Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

QUOTE(Stikline @ 2009 02 24, 14:12)

Asmeniškai aš supratau, kad kažkokį tai jausmą reikia perteikti fotografija...o jausti galima žiūrint į bet kokią foto...

drinks_cheers.gif as irgi taip suprantu mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Man iškilo klausimas biggrin.gif ar mokėdamos tobulai fotografuoti techniškai mes suprasim interpretacinių darbų esmę kad ir paėmus jausmų temą  biggrin.gif

Asmeniškai aš supratau, kad kažkokį tai jausmą reikia perteikti fotografija...o jausti galima žiūrint į bet kokią foto...

tikrai sutinku su abiem teiginiais drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man iškilo klausimas biggrin.gif ar mokėdamos tobulai fotografuoti techniškai mes suprasim interpretacinių darbų esmę kad ir paėmus jausmų temą  biggrin.gif

iškėlei labai gerą klausimą g.gif iki šiol maniau, kad interpretacinius man dar reikia "priaugti". bet tu teisi. niekada iki jų "nepriaugsiu", jei nepradėsiu galvoti apie juos, daryti jų. aš asmeniškai norėčiau kas antrą mėnesį interpretacinių, kad ir kaip sunku būtų. arba kartą per ketvirtį.

o aš su tais jausmais visai nedraugauju unsure.gif man toj temoj tiek plonyčių linijų, kad sunku ką ir pasakyti doh.gif buvo kalbėta, kad bus tik teigiami jausmai, bet atsirado ir neigiamų. aš asmeniškai tai džiaugiuosi, kad taip natūraliai išsiplėtė tema. sakau natūraliai, nes turbūt taip atsitiko dėl pavadinimo "jausmai", o ne "meilė, draugystė". ne visi skaito temą, tad natūralu, kad nežinojo kokius jausmus ten pavaizduoti. nematau tame problemos, svarbiausia yra gerų darbų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 24, 15:33)
iškėlei labai gerą klausimą  g.gif  iki šiol maniau, kad interpretacinius man dar reikia "priaugti". bet tu teisi. niekada iki jų "nepriaugsiu", jei nepradėsiu galvoti apie juos, daryti jų. aš asmeniškai norėčiau kas antrą mėnesį interpretacinių, kad ir kaip sunku būtų. arba kartą per ketvirtį.

Aš manau taip pat. Daug kas sako, kad interpretacinės temos jiems dar per sunku...bet kada jos bus lengvos? Kai mokėsime tobulai fotografuoti jos lengvesnės netaps, nes tai kūryba...ieškojimai...mąstymai...kiekvieno žmogaus vidinis pasaulis...kuris galbūt kitų ir nevisada bus suprastas ar pateisintas...ir tik nesakykit, kad čia visos nemeniškos sielos susirinko, nes ir techniniuose darbuose tiek meno mačiau biggrin.gif tik jausmai galbūt sunkoka tema pradžiai...galima ir siauresnę kokią jamt smile.gif
Atsakyti

Gal suprasim o gal ir ne.Arba kiekvienas supras savaip ax.gif O del jausmo perteikimo,tai cia nedaugeliui is musu sitas duota.Bet bandyti aisku verta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 24, 14:38)
tik jausmai galbūt sunkoka tema pradžiai...galima ir siauresnę kokią jamt smile.gif

drinks_cheers.gif vat butent thumbup.gif -galbut reiktu siauresniu temu ax.gif
Atsakyti
Taigi turim isverstas pamokas,kiekvienos gale yra kelios uzduotys.Gal pabandom nuo pirmos?Kaip manot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 24, 15:38)
Aš manau taip pat. Daug kas sako, kad interpretacinės temos jiems dar per sunku...bet kada jos bus lengvos? Kai mokėsime tobulai fotografuoti jos lengvesnės netaps, nes tai kūryba...ieškojimai...mąstymai...kiekvieno žmogaus vidinis pasaulis...kuris galbūt kitų ir nevisada bus suprastas ar pateisintas...ir tik nesakykit, kad čia visos nemeniškos sielos susirinko, nes ir techniniuose darbuose tiek meno mačiau biggrin.gif  tik jausmai galbūt sunkoka tema pradžiai...galima ir siauresnę kokią jamt smile.gif

Sutinku. drinks_cheers.gif
Juk fotografija yra menas, jei darysim vien techninius darbus, nieko gero nebus... rolleyes.gif
Atsakyti
Dar klausimas biggrin.gif O jausmų temai galima dėti darbus tik dabar fotkintus ar ir iš anksčiau?
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 02 24, 14:49)

Juk fotografija yra menas, jei darysim vien techninius darbus, nieko gero nebus... rolleyes.gif

bet lyg niekas ir nesake, kad vien techniniai cool.gif o pradzioj be technikos -pacios pamatem, kad ne is vietos -ypac pirmieji darbai apie diafragmas, WB tikrai daug naudos dave ir supratimo thumbup.gif
Atsakyti
Ar galiu įdėt kadrą kurį lyg jausmų temai fotkinau, bet pati nesuprantu ar jis tinka ar ne? tik pakomentuokit, prašom blush2.gif
Stiklinė, nieks neminėjo kokio senumo kadras turi būti, manau kad galima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 24 vasario 2009 - 14:54
QUOTE(Stikline @ 2009 02 24, 14:49)
Dar klausimas biggrin.gif O jausmų temai galima dėti darbus tik dabar fotkintus ar ir iš anksčiau?

Kaip ir neligybe butu tiems kurie pradejo mokintis tada kai susikure sita tema.Bet ne as viena cia sprendziu. ax.gif
Atsakyti