Valetta,cia bandymai su nauju fotoapataru,taip?Didink islaikyma.Ir norejau paklausti is kur tas triuksmas,cia spicialiai apdirbdama foto ji uzsejai?
Armana,fainutis augaliukas,bet gal spalvai sodrumo daugiau reiketu
Ediper,o nuotrauka apie pasivaiksciojima,tai is tos pacios serijos kur SM konkurse dalyvavo,taip?Man patinka
Mergaitės, nėr už ką Tik noriu pasiteisint ten kur pabraukta, atsiprašau, bet nesugebėjau gražiau žodžius sudėliot versta tiesiog pažodžiui tose vietose.
Sadi, tavo nuotraukytė man asmeniškai turi šarmo, tik ta medį tamsų aš kirpčiau, palikčiau kvardatą - manau visai neblogai turėtų žiūrėtis. Tokia gražia eilute tie medžiai išsirikiavę.
Sadi, tavo nuotraukytė man asmeniškai turi šarmo, tik ta medį tamsų aš kirpčiau, palikčiau kvardatą - manau visai neblogai turėtų žiūrėtis. Tokia gražia eilute tie medžiai išsirikiavę.
Sveikutės
Kelinta diena vis skaitau jūsų ankstesnes tėmas ,nuorodas ir labai jau noriu prisijungti prie jūsų (nors geresnis fotaparatas dar tik renkamas ,kaip jų taip daug sunku pasirinkt viena)viską bandau nuo pirmos tėmos eksperimentuoju su kavos puoduku,kol pati nebandžiau galvijau didelio čia daikto nufotkint puodelį ,bet kai pradėjau pamačiau kad ne viskas taip paprasta aisku su mano fotoaparatu ne kaži ką ir padarysi.
Taigi noriu paklaust ar priimsit į ''šeimyną'' ? ir kaip geriau bus ar man jus vytis nuo pat pradžiu ar prisijungti su dabartinėm jūsų tėmom? man kaskaip labiau limpa 1 varijantas
Kelinta diena vis skaitau jūsų ankstesnes tėmas ,nuorodas ir labai jau noriu prisijungti prie jūsų (nors geresnis fotaparatas dar tik renkamas ,kaip jų taip daug sunku pasirinkt viena)viską bandau nuo pirmos tėmos eksperimentuoju su kavos puoduku,kol pati nebandžiau galvijau didelio čia daikto nufotkint puodelį ,bet kai pradėjau pamačiau kad ne viskas taip paprasta aisku su mano fotoaparatu ne kaži ką ir padarysi.
Taigi noriu paklaust ar priimsit į ''šeimyną'' ? ir kaip geriau bus ar man jus vytis nuo pat pradžiu ar prisijungti su dabartinėm jūsų tėmom? man kaskaip labiau limpa 1 varijantas
numezgiau dukrai boduką
ale vėl užsakymų turiu, tai nėra kada fotografuoja
namie turiu begales gėlių, reikės va su jom pasipraktikuoti
QUOTE(almara @ 2009 02 23, 13:02)
Sveikutės
Sveikute Viskas parasyta temos pirmam puslapi.Pirmiausia reikia atlikti namu darbus
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 02 23, 13:04)
Ta proga as ir parodysiu savo gelyte.Jetau kiek as ja sianakt prikankinau
QUOTE(inesaS @ 2009 02 23, 14:08)
Ta proga as ir parodysiu savo gelyte.Jetau kiek as ja sianakt prikankinau
Nagi, panagrinekim kompozicija. Ar ji abstrakčiai informatyvi psichologiniu arba simboliniu atveju? Ar tavo pasirinkta analogija yra efktyvus kelias apjungti ir harmonizuoti nuotrauką apie vieną grafinę temą ir šiuo atveju nukreipanti rodyklė, didina šią temą per nuotrauką visais dydžiais ir vietomis ir su skirtingais suvokimo laipsniais?
Cia as naujaji kompozicijos straipsni skaitau.
O tavo nuotraukyte man per daug tamsi. Turbut norejai juodo antrojo plano? Bet nevertejo del to aukoti gelytes spalvos... O siaip vaizdas grazus.
QUOTE(Rustė @ 2009 02 23, 13:04)
numezgiau dukrai boduką
as irgi ir kiepkas neriu, ir fotkinu (dabar gal truputi apleidau fotkinima, jausmams nesumastau nieko... bet teorija skaitau ) ir dar vaikai namuose
QUOTE(inesaS @ 2009 02 23, 13:08)
Inesa, man foto tamsoka t.y. pati gele tamsoka
as savo orchideja vargsyte tiek laisciau vandeniu, kad maniau neisgyvens ji bet zydi ir toliau
O aš šiandien tylioji skaitytoja
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 23, 13:22)
Nagi, panagrinekim kompozicija. Ar ji abstrakčiai informatyvi psichologiniu arba simboliniu atveju? Ar tavo pasirinkta analogija yra efktyvus kelias apjungti ir harmonizuoti nuotrauką apie vieną grafinę temą ir šiuo atveju nukreipanti rodyklė, didina šią temą per nuotrauką visais dydžiais ir vietomis ir su skirtingais suvokimo laipsniais?
pradzioj va taip ir buvo
stikline as irgi siandien tokia
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 23, 13:22)
O tavo nuotraukyte man per daug tamsi. Turbut norejai juodo antrojo plano? Bet nevertejo del to aukoti gelytes spalvos... O siaip vaizdas grazus.
Tavo komentarai visada tokie geruliai Prasom ir toliau taip
Uz geles,juodas lapas uzkistas.Ta mano gelytes spalva,tokia nuskalbta,neryski.O be to,dar virsutiniu ziedu atspalvis smarkiai skiriasi nuo apatiniu,tai as cia maklinau su PS.
nesigauna nieko man su dumais... galva skauda tik nuo smilkalu ir tiek
QUOTE(inesaS @ 2009 02 23, 12:51)
Valetta,cia bandymai su nauju fotoapataru,taip?Didink islaikyma.Ir norejau paklausti is kur tas triuksmas,cia spicialiai apdirbdama foto ji uzsejai?
aha bandymu stadijoj dar ilgai busiu
triuksmas trubut nuo zoominimo ir nuotraukos apkarpymo islindo
o kodel man tavo geles nerodo
QUOTE(mielka @ 2009 02 23, 13:38)
nesigauna nieko man su dumais... galva skauda tik nuo smilkalu ir tiek
as tai net neturiu smilkalu, nenavyzu tu kvapu
kas dirbat su PhotoScape ar yra ten galimybe nuklonuot kazka nerandu auto bandziau siandien
Nikes komentarai ir man patinka, fotki pastebejau jau anksciau