Laba
Baccardi, ačiū už pamokos vertimą
Liamuna, miško su suoliukais kompozicija patiko labiau antros, bet spalvos man geriau natūralios
Lamella, man ta foto su keturračiais
tikrai verta pagyrimo. dešinėj vos vos erdvės norėtųsi daugiau, bet čia jau didelis kabinėjimasis, nes žinau, kaip sunku auto/moto sportą tvarkingai ir įdomiai nufotografuoti. peizažinė - tvarkinga, balta nuotrauka. o ta su vaikučiu ir nukapotom kojom ne....
Peperoni, "ožkutės"
foto spalvos tikrai geros, bet va kompozicija man nelimpa tokia. antroji tvarkinga, bet kažko joje trūksta iki pilnos laimės.
Armana, man fonas tavo augalėlio čia visai tinka ir patinka
esant kitokiam fonui, kabinčiausi prie tokios kompozicijos, bet dabar kažkaip viskas dera. tik jungiuos prie tų, kurios ryškumo zonos didesnės nori...
Pamaiva, išdegęs sniegas, neryškus vaikas... nieko labai gero
Sadi, bandymas labai labai pagirtinas
patinka kompozicija, sumanymas ir visa kita, tik tos spalvotos dėmės ant medžių ir spinduliuose yra brokas
deja, karpymas nelabai ką padės, būtų šaunu jei perfotografuotum
Edeva, spalvos gražios
tik aš pakirpčiau kairės truputį ir viršaus galbūt.
Valetta, tą mašiniuką pamačiau paskutinį, kai pagal pavadinimą pradėjau ieškoti, kas čia šąla
visas dėmesys krypo į šviestuvą. va, jei nebūtų ten tų krūmų, tada mašiniukas neturėtų kur pasislėpti, o dabar per daug man visko šitoje foto
Ediper, pirma pykš pokš ir dar sniegas atrodo išdegęs (nepyk
), antra su nuotaika
gal vis gi kairės kirpčiau. ir, aišku, ta šiukšlių dėžė ne vietoj, bet nesikabinsiu prie jos labai, nes kaip matau ji lyg į žemę įkasta, nepatrauksi be kastuvo ir poros valandų šilto darbo