QUOTE(inesaS @ 2009 02 24, 02:41)
Manau,kad daugumai(tame tarpe ir man )sita tema,per sunki.Ir del matymo,vienas gali matyti,kitas ne.Arba,kai kam nuotrauka gali sukelti daug jausmu,o kitam visiskai nei vieno.Beje,kad ir pati blogiausia,ar nevykus nuotrauka irgi sukelia tam tikrus jausmus.Manau,kad tikrai ne vienai sunku padyri gera kadra su geru fokusu,apsvietimu ir dar kad pasiziurejus i ja matytum ir jausma.Gal as gyvenime kiekviena diena fotografuodama,nepagausiu to jausmo,juk gali buti ir taip.Aisku,as bandziau atlikti ND,vien tik del to,kad reikia,bandyti.Nesu patenkinta,bet siai dienai tik tiek is saves galiu išspausti.As juk mokausi
visiškai pritariu, jasmų temai aš +- suprantu koks kadras turėtų būti, bet nžn kaip tą kadrą pagaut, nes pozuotojų tam reikalui neturiu, o fotkint ir sulaukt kometarų kad "ne į temą "
, matyt neužsigrūdinau dar
. O jeigu kur nors parke gaudyt poreles tai galimą ir nukentėt.
Papasakosiu vieną istoriją:
aš su kaimyne ir mūsu 4 vaikais buvom kieme, vaikai lakstė, mes sėdėjom ant suolo, atėjo vyriškis ir pradėjo tipo nepastebimai fotkint mūsų vaikus , fotikas buvo pas jį tašėj, per skylę išlindęs objektyvas(dalis) ir jis vaikščiojo pirmyn atgal ir fotkino vaikus, tai kaimynė telefonu iškvietė savo vyrą, tas pakratė vargšą fotografą, kas buvo su fotiku padaryta jau nepamenu.
Vnž aš tai bijau fotkint svetimus žmones, nežinia kaip jie sureaguos.
aš už techninius ND visom galunėm