisykles nepaisyta. Is kitos puses - sitas nepaisymas kaip ir tikslinis, noreta parodyti vienybe. Taciau man gal butu graziau bent truputi atskirtos figureles. ax.gif O siaip bandymas labai grazus. Labai tiktu jausmu temai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 24, 16:11)
O geras smile.gif smagu smile.gif

Gerų pas tave minčių yr smile.gif ir idėjų smile.gif Man gal šiek tiek sterilumo norėtųsi didesnio...t.y. mergaitės plaukų kad nesimatytų dešinėj ir foną palygint...manau tą galima padaryt su PS  g.gif  o šiaip tai gerulė..man tokios patinka  smile.gif apšvietimas įdomus  4u.gif

Dėl fono, plaukų ir kitokių subtilybių tai sutinku, su PS nežaidžiau, klonavimas man nepasiduoda .
Nikkė dėl persipinymų tai su kitom kūno dalim tai pastebėjau, bet galvas spec glaudžiau
Atsakyti
As ir pritariu, kad temos turetu but siauresnes. Na ta prasme, kaip lasa fotkinom ar balta baltame, tada ir vertint lengviau ir fotkint. Nes si temai jausmai, tai manau yra labai labai plati ir komentarai po nuotraukom "ne i tema", tai man labai ne i tema biggrin.gif
Su visom salygom sutinku, tik reik labiau apipavidalint temas 4u.gif

Auto temai ir pritariu, tik labiau gal del susipazinimo, nei del technines puses smile.gif

Ir visom keturiom pritariu del perskaitymo vienos pamokos ir ND apie tai. Tokiu atveju mes tikrai tobulesim /mokinsimes!
Prisipazistu, kad dar nei vienos pamokos neperskaiciau, tik isisaugau blush2.gif Nera reikalo kol su tuo nesusiduri, atrodo, kaip reiks tada... (jei rimtai, tai laiko stoka)
Nes jei atsidarau kompa, bandau perskaityt ka priraset, nepaisant, kad dar 2 vaikai reikalaujantys demesio.... mazoji vaiksciot pradedanti... kosyciu virimas...namu tvarkymas... vyresnelio isleidimas i mokykla/paemimas...MB apetitu nesiskundzia biggrin.gif ...

Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 02 24, 14:55)
o as tai leisciau det, jei mano valia butu -nors ir pries penkmeti darytas -svarbu pacios blush2.gif  biggrin.gif  ypac tokiom placiom temom cool.gif

As tai manau, kad reik naujai fotkintas det, nes jausmams atrasciau is seniau ne viena, bet visos fotkintos ant auto su blicu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 02 24, 15:41)

As tai manau, kad reik naujai fotkintas det, nes jausmams atrasciau is seniau ne viena, bet visos fotkintos ant auto su blicu  biggrin.gif

nu tai ir sakau, kad leisciau, nes maza tikimybe, kad bus kazkas tooookio ir i tema mirksiukas.gif ax.gif tongue.gif ir dar be jokiu blycu ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
Nu ka, laba diena biggrin.gif

atejau tvarkos ivest lotuliukas.gif lotuliukas.gif tuoj parasysiu, ka manau apie sias diskusijas biggrin.gif
Atsakyti
Ikisiu ir as savo trigrasi apie ND jausmai. Kaip supratau is kalbu jusu, nuotraukoje turi buti uzfiksuoti jausmai. Tai nuotraukoje turi buti gyvybe, zmogus ir jo reiskiami jausmai, emocijos, nes jie beveik neatskiriami. Todel nuotraukos su statulem,meskiukais man tikrai atrodo ne i tema, tai as taip ir parasiau 4u.gif nepykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 24, 16:47)
Nu ka, laba diena biggrin.gif

atejau tvarkos ivest  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tuoj parasysiu, ka manau apie sias diskusijas biggrin.gif

Oi duos dabar jums pipiru geroji feja! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 24, 16:48)
Ikisiu ir as savo trigrasi apie ND jausmai.  Kaip supratau is kalbu jusu, nuotraukoje turi buti uzfiksuoti jausmai. Tai nuotraukoje turi buti gyvybe, zmogus ir jo reiskiami jausmai, emocijos, nes jie beveik neatskiriami.  Todel nuotraukos su statulem,meskiukais man tikrai atrodo ne i tema, tai as taip ir parasiau 4u.gif  nepykit 4u.gif

Sea, niekas ir negalvoja pykti! Aciu, kad mums padedi! aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 23, 23:51)
1.peperoni verdikto laukt, nes ji gi kumščiu į stalą trinktelėjo ir pasakė AUTO ir taškas 
---------
2.Padiskutuojam apie dabartinius ND jausmai. Kas tai turėtų būti? kokios foto? A šgtai suprantu kad tai turėtų būti foto į kurią pažiūrėjus iškarto matytusi tas jausmas.

1. nieks nieko neatkele biggrin.gif nono.gif Manau, kad auto - bus prie interpretaciniu, t.y. po jausmu smile.gif

2. del jausmu - taip pati jau bandziau n kartu - ir silti jausmai nepasiduoda.... manau, kad galim imt bet kokius - nes maciau jau albume ir neigiamu jausmu - taigi palikim ir siltus ir saltus jausmus smile.gif

3.ir dar turiu pasiulyma jausmus pratest vienai savaitei... ax.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 24, 10:46)

Aciu 4u.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 02 24, 11:07)
aš su kaimyne ir mūsu 4 vaikais buvom kieme, ...

manau, kad jei jis tai butu dares atvirai - itarimu nebutu sukeles... g.gif panasu i kazkoki iskrypeli... unsure.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 02 24, 13:33)
Nenoriu baisiai skatinti rungtis, bet kiek pastebėjau žmonės ruošdamiesi konkursams (įvertinimui) daug labiau stengiasi ir išgauna tookių kadrųųų  tikrai manau, kad tai skatina pasitempti ir padaryti geriau nei kolega pvz. biggrin.gif Aš vienareikšmiškai už konkursus...na čia mano tokia kukli asmeninė nuomonė

butent drinks_cheers.gif ir baigiam zyyyyzt cool.gif biggrin.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 02 24, 14:48)
Taigi turim isverstas pamokas,kiekvienos gale yra kelios  uzduotys.Gal pabandom nuo pirmos?Kaip manot?

ir labai labai neblogos tos uzduotys - galim graziai nuo pirmos pamokeles pradet ir keliau nuosekliai thumbup.gif

o del dejimo i tema - as vienareiksmiskai pries... cool.gif :
nes - milijonai lapu ir milijonai foto gaunas... doh.gif
cia kazkaip foto skaicius ir tvarka neipareigoja, gaunasi betvarke...
plius kas nori isima, kas nori palieka - kabo paskui pliki balti pranesimai apie isimta foto...
o albume zinom, kad galima det 3, tai ir isspaudziam 3 pacias geriausias...
ir komentarai visi vienoj vietoj - nereik per visus puslapius ziuret, kas ka parase.... ax.gif
visi nori idet foto ir gaut komentaru - jei jos albume - einam is eiles ir komentuojam - nieko neppraleidziam...

ar dar reik itikinamesniu priezasciu? biggrin.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 02 24, 14:49)
Dar klausimas biggrin.gif O jausmų temai galima dėti darbus tik dabar fotkintus ar ir iš anksčiau?

as galvoju, kad as ne pries, jei tai atitinka tema smile.gif
Atsakyti