Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

QUOTE(Valetta @ 2009 02 23, 13:45)

kas dirbat su PhotoScape ar yra ten galimybe nuklonuot kazka  g.gif nerandu  unsure.gif auto bandziau siandien  doh.gif

as ten neradau ax.gif
Atsakyti
Laba

Baccardi, ačiū už pamokos vertimą 4u.gif

Liamuna, miško su suoliukais kompozicija patiko labiau antros, bet spalvos man geriau natūralios mirksiukas.gif

Lamella, man ta foto su keturračiais thumbup.gif tikrai verta pagyrimo. dešinėj vos vos erdvės norėtųsi daugiau, bet čia jau didelis kabinėjimasis, nes žinau, kaip sunku auto/moto sportą tvarkingai ir įdomiai nufotografuoti. peizažinė - tvarkinga, balta nuotrauka. o ta su vaikučiu ir nukapotom kojom ne....

Peperoni, "ožkutės" biggrin.gif foto spalvos tikrai geros, bet va kompozicija man nelimpa tokia. antroji tvarkinga, bet kažko joje trūksta iki pilnos laimės.

Armana, man fonas tavo augalėlio čia visai tinka ir patinka bigsmile.gif esant kitokiam fonui, kabinčiausi prie tokios kompozicijos, bet dabar kažkaip viskas dera. tik jungiuos prie tų, kurios ryškumo zonos didesnės nori...

Pamaiva, išdegęs sniegas, neryškus vaikas... nieko labai gero unsure.gif

Sadi, bandymas labai labai pagirtinas thumbup.gif patinka kompozicija, sumanymas ir visa kita, tik tos spalvotos dėmės ant medžių ir spinduliuose yra brokas verysad.gif deja, karpymas nelabai ką padės, būtų šaunu jei perfotografuotum bigsmile.gif

Edeva, spalvos gražios wub.gif tik aš pakirpčiau kairės truputį ir viršaus galbūt.

Valetta, tą mašiniuką pamačiau paskutinį, kai pagal pavadinimą pradėjau ieškoti, kas čia šąla ax.gif visas dėmesys krypo į šviestuvą. va, jei nebūtų ten tų krūmų, tada mašiniukas neturėtų kur pasislėpti, o dabar per daug man visko šitoje foto blush2.gif

Ediper, pirma pykš pokš ir dar sniegas atrodo išdegęs (nepyk blush2.gif ), antra su nuotaika thumbup.gif gal vis gi kairės kirpčiau. ir, aišku, ta šiukšlių dėžė ne vietoj, bet nesikabinsiu prie jos labai, nes kaip matau ji lyg į žemę įkasta, nepatrauksi be kastuvo ir poros valandų šilto darbo biggrin.gif
Atsakyti
InesaS, kaip čia sakot, pažaidžiau su tavo foto (tikiuos nepyksi smile.gif ) , ar čia per ryškiai jau?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 23, 14:57)
Lamella, man ta foto su keturračiais  thumbup.gif  tikrai verta pagyrimo. dešinėj vos vos erdvės norėtųsi daugiau, bet čia jau didelis kabinėjimasis, nes žinau, kaip sunku auto/moto sportą tvarkingai ir įdomiai nufotografuoti. 

Orginale dešnėj pusėj yra erdvės, bet ten toks namas ne į temą, tai nukirpau. blush2.gif
Atsakyti
aplankykit šią temelę.. Atspėkit, kas pavaizduota nuotraukose 4u.gif Ir pačios įkelkit nuotraukyčių thumbup.gif
Atsakyti
Jurina,kas per klausimas,aisku nepykstu drinks_cheers.gif Graziai gavosi,bet ir tamsiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 23, 13:54)
as ten neradau ax.gif

teks i PS tamsu miska lyst doh.gif
arba perfotkint unsure.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 02 23, 13:57)
Valetta, tą mašiniuką pamačiau paskutinį, kai pagal pavadinimą pradėjau ieškoti, kas čia šąla  ax.gif visas dėmesys krypo į šviestuvą. va, jei nebūtų ten tų krūmų, tada mašiniukas neturėtų kur pasislėpti, o dabar per daug man visko šitoje foto  blush2.gif

dekui labai uz nuomone 4u.gif sis kadras buvo atsitiktinis, atsidariau langa ir pyks blush2.gif teks paieskot kazko idomesnio rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi tik ka tyliai perskaiciau visus 4 puslapius biggrin.gif Prisizadejau sau daugiau dirbt, ne plepet.... blush2.gif kol kas zodzio laikaus biggrin.gif tik dirbu ne fotografijos srity... biggrin.gif blush2.gif

InesoS orchideja man visai patiko savo spalvom, tik siek tiek sviesinciau - ir va kompozicija tai slubuoja... g.gif

Jo - tas straipsnis tai jegiskas biggrin.gif as bandziau ziuret ir originala, ir redaguot Baccardi teksta - nu bet niekaip ten neiseina i zmogiska kalba isverst... lotuliukas.gif doh.gif

Edeva - as irgi kazkaip neberandu tu pamoku... ir neturiu uzseivinus, o taip norejau ta padaryt.. bet deja deja... doh.gif unsure.gif tikekimes, kad ten eiliniai organizaciniai reikalai... g.gif

Gimp'a galima parsisiust is cia: http://www.gimp.org/downloads/ del sudetingumo - negaliu pasakyt... g.gif vieni sako, kad sudetingesnis, kiti, kad lengvesnis... g.gif is esmes tai panasus jie - tik PS populiaresnis...

vis tik radau ta 3-ia pamoka.... 3-ia pamoka morguefile.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 23 vasario 2009 - 15:29
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 23, 15:21)
As irgi tik ka tyliai perskaiciau visus 4 puslapius  biggrin.gif 
Gimp'a galima parsisiust is cia: http://www.gimp.org/downloads/  del sudetingumo - negaliu pasakyt...  g.gif  vieni sako, kad sudetingesnis, kiti, kad lengvesnis...  g.gif  is esmes tai panasus jie - tik PS populiaresnis...

4u.gif as jau galvoju kur gi tu prapuolei g.gif

aciu del gimpo 4u.gif jau net nzn kiek redagavimo programu turiu lotuliukas.gif doh.gif bet nerandu toooooos blush2.gif

vo aciuks uz pamokele labai siandien kibsiu i darbus 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 23, 13:41)

Ediper patiko antroji foto.

4u.gif bigsmile.gif
QUOTE(Pukė @ 2009 02 23, 13:45)
ir ta su teciu ir vaikiuku Ediper patiko, nekirpciau desines, nes tuomet butu prarasti ireminanys foto medziai smile.gif

4u.gif bigsmile.gif
QUOTE(inesaS @ 2009 02 23, 13:51)

Ediper,o nuotrauka apie pasivaiksciojima,tai is tos pacios serijos kur SM konkurse dalyvavo,taip?Man patinka wub.gif

aha,juk zinai kiek uk daug sninga lotuliukas.gif
4u.gif uz komentara
p.s. man tavo grazuole gelyte wub.gif pakankink tu ja dar is kito kampo kaip nors gal bigsmile.gif ,kaip tas Kelby raso tipo is sono kazkaip g.gif ,nes mes is virsaus ir taip matom ta grozi g.gif
QUOTE(almara @ 2009 02 23, 14:02)

Taigi noriu paklaust ar priimsit į ''šeimyną'' ? ir kaip geriau bus ar man jus vytis nuo pat pradžiu ar prisijungti su dabartinėm jūsų tėmom? man kaskaip labiau limpa 1 varijantas g.gif

sveikute smile.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 02 23, 14:57)

Ediper, pirma pykš pokš ir dar sniegas atrodo išdegęs (nepyk  blush2.gif ), antra su nuotaika  thumbup.gif  gal vis gi kairės kirpčiau. ir, aišku, ta šiukšlių dėžė ne vietoj, bet nesikabinsiu prie jos labai, nes kaip matau ji lyg į žemę įkasta, nepatrauksi be kastuvo ir poros valandų šilto darbo  biggrin.gif

4u.gif
su viskuo drinks_cheers.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 23, 16:21)

Gimp'a galima parsisiust is cia: http://www.gimp.org/downloads/  del sudetingumo - negaliu pasakyt...  g.gif  vieni sako, kad sudetingesnis, kiti, kad lengvesnis...  g.gif  is esmes tai panasus jie - tik PS populiaresnis...

ir as siunciuos rolleyes.gif su tuo PS nervai nelaiko doh.gif
gal galit kas,jei netingit,papasakot,kaip sumazint foto PS (ta prasme anksciau budavo,kad paimi ir tampai ta foto kaip nori,niu dabar niekaip nerandu doh.gif blush2.gif pas mane PS3 )
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 23, 16:15)

gal galit kas,jei netingit,papasakot,kaip sumazint foto PS (ta prasme anksciau budavo,kad paimi ir tampai ta foto kaip nori,niu dabar niekaip nerandu  doh.gif  blush2.gif pas mane PS3 )

edit - transform - scale

arba per crop jei apkirpt
Atsakyti
sveikos,
as irgi tik skaitytoja doh.gif
^^^
ka tik varciau atsisiustas knygas, dvi is ju tikrai neblogos. jei kas skaitote angliskai galeciau atsiusti "Digital Photography top 100 simplifies" - visos pagrindines fotografijos taisykles trumpai ir "Photoshop CS3 fot photographers" - sta pasirode ipatingai gera thumbup.gif , nes labai daug naudingos informacijos apie nuotrauku tvarkyma.
Abi sias knygas maciau knygynuose mirksiukas.gif
Atsakyti