QUOTE(Sadi @ 2009 02 22, 19:49)
po tavęs jau ir komentuoti nereikia, taip išsamiai viską pasakai
Kažkaip moki matyt visą vaizdo visumą ir kartu pastebi visas detales. Vat šito tai pavydžiu
Baik tu bajerius! man tai kaip tik atodo, kad va kitos tai nu jau taip taikliai pakomentuoja, o man tai pastoviai geda del savo komentaru... Bet vis tiek stengiuosi pakomentuoti, nes juk tie, kas ideda nuotraukas, to tikisi. Ir kitus kvieciu aktyviau komentuoti!
QUOTE(lamella @ 2009 02 22, 20:00)
Lamella, ta su mocais tikrai sudomino. O kita tai mano akimis paprastas pykst pokst su fotiko mygtuku.
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 22, 20:04)
is Lampedziu - irgi tik viena kokybiskesne ir rodoma... bet turiu abejoniu del kompozicijos...
Peperoni, nueinanti mergaite - grazus lengvas kadras. Raudona striukyte graziai kontrastuoja su pilku peizazu. Kompozicija man irgi patiko. galima kirpti ir taip, kad mergaite butu apatiniame kairiajame ketvirtyje.
O tas peizazas su medziu tai nelabai... net nezinau, ka pakomentuoti. Tiesiog nekimba ir viskas.
QUOTE(Armana @ 2009 02 22, 21:27)
Šiandien savo augalėlius fotkinau
Armana, labai idomiai pakadruota, puikus bandymas! Bet noretusi visos nuotraukos ryskumo, taigi, manyciau, reiketu atkreipti demesi i diafragma.
QUOTE(Sadi @ 2009 02 23, 00:08)
aš tai švies gaudžiau. Patarkit kaip kirpt geriau, ar mest visai? Norisi man tų spindulių, bet kaip juos parodyt nežinau
Bandziau pazaisti su tavo nuotrauka, bet nieko nesigavo. Manau, reikejo saule labiau uz sienos kisti, kad danguje jos tiek daug nesimatytu. ir kas ten per blyniniai atspindziai per medziu viduri ir ant sniego? Na, as tai savo ribota akim neimatau, kaip galima butu kirpti, kad isgelbeti sita foto.
O siaip man tokios nuotraukos labai patinka.
QUOTE(Edeva @ 2009 02 23, 10:53)
as vis ateinu paterst eteri
noriu parodyt viena kadra jis man kazkuo patinka,bet tiesiog zinau kad negeras,bet kuo negeras nzn
gal negerai fokusas
gal tiesiog apskritai tokio nereikia fotkint?zodziu laukiu kritikos
Edeva, tikrai, fokusas negeras, fokusuoti reikia i akis.
Deja, techniskai nieko negaliu patarti, nieko nenusimanau apie toki fotografavima. Spalvos mielos. Bet kadras nuobodokas.
QUOTE(Valetta @ 2009 02 23, 11:28)
dar bandziau tamsoje fotkint su manual, kazkas gavosi
tie taskiukai smulkus, tai sniegas, nuo medziu krito
Valetta, komplimentas uz fotografavimo tamsoj bandymus. Bet kompozicija nesuzavejo, vaizdelis tai irgi toks nuobodokas, mano nuomone...
QUOTE(ediper @ 2009 02 23, 11:39)
dedu ir as prie kompanijos pora snieguotu foto is dvidienes ziemos
Ediper, pirmoji - tiesiog pykst pokst.
Antroji patiko, labai grazus bandymas ireminti du zmogucius. Gal kampo truputi geresnio, "kompoziciskesnio" reikejo paieskoti.
Diskutavot apie kompozicines uzduotis - labai idomu, ir as mielai pabandyciau pasitreniruoti su visokiom trikampio ir kt kompozicijom. Labai naudinga ir kurybinga uzduotis butu.
Baccardi, aciu uz pamoka!