Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 23, 17:19)
sveikos,
as irgi tik skaitytoja  doh.gif
^^^
ka tik varciau atsisiustas knygas, dvi is ju tikrai neblogos. jei kas skaitote angliskai galeciau atsiusti "Digital Photography top 100 simplifies" - visos pagrindines fotografijos taisykles trumpai ir "Photoshop CS3 fot photographers" - sta pasirode ipatingai gera  thumbup.gif , nes labai daug naudingos informacijos apie nuotrauku tvarkyma.
Abi sias knygas maciau knygynuose mirksiukas.gif

Norim norim bigsmile.gif Jeigu gali įdėk jas į kokį puslapį, iš kurio visos galėsim atsisiųsti ax.gif
Atsakyti
nu ka ... fuu kaip gerai , kad atidejot auto thumbup.gif thumbup.gif gal po sitos sugalvosit dar kazkaaa biggrin.gif naiviai tikiuosi rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 02 23, 21:50)
nu ka ... fuu kaip gerai , kad atidejot auto  thumbup.gif  thumbup.gif gal po sitos sugalvosit dar kazkaaa  biggrin.gif naiviai tikiuosi  rolleyes.gif  blush2.gif

Atidėjom? Aš kažką pražioplinau matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 23, 21:04)
Atidėjom? Aš kažką pražioplinau matyt biggrin.gif

Ir as kazka praleidau g.gif Bet jeigu atidejot,tai esu ir as patenkinta.Geriau jau atidarom atskira albuma,ar kazka kur sudetumem savo auto susipazinimaui,bet jei vertinimui,tai as net nezinociau pagal kokius kriterijus tai reiketu daryti doh.gif
Atsakyti
kol suvirskinau kas tai yra auto doh.gif as tikrai nesugebeciau nei saves fotkint, nei ten pozuot, nei ten pagal visas kompozicijos taisykles viska sudeliot.

tikrai kad atidedam dar velesniam laikui, nes manau dar daugumai is musu tiesiog reikia tobulint technine puse, o ne vienu metu ir pozuot ir fotkint save. na cia mano pamastymai ax.gif

neskubekim, nesgi kiek pastaruoju metu ir naujokiu yra nemazai prisijunge, lai jos labai jau nesijaucia nespejancios su jumis visomis, jau zenkliai pazengusiomis sioje temukeje smile.gif

Atsakyti
įdėjau albumėlin savo dvynius su kaukėm Užgavėnėm tongue.gif
biškį nenoriu viešinti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 23, 18:08)
edit - transform - scale

arba per crop jei apkirpt

Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 02 23, 17:33)
Norim norim  bigsmile.gif Jeigu gali įdėk jas į kokį puslapį, iš kurio visos galėsim atsisiųsti  ax.gif

idesiu, kai issiaiskinsiu kaip ta padaryti mirksiukas.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 02 23, 20:50)
nu ka ... fuu kaip gerai , kad atidejot auto  thumbup.gif  thumbup.gif gal po sitos sugalvosit dar kazkaaa  biggrin.gif naiviai tikiuosi  rolleyes.gif  blush2.gif

as irgi kazka praleidau, o skaitau nuolat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 23, 22:58)
as irgi kazka praleidau, o skaitau nuolat  g.gif

aha, kas čia per naujienos? smile.gif Ten aš tik idėją apie techninius ND mečiau smile.gif Reikia peperoni verdikto laukt, nes ji gi kumščiu į stalą trinktelėjo ir pasakė AUTO ir taškas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Padiskutuojam apie dabartinius ND jausmai. Kas tai turėtų būti? kokios foto? A šgtai suprantu kad tai turėtų būti foto į kurią pažiūrėjus iškarto matytusi tas jausmas.
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 23, 23:51)
aha, kas čia per naujienos? smile.gif Ten aš tik idėją apie techninius ND mečiau smile.gif Reikia peperoni verdikto laukt, nes ji gi kumščiu į stalą trinktelėjo ir pasakė AUTO ir taškas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Padiskutuojam apie dabartinius ND jausmai. Kas tai turėtų būti? kokios foto? A šgtai suprantu kad tai turėtų būti foto į kurią pažiūrėjus iškarto matytusi tas jausmas.

Manau,kad daugumai(tame tarpe ir man )sita tema,per sunki.Ir del matymo,vienas gali matyti,kitas ne.Arba,kai kam nuotrauka gali sukelti daug jausmu,o kitam visiskai nei vieno.Beje,kad ir pati blogiausia,ar nevykus nuotrauka irgi sukelia tam tikrus jausmus.Manau,kad tikrai ne vienai sunku padyri gera kadra su geru fokusu,apsvietimu ir dar kad pasiziurejus i ja matytum ir jausma.Gal as gyvenime kiekviena diena fotografuodama,nepagausiu to jausmo,juk gali buti ir taip.Aisku,as bandziau atlikti ND,vien tik del to,kad reikia,bandyti.Nesu patenkinta,bet siai dienai tik tiek is saves galiu išspausti.As juk mokausi dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 23, 16:15)

gal galit kas,jei netingit,papasakot,kaip sumazint foto PS (ta prasme anksciau budavo,kad paimi ir tampai ta foto kaip nori,niu dabar niekaip nerandu  doh.gif  blush2.gif pas mane PS3 )

jei tik dydi sumazint tai image/image size mirksiukas.gif jei apkirpt tai su crop tool'su ir dar yra transform galima dayt tongue.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 23, 17:19)

ka tik varciau atsisiustas knygas, dvi is ju tikrai neblogos. jei kas skaitote angliskai galeciau atsiusti "Digital Photography top 100 simplifies" - visos pagrindines fotografijos taisykles trumpai ir "Photoshop CS3 fot photographers" - sta pasirode ipatingai gera  thumbup.gif , nes labai daug naudingos informacijos apie nuotrauku tvarkyma.
Abi sias knygas maciau knygynuose mirksiukas.gif

mane ta antra labai domintu wub.gif

Atsakyti
as nesijauciu subrendusi auto fotkint schmoll.gif ir nefotkysiu blush2.gif

truksta man jau kokiu techniniu namu darbu, ne konkursams, ne meniniu, bet techniniu...

o knygos as irgi noreciau bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti